2024. November 01. - 14:28:14
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Berkes Laci Felkészülése a 2008-as Arnold Classic-ra  (Megtekintve 90268 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2008. Február 26. - 00:56:31
Válasz #225
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Szeva! Laci!

Megnéztem az összes képedet amiket felraktál az elejétől a végéig. Megmondom őszintén nem bánom, hogy csak most tudtam rá időt szakitani mert így legalább láttam azt az őrületes változás amit véghez vittél. Megmodom őszintén gondoltam, hogy jó fórmát fogsz kivinni a versenyre mert ahogy ismerlek és már volt is benne részem mindig komolyan vetted az eddigi versenyeket is. De ilyen fizikumra és definiált izomzatra a eresedésről már nem is beszélek nem számitottam. Minden elismerésem a tiéd és persze még Xénáé, hogy elvisel az utolsó pillanatokba ;D Ez úton szeretnék neked még kéz és lábtörést kívánni a Srácok nevében akikkel bevetted Kecskemétett ill. Gerda nevében meg persze a magaméban. Vigyázatok kint egymásra hozzatok haza minnél több jó élményt és rengeteg képet.

Kószi az elismsrést testvér!

Köszi a srácoknak is és Gerda asszonynak is  ;D !
Mindent el fogok követni ami tölem telik!

d:)

UI: Ha kell a Harmadik műszak 1 évad. Akkor nyerd meg!!!!!!!!! :-):-):: Mindent Bele!!!!!!!!!

2008. Február 26. - 01:00:33
Válasz #226
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Tegnapi közös edzésem anyukámmal és apukámmal!

Az edzőtársammal (itt nevezzük az egyszerüség kedvéért Dokinak) már edzettünk vagy egy órája, s vártam a jól megérdemelt ruhácskáimat az ellopottak helyett, amikor is megjött a Berkes Család az új fiukkal  :-!. Egy-két gyors üdvözlő puszi után folytattam az edzésemet míg Laciék átöltöztek! NA aztán akkor jött a CRACHHHH! Anya napról-napra változik, s olyan combokat növesztett, hogy nem jutottam szóhoz, míg Vater erezettségén és a verseny elötti utolsó hajrában történő oriási változások során, eláll a szavam... Rettentő volt a tegnapi edzés! Mindenkinek kívánom, hogy ha magaalatt van, menjen el egy versenyzővel edzeni, vagy csak menjen el és segítsen neki. Megfizethetetlen élmény látni ilyen minőséget...

O0 O0 O0

Szia Danika!

Ma is kitettetek magatokért a Dokival! Anyukával büszkék vagyunk rád, kerekedik a történet!
Így tovább!!!

2008. Február 26. - 22:20:22
Válasz #227
Nem elérhető

szantik

Hajrá Laci! #:-)Kitartást veled vagyunk (:-) Łł= Łł= :-):-)::

2008. Február 27. - 08:07:22
Válasz #228
Nem elérhető

bsis11

Szia Laci es Eszti
wow wow wow ti aztan nagyon komolyan nyomjatok, ezuton is sok sikert kivanok es kar hogy nem tudunk talizni!!!!KEMENI! :)

pusza!

Bogi from Miami :) (ja en meg hizogatok persze, a kajaval nagyon vigyazzatok kint... )

(:-) :-)->
 :-):-)::

2008. Február 27. - 12:43:50
Válasz #229
Nem elérhető

Mázli

Sziasztok Berkes Család!
Sikerüüüüüüüüüüüüüült regisztrálni! Laci mutasd meg a többieknek, hogy Te vagy a legjobb. Itthonról szorítok a többiekkel együtt.  {-)

:-):-)::

2008. Február 27. - 21:22:40
Válasz #230
Nem elérhető

hispi

Szia Laci!
Ahogy elnéztem a képeidet,nyugodtan kijelenthetem,hogy már nagyon nagy "állat" vagy!
Sok sikert a versenyre!

2008. Február 27. - 22:52:51
Válasz #231
Nem elérhető

Leoncio

Hajrá  Laci!  :-<

:-/-   

azóta nem aludtunk, izgulunk, drukkolunk ;) :-)->...szal nyerned kell!

2008. Február 28. - 16:11:12
Válasz #232
Nem elérhető

Xéna

Sziasztok!

Rendben megerkeztunk, es alomba is zuhantunk! Holnap reggel 6 oratol van regisztracio!
Hamarosan irok megint.

2008. Február 28. - 16:12:01
Válasz #233
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Sziasztok!

Rendben megerkeztunk, es alomba is zuhantunk! Holnap reggel 6 oratol van regisztracio!
Hamarosan irok megint.

Mindent bele Laci!!!  :--:

@:-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Február 28. - 16:16:46
Válasz #234
Nem elérhető

God Vazzeg

Hajrá Laci, mutasd meg nekik!  :-/-  :-)!  (:-)  :-!

2008. Február 28. - 16:34:30
Válasz #235
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Sziasztok!
Beüzemeltem a gépemet. Itt most 10.30 van.
Nagyszerü volt az utunk Bp-New York-ig. Oda is értünk időben, útlevélkezelés,vámvizsgálat, újrabechekkolás.
Itt nem ment annyira gördülékenyen! 20 perccel később ndultunk, gyalog kelett a gépecskéhez kisétálni, amiről Xena félve kérdezte:-Tuti ezzel megyünk. Valóban nem egy légibusz volt. Beszálltunk, aztán kb. egyyórát gurultunk, megálltunk, gurultunk.
A lényeg, hogy,két óra késéssel megérkeztünk. Mártr, és Bubba a reptéren várt minket, hazaértünk a szállásra, zuhany és elájultam.  nemrég keltem most töltögetek! Holnap indul a mandula!
Mindenkinek köszi, aki itt van velünk a topicba!

2008. Február 28. - 16:37:28
Válasz #236
Nem elérhető

ati75

Kemény legyél Laci és lehengerlő!!!!!Szorítunk nagyon!!!!

2008. Február 28. - 16:37:57
Válasz #237
Nem elérhető

Jordan

Mindent bele, lélekben veletek vagyunk!  =/+'  ;)
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Február 28. - 17:17:18
Válasz #238
Nem elérhető

Telipó

Csapjál közéjük keményen Laci  :--: Szorítok neked én is, mindet bele (:-)

2008. Február 28. - 17:18:27
Válasz #239
Nem elérhető

Bubee

Sziasztok!
Beüzemeltem a gépemet. Itt most 10.30 van.
Nagyszerü volt az utunk Bp-New York-ig. Oda is értünk időben, útlevélkezelés,vámvizsgálat, újrabechekkolás.
Itt nem ment annyira gördülékenyen! 20 perccel később ndultunk, gyalog kelett a gépecskéhez kisétálni, amiről Xena félve kérdezte:-Tuti ezzel megyünk. Valóban nem egy légibusz volt. Beszálltunk, aztán kb. egyyórát gurultunk, megálltunk, gurultunk.
A lényeg, hogy,két óra késéssel megérkeztünk. Mártr, és Bubba a reptéren várt minket, hazaértünk a szállásra, zuhany és elájultam.  nemrég keltem most töltögetek! Holnap indul a mandula!
Mindenkinek köszi, aki itt van velünk a topicba!

Sok sikert Laci! Mutasd meg nekik  :-){  =/+'
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index