2024. November 02. - 00:30:53
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Berkes Laci Felkészülése a 2008-as Arnold Classic-ra  (Megtekintve 90361 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2008. Január 31. - 14:45:19
Válasz #75
Nem elérhető

ati75

Igazad van Steve....sajna a magyar bírók nem támogatják a magyar versenyzőket.... ezért írtam, hogy "támogató" magyar bíró...  sajnos ez a valóság!

2008. Január 31. - 16:47:45
Válasz #76
Nem elérhető

sasa

Hogyan legyen Magyar Bíró?
A mi főbírónk még a pontozólapot sem tudná elolvani!

2008. Január 31. - 23:30:26
Válasz #77
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Szia Zsolti!

Mi a nehézbe neveztünk! Valószinű valamit benéztek, de majd a helyszinen tisztázom a zavar okát. Lényeg , hogy ott a nevem a nehézsúlyba. A szuper erős lenne!!!
Feldobok pár mai edzésképet addig is, hogy lássátok KÉSZÜLÖK!
 d:)

2008. Január 31. - 23:32:12
Válasz #78
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Január 31. - 23:35:55
Válasz #79
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Váll-alkar volt ma!
Ja meg has, mert széthasazom magam a felkészülés alatt!!

2008. Január 31. - 23:42:56
Válasz #80
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

2008. Január 31. - 23:50:27
Válasz #81
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Szia Jana!

Inkább fordítva mondanám, mert a munkám az amiből élek és finanszírozom a versenyzés költségeinek egy részét!
Mi nem nyaralunk, versenyzünk! A kikapcsolódás az edzés!!
De nem egyszerű ám sajnos, mindjárt lefekszem, mert 4:45-kor kelek megyek 24 órába melózni!  :'(

2008. Február 01. - 10:34:15
Válasz #82
Nem elérhető

sasa

Szia Laci!

Én eddig is kedveltelek és felnéztem rád, de most le a kalappal, hogy ilyen körülmények közt is képes vagy felkészűlni erre a versenyre. Bármi lesz, mi tudjuk, hogy mindent megtettél a siker érdekében. Abban is biztos vagyok,hogy ezt nem csak magadért, de értünk is teszed.
Nagyon Nagy Sikert Neked!!! :-):-)::

2008. Február 01. - 11:03:58
Válasz #83
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Szia Laci!

Én eddig is kedveltelek és felnéztem rád, de most le a kalappal, hogy ilyen körülmények közt is képes vagy felkészűlni erre a versenyre. Bármi lesz, mi tudjuk, hogy mindent megtettél a siker érdekében. Abban is biztos vagyok,hogy ezt nem csak magadért, de értünk is teszed.
Nagyon Nagy Sikert Neked!!! :-):-)::

Köszi Sasa!

Természetesen értetek is, és azért a sok elismerő szóért amit tőletek kapok!
Nagyon jól esik, hogy ennyien szorítotok nekem, természetesen ott kint titeket és a magyar testépítést fogom képviselni.
Az  én sikerem a tiétek is lesz!!!!!!

2008. Február 01. - 11:15:39
Válasz #84
Nem elérhető

gurkha

Ez az Laci,mutasd meg ezeknek az ááámerikáásoknak,hogy mi újság van Európában!!!!!!!!!!!!! :-):-)::

2008. Február 01. - 11:42:55
Válasz #85
Nem elérhető

endre66

/:-) Jó kis edzés lehetett!!!  És a hasadat is mintha jobban fognád. Király lesz ez!  :-/-

2008. Február 01. - 14:48:27
Válasz #86
Nem elérhető

fastor

"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 01. - 15:10:14
Válasz #87
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Lacinak egyre jobb a formája, igaz csak ritkán látom, de szemmel láthatólag alakúl! Ami a legfontossabb, hogy mindenki mellette van! Szóval már csak a többieket kell legyőzni! Hajráááá Vater!

Ja és szimpatikus mosolyt kérünk!  ;D

2008. Február 01. - 15:14:51
Válasz #88
Nem elérhető

fastor

Lacinak egyre jobb a formája, igaz csak ritkán látom, de szemmel láthatólag alakúl! Ami a legfontossabb, hogy mindenki mellette van! Szóval már csak a többieket kell legyőzni! Hajráááá Vater!

hogy is írtad? FREDDY KRUEGERES? ::) ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 01. - 20:10:38
Válasz #89
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

Szia Danika!

Nem elfelejteni, én nem egy cukifiucska vagyok!!!
A haj így is lágyítani fogja a pacekom!

d:) Vater