0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Bocsi,hogy megint így küldtem el ez előző hozzászólást. A Hades-nem van valamilyen oldala vagy bármi ahonnan esetleg rendelni lehet?Vagy ez csak saját forrásból mint általában?Férfiaknak.com oldalon találtam csak róla infókat. Innen rendelet már valaki? Ma voltam vérképen az én HTP enantátom 10 nmol/L növekedést okozott heti 500mg-al úgy,hogy még az elején propi is ment néha mellé. Az ösztrogénem se nagyon magas tőle úgyhogy szerintem ez a cucc picsa.😅🥲🥲 Köszi előre.
Sziasztok! Hades szuszi másnak is begyullad, mint a picsa? Masteronjától semmi gyuszkó, csomó, semmi nem volt, viszont ezt a szuszit beadom este, és reggelre enyhe hidegrázás, brutál csomó a helyén! Haver az enáját tolja, neki abszolút semmi gyulladás! Amúgy gyulladással ellenben viszont érezni keményen ill. működik! Talán pont ebbe az üvegbe kerülhetett valami szenny! Gondolkozok, hogy berakjam-e a mélyhűtőbe 1 napra, ami tudom, nem tesz jót a cuccnak, meg a hűtő sem, de hátha baci van benne és valamivel jobb lesz talán, ha a fagy kinyírja!?
Idézetet írta: Norborg34 - 2024. Október 17. - 17:51:31Sziasztok! Hades szuszi másnak is begyullad, mint a picsa? Masteronjától semmi gyuszkó, csomó, semmi nem volt, viszont ezt a szuszit beadom este, és reggelre enyhe hidegrázás, brutál csomó a helyén! Haver az enáját tolja, neki abszolút semmi gyulladás! Amúgy gyulladással ellenben viszont érezni keményen ill. működik! Talán pont ebbe az üvegbe kerülhetett valami szenny! Gondolkozok, hogy berakjam-e a mélyhűtőbe 1 napra, ami tudom, nem tesz jót a cuccnak, meg a hűtő sem, de hátha baci van benne és valamivel jobb lesz talán, ha a fagy kinyírja!?Régen a Master sustája volt ilyen. Tette a dolgát rendesen de valami oknál fogva gyulladt. Próbáld meg össze szívni a masteronnal. Az beválhat.
Nálam ha egy cucc gyullad akkor hajszárítóval felmelegítem egy picit (kb. 20mp) beadás előtt és utána minden rendben
Rendesen kínos végigolvasni itt emberek hogy még mindig ilyenekbe vagytok hogy szar üres cuccot töltők magatoknak és azon variàltok hogy hová adjatok be hogy ne gyulladjon stb. Kajak üres cuccok és még ezen próbálok variálni? Ennyi észtek van de tényleg? Évekkel ezelőtt elmondtam már hogy vannak rendelös oldalak ahol bevizsgált cuccot lehet rendelni és garanciát vállalnak h ha le akarod tesztelni a cuccukat és ti meg mindig ilyen szar cuccokat töltők magatokba kitudja kitől veszitek.... Mondok néhány jó márkát megint és innen rendeljetek. Driada, Duncan pharma, Hilma biocare. Üdv: Logan