2024. November 08. - 02:03:21
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Alap és pozitív gondolatok a mindennapokra  (Megtekintve 134280 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2009. Október 16. - 21:38:15
Válasz #135
Nem elérhető

Tóth Attila

Aki mindig a múlt felé néz az seggelve megy a jövőbe
Leendő mesterszakács úr!!!

"Az életben az ember úgy van,sodródik mint bacilus a húgyban!"

2010. Április 05. - 09:07:44
Válasz #136
Nem elérhető

CrashHUN

Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet.  8-)

:-}    
Madách Imre

2010. Április 08. - 14:00:42
Válasz #137
Nem elérhető

Lalika85

“Inkább csalódok, ha kell, naponta százszor is, minthogy állandóan bizalmatlan legyek mindenkivel, és az életet pokolnak tartsam, amelyben szörnyetegek élnek… Szeretek élni! És inkább legyen az életem örömteli, néha csalódással, mint elejétől végig boldogtalan..."

"Mások azt látják mindig vidám vagyok,mindenki irigyel,azt hiszik boldog vagyok. Pedig nem,mert csal a látszat,nem is sejtik,hogy ott belül valami nekem is fájhat."

Nem baj, hogy semmi nem jön könnyen
Sok mindent ígértek már
Ami ingyen volt, később lett nagy ára
Rájöttem, annyiért már drága.
Nem baj, hogy semmi nem megy könnyen,
Sok mindent próbáltam már
Ami túl szép volt, igaz soha nem lett
és elmentem fontos dolgok mellett.

Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz! Soha ne légy senkivel, akit nem szeretsz igazán!

"Rengeteg út van és rengeteg zsákutca. Rengeteg lehetőség és rengeteg rossz döntés. Megyünk az úton, ami adatott, és néha megesik, hogy az ember lánya egyszerűen eltéved, mert rossz sarkon fordul be. Nem érdemes azon rágódni, mi lett volna ha... Meg kell keresni a helyes utat, és tovább kell menni. Mindannyian a saját utunkat járjuk. És mi a cél? Hogy megvalósítsuk önmagunkat."
Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2010. Április 08. - 21:59:47
Válasz #138
Nem elérhető

Maszat

"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2010. Április 22. - 22:57:27
Válasz #139
Nem elérhető

Idie

Sziasztok!

Most regisztráltam és ha nem zárt körű ez a fórum, akkor nagyon szívesen részt vennék az idézetek megosztásában én is, mert nagyon szeretem őket. Különösen fontosnak tartom az építő jellegűeket, mert szerintem az embernek mindig szüksége van kapaszkodókra... lehet egyetlen szó fog egy hatalmasat változtatni, erőt adni...

"Mindig megtörténik, amiben hiszek, s hited teszi azt megtörténtté." /Frank Lloyd Wright/

"A jó tulajdonságok keresésével találsz rá biztos lépteidre."

"Csak úgy lehetsz boldog, ha elhatározod, hogy az leszel."

"Üdvözöld a problémákat, határozd el, hogy megtanulod mindegyiktől azt, amit meg kell tanulni és ragyogó példa, igazi erőforrás leszel mindenki számára, a világ pedig egy kicsit jobb lesz tőled."

"Ne aggodalmaskodj olyan dolog miatt, amire nincs befolyásod."

"Bizonytalanságból kiindulva nem juthatsz biztonságos helyzetbe."

"A leghasznosabb dolog, amit tehetsz az emberekért, ha olyannak látod őket, a milyenné tudod, hogy lenni akarnak."

"A változásokat csakis akkor éled meg fájdalomként, ha ragaszkodsz a felfogásodhoz vagy a szokásaidhoz."

"Az ellenállás abból fakad, hogy arra gondolsz, amit nem akarsz, és éppen ebbe fáradsz bele."

További szép estét mindenkinek!
"Cselekedeteid tükrében tudod megismerni, milyen is vagy valójában."

2010. Április 23. - 20:42:08
Válasz #140
Nem elérhető

Idie

Azért remélem, vetődik még erre néha-néha valaki  8-)

2010. Május 31. - 18:45:41
Válasz #141
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Én be-be jövögetek. Szeretem ezt a topicot!  ;-oo-;

2010. Június 03. - 22:14:35
Válasz #142
Nem elérhető

Lalika85

"A mosoly, a mosoly és a mosoly.  :) Varázserővel bír és sokszor többet mond ezer szónál.  ;D"
                                                                                                                        Szigeti Nikolett
Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2010. Június 03. - 22:27:31
Válasz #143
Nem elérhető

csesztike

"A mosoly, a mosoly és a mosoly.  :) Varázserővel bír és sokszor többet mond ezer szónál.  ;D"
                                                                                                                        Szigeti Nikolett

Nem nem...ezt már más kitalálta! ;D
Csak Sziget Niki kicsit lerövidítette!:D
"...Én nem vagyok rossz csak így sikerült..." :D
(Jessica Rabbit)

2010. Június 20. - 18:07:00
Válasz #144
Nem elérhető

Idie

"A halogatás ostobaság. Holnap ugyanúgy döntened kell, miért ne tennéd meg már ma? Azt hiszed, holnap bölcsebb leszel? Holnap csak öregebb leszel!""
/Osho/

"Ahhoz, hogy valóban a kezébe vehesse saját életének irányítását, először is tudatosítania kell magában a tényt, hogy életéért és sorsáért egyes egyedül önt terheli a felelősség, amit teljes mértékben fel kell vállalnia. A legtöbben csak azt tanulják meg, hogyan jellemezhetik életkörülményeiket, azt nem, hogy miként irányíthatják azokat. Életkörülményeink alkotói mi magunk vagyunk, mégis áldozatként viselkedünk a saját magunk által teremtett helyzetekben. Ne azt keresse, ki a hibás - inkább ismerje fel az ok-okozat törvényszerűségét. Egyedül ön a felelős azért, amit gondol, érez, mond és tesz, s természetesen a következmények is önt terhelik."
/Kurt Tepperwein/

2010. Június 20. - 20:58:37
Válasz #145
Nem elérhető

BarbieGigi

"Az emberek pontosan olyan mertekben
boldogok,amilyen mertekben
elhatározzak,hogy boldogok lesznek."
(A. Lincoln)

"Ha megdicsérsz valakit, attól te is boldogabbá válsz. A dicséret a pozitív dolgokra összpontosít, és amikor pozitív dolgokra gondolsz, az élet szebbnek tűnik."
(Andrew Matthews)

"A szeretet mindig veled van, neked csak észre kell venned. Boldogságod olyan lesz, mint a szereteted. Mindennap új életre tudod kelteni, ha akarod."
(Hioszi Tatiosz)
"Annyi hajtson, ami megőrjít, ha nem pusztít el, megerősít." (Road)

"Te vagy az egyetlen, aki létrehozza a Világodat!" (The Secret)

"Egyszer mindent elér az ember,
Azt is, mi most még messze cél.
Csak küzdj és áldozz, ne csüggedj el,
S győzelmed lesz a hősi babér."

(Bertold Brecht )

"Bármi lehetsz, bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz..."

2010. Június 21. - 09:22:28
Válasz #146
Nem elérhető

haven

" Nincsen végzet,csak ha magad is bevégzed "
" all those moments will be lost in time like tears in rain "

2010. Június 23. - 13:11:03
Válasz #147
Nem elérhető

BarbieGigi

Néhány Bob Proctor idézet

A nélkülözés és a korlátjaid csak akkor léteznek, ha teret adsz nekik az elmédben.

Tudtad, hogy a rosszkedv egy pillanat alatt elűzhető? Tegyél fel valami gyönyörű zenét, vagy kezdj el énekelni - egyből megváltozik a hangulatod! Vagy egyszerűen gondolj valami szépre. Képzelj magad elé egy kisbabát vagy egy általad szeretett embert. Feledkezz bele a képbe. Ne engedd, hogy más gondolatok beférkőzzenek az elmédbe. Garantálom, hogy jobban leszel! 

Furcsa dolog, te is bizonyára már ezerszer elmondtad, hogy soha sem fogod megtudni mire vagy képes, amíg meg nem próbálod. Bármennyire is szomorúan hangzik, legtöbben soha sem próbálnak meg semmit sem csinálni, amíg nem biztosak benne, hogy menni fog nekik.

(Bertold Brecht )

2010. Június 23. - 22:50:20
Válasz #148
Nem elérhető

Tóth Attila

Mint ha minden nap megírt ponyvaregény.Miért ne végződhetne Happy Enddel pont az enyém?! ;)
Leendő mesterszakács úr!!!

"Az életben az ember úgy van,sodródik mint bacilus a húgyban!"

2010. Június 25. - 07:28:45
Válasz #149
Nem elérhető

BarbieGigi

“Az akadályok nem törhetnek meg; minden újabb akadály az elszántságomat fokozza.” (Leonardo da Vinci)

“Az optimista két garassal a zsebében is úr. A pesszimista tele páncélszekrénnyel is senki.” (André Kostolany)

(Bertold Brecht )