2024. November 08. - 12:49:58
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Alap és pozitív gondolatok a mindennapokra  (Megtekintve 134317 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2011. Január 15. - 12:23:31
Válasz #255
Nem elérhető

Rattus

“A férfinak nincs joga fizikai edzés területén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes.” (Szókratész)

2011. Január 15. - 16:25:11
Válasz #256
Nem elérhető

Idie

Valahogy nem érzem át ezeket a pozitív "nagyon bölcsességeket"  >:D.

Nem azt jelenti, hogy nem fogom fel a tartalmukat, csak nem érzem át........az élet nem habos torta Pelikán elvtárs ;).

Nekem sokat jelentenek ezek, és ezúton is köszönöm Idie  :-){

Nagyon szívesen és én is köszönöm, örülök, hogy jót tehetek :D
"Cselekedeteid tükrében tudod megismerni, milyen is vagy valójában."

2011. Január 15. - 16:26:01
Válasz #257
Nem elérhető

Idie

"A pozitív és negatív érzések nem képesek egyidejűleg jelen lenni a gondolkozásban. Vagy az egyik, vagy másik uralkodik. Neked kell gondoskodnod arról, hogy gondolkodásodra a pozitív gondolatok hassanak! Ebben a szokás törvénye van segítségedre. Alakítsd ki magadban a pozitív gondolatok szokását! Így a negatív érzelmek egyszerűen képtelenek lesznek behatolni."

Napoleon Hill

2011. Január 15. - 19:38:10
Válasz #258
Nem elérhető

zotja

"A pozitív és negatív érzések nem képesek egyidejűleg jelen lenni a gondolkozásban. Vagy az egyik, vagy másik uralkodik. Neked kell gondoskodnod arról, hogy gondolkodásodra a pozitív gondolatok hassanak! Ebben a szokás törvénye van segítségedre. Alakítsd ki magadban a pozitív gondolatok szokását! Így a negatív érzelmek egyszerűen képtelenek lesznek behatolni."

Napoleon Hill

Napoleon Hill nagy figura..megvan pár könyve :)

2011. Január 18. - 09:02:36
Válasz #259
Nem elérhető

Idie

"Megtanultam, hogy azok a források, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy valóra váltsuk álmainkat, bennünk vannak, csupán arra a napra várnak, amikor úgy döntünk, hogy felébredünk, és igényt támasztunk velünk született jogainkra."

2011. Január 18. - 22:32:39
Válasz #260
Nem elérhető

Idie

"Élni annyi, mint nevetni a halálon, s meghalni a röhögéstől." :D

2011. Január 19. - 18:55:50
Válasz #261
Nem elérhető

Lalika85

"Az élet nem abból áll, hogy a vihar elmúlását várjuk...sokkal inkább az az élet, hogy megtanuljunk táncolni az esőben."
Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2011. Január 23. - 15:08:52
Válasz #262
Nem elérhető

Rattus

"Valahányszor azt éreztem, hogy ura vagyok a helyzetnek, történt valami, ami a földre nyomott. Azt kérdeztem magamban: de miért? Talán arra ítéltettem, hogy mindig megközelítsem a célszalagot, de sohasem szakíthassam át? Isten ennyire kegyetlen volna hozzám, és csak azért engedi látnom a pálmákat a horizonton, hogy a sivatag közepén szomjan haljak? Sok időbe telt, mire megértettem, hogy valójában nem erről van szó. Életünk során azért ütközünk bizonyos akadályokba, hogy visszataláljunk Személyes Történetünk igaz útjára."

2011. Január 24. - 15:09:59
Válasz #263
Nem elérhető

Idie

"Kötelességed minden életben egy van csupán: Légy hű magadhoz. Olyan gond nincs, amely ne hozna kezében ajándékokat neked. A gondokat azért keresed, mert szükséged van ajándékaikra. Azért létezel, hogy úgy éld az életed, ahogyan neked örömet hoz és okoz. Amit a hernyó a világ végének tekint, azt a mester pillangónak nevezi."

Richard Bach: Illúziók

2011. Január 25. - 18:11:50
Válasz #264
Nem elérhető

Maszat

na Én se maradjak ki... ;D

"Ne légy kedves senkivel..mert csak geci lesz veled mindneki...
legy geci mindenkivel..mert akkor kedves lesz veled mindenki!"

nekem csajoknál bevált   ;D
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2011. Január 25. - 18:26:02
Válasz #265
Nem elérhető

VG

na Én se maradjak ki... ;D

"Ne légy kedves senkivel..mert csak geci lesz veled mindneki...
legy geci mindenkivel..mert akkor kedves lesz veled mindenki!"

nekem csajoknál bevált   ;D
van igazság alapja :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

2011. Január 25. - 21:19:09
Válasz #266
Nem elérhető

Tóth Attila

Vagy te szarsz más fejére,vagy a te fejedre szarnak...
Melyik a jobb?
Leendő mesterszakács úr!!!

"Az életben az ember úgy van,sodródik mint bacilus a húgyban!"

2011. Január 27. - 17:53:54
Válasz #267
Nem elérhető

Idie

"A boldogságért olykor keményen meg kell dolgozni. Olyan ez, mint otthon rendben tartása – meg kell őrizni az értékeket, és a szemetet ki kell dobni. Az egyik ember a szép kilátást veszi észre, a másik a koszos ablakot. Te választod meg, hogy mit látsz és mit gondolsz."

Andrew Matthews

2011. Január 31. - 21:10:36
Válasz #268
Nem elérhető

Idie

Egy kis tanulságos történet :)

A paraszt és a csacsi

Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne. Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni; nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédjait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba. A szamár megértette mi történik és először rémisztően üvöltött. Aztán, mindenki csodálatára, megnyugodott. Pár lapáttal később a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy minden lapátnyi föld után a szamár valami csodálatosat csinál. Lerázza magáról a földet és egy lépéssel feljebb mászik. Ahogy a paraszt és szomszédjai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és egyre feljebb mászott. Hamarosan mindenki ámult, ahogy a szamár átlépett a kút peremén és boldogan elsétált! Az élet minden fajta szemetet és földet fog rád lapátolni. A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden probléma csak egy lehetőség a továbblépésre. Bármilyen problémából van kiút, ha nem adod fel, nem állsz meg!
Rázd meg magad és lépj egyet feljebb...

2011. Február 11. - 07:52:15
Válasz #269
Nem elérhető

BarbieGigi

"Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy."     Thomas Alva Edison

"Az akadályok nem törhetnek meg; minden újabb akadály az elszántságomat fokozza."      Leonardo Da Vinci
"Annyi hajtson, ami megőrjít, ha nem pusztít el, megerősít." (Road)

"Te vagy az egyetlen, aki létrehozza a Világodat!" (The Secret)

"Egyszer mindent elér az ember,
Azt is, mi most még messze cél.
Csak küzdj és áldozz, ne csüggedj el,
S győzelmed lesz a hősi babér."

(Bertold Brecht )

"Bármi lehetsz, bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz..."