2024. November 01. - 04:36:17
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Jól működő márkák a szteroid piacon  (Megtekintve 542285 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2024. Október 17. - 19:55:14
Válasz #6900
Nem elérhető

Hülyegyerek

Bocsi,hogy megint így küldtem el ez előző hozzászólást.
A Hades-nem van valamilyen oldala vagy bármi ahonnan esetleg rendelni lehet?
Vagy ez csak saját forrásból mint általában?
Férfiaknak.com oldalon találtam csak róla infókat. Innen rendelet már valaki?
Ma voltam vérképen az én HTP enantátom 10 nmol/L növekedést okozott heti 500mg-al úgy,hogy még az elején propi is ment néha mellé. Az ösztrogénem se nagyon magas tőle úgyhogy szerintem ez a cucc picsa.😅🥲🥲
Köszi előre.

2024. Október 17. - 20:26:25
Válasz #6901
Nem elérhető

Jbl

Ma voltam vérképen az én HTP enantátom 10 nmol/L növekedést okozott heti 500mg-al úgy,hogy még az elején propi is ment néha mellé. Az ösztrogénem se nagyon magas tőle úgyhogy szerintem ez a cucc picsa.😅🥲🥲
Köszi előre.

Mihez okozott 10 nmol növekedést, mert így picit nehéz belőni… Hades cucc egy itthon kapható márka többnyire egy kérészéletű márka lesz mint a legtöbb érdemes folyamatosan ellenőrizni. Ha rendelsz érdemes a Meso álltál listazott márkáktól rendelni azért egy nemzetközi fórumon lévő márka akik folyamatosan töltenek fel teszteket azok kevésbé csalnak. Qsc eléggé jól muzsikál hátránya 10uveget kell rendelni, de ha összefogtak pár haverral már is megéri.

2024. Október 17. - 20:48:06
Válasz #6902
Nem elérhető

Hülyegyerek

25nmol/l volt kúra előtt és éhez képest plusz 10 nmol/l. Tehát akkor ez az oldal amit említettem forgalmazza azokat a HADES termékeket amit sokan dicsérnek itt?

2024. Október 18. - 01:00:49
Válasz #6903
Nem elérhető

Gyuf

Köszi előre.
500mg-al 10nmol növekedés az eléggé 0.
amit irtál oldal van rajta hades, de hogy azt kapod e vagy se senki nem fogja megmondani.

2024. Október 18. - 11:01:02
Válasz #6904
Nem elérhető

Dudu

Sziasztok!
Imperia cuccok mennyire működnek moatansàg?

Cypy, metha, drostanolone ena, deca érdekel,
Köszi, ha tudsz valamit

2024. Október 18. - 12:22:28
Válasz #6905
Nem elérhető

Gábor77

Sziasztok! Hades szuszi másnak is begyullad, mint a picsa? Masteronjától semmi gyuszkó, csomó, semmi nem volt, viszont ezt a szuszit beadom este, és reggelre enyhe hidegrázás, brutál csomó a helyén! Haver az enáját tolja, neki abszolút semmi gyulladás! Amúgy gyulladással ellenben viszont érezni keményen ill. működik! Talán pont ebbe az üvegbe kerülhetett valami szenny! Gondolkozok, hogy berakjam-e a mélyhűtőbe 1 napra, ami tudom, nem tesz jót a cuccnak, meg a hűtő sem, de hátha baci van benne és valamivel jobb lesz talán, ha a fagy kinyírja!?
Régen a Master sustája volt ilyen. Tette a dolgát rendesen de valami oknál fogva gyulladt. Próbáld meg össze szívni a masteronnal. Az beválhat.

2024. Október 20. - 14:49:45
Válasz #6906
Nem elérhető

streetx

Sziasztok!
Hát a hilmabiocare enátol nem vagyok elragadtatva,van valami jol bevált oldal ahol nem szart arúlnak?🙄🙄

2024. Október 21. - 19:23:08
Válasz #6907
Nem elérhető

SUPRA AIM

Sziasztok! Hades szuszi másnak is begyullad, mint a picsa? Masteronjától semmi gyuszkó, csomó, semmi nem volt, viszont ezt a szuszit beadom este, és reggelre enyhe hidegrázás, brutál csomó a helyén! Haver az enáját tolja, neki abszolút semmi gyulladás! Amúgy gyulladással ellenben viszont érezni keményen ill. működik! Talán pont ebbe az üvegbe kerülhetett valami szenny! Gondolkozok, hogy berakjam-e a mélyhűtőbe 1 napra, ami tudom, nem tesz jót a cuccnak, meg a hűtő sem, de hátha baci van benne és valamivel jobb lesz talán, ha a fagy kinyírja!?

ÜDV
Ampullákat bele állítod egy pohárba pl. és forrásban lévő vizet óvatosan rájuk öntöd, hagyod kihűlni. Nem kell hogy lobogjon és teljesen ellepje. Minden baktérium azonnal elhal az olajos oldatban. tesztoszteron észter nem serül. A gyárban is egy forró vizes fürdőt vesznek az ampullák, néha kimarad ez a folyamat sajnos.

2024. Október 21. - 20:17:25
Válasz #6908
Nem elérhető

SUPRA AIM

RAW Pharma Oxadrol szépen működik. Teszteltem ROIDTEST készlettel. Valós hatóanyagtartalom található benne. Be is gyűjtöttem párat. 09/2026 lejárat  8-}
RAW Pharma Halotest A legjobb Halotestin amit valaha próbáltam a piacon. Lehet nagy szerencsém és egy jó szériát fogtam ki.09/2026 lejárat ez is.
Más injektálható tesztoszteront próbált valaki ebből a márkából?

2024. Október 21. - 23:00:14
Válasz #6909
Nem elérhető

Norborg34

Régen a Master sustája volt ilyen. Tette a dolgát rendesen de valami oknál fogva gyulladt. Próbáld meg össze szívni a masteronnal. Az beválhat.
Eddig a maradék imperia szuszival és biosira szuszival próbáltam egybeszívni, de ugyan úgy gyulladt és mellette ez a tipikus belső láz, hidegrázás! Biztos, hogy nem mindegyikkel van ez, mert haveréknak hibátlan, de majd úgy is enára vagy cipire fogok váltani, megnézem azzal mi lesz! Master bitang egy cucc volt, az tuti!😀

2024. Október 22. - 17:19:02
Válasz #6910
Nem elérhető

Rhino

Nálam ha egy cucc gyullad akkor hajszárítóval felmelegítem egy picit (kb. 20mp)  beadás előtt és utána minden rendben

2024. Október 22. - 17:53:07
Válasz #6911
Nem elérhető

Norborg34

Nálam ha egy cucc gyullad akkor hajszárítóval felmelegítem egy picit (kb. 20mp)  beadás előtt és utána minden rendben
Amúgy észre vettem, hogy brutál sűrű, alig megy át még a 22-esen is! Lehet tényleg csak ez lesz vele, kipróbálom!

2024. Október 22. - 18:23:14
Válasz #6912
Nem elérhető

Cukrasz13

Rendesen kínos végigolvasni itt emberek hogy még mindig ilyenekbe vagytok hogy szar üres cuccot töltők magatoknak és azon variàltok hogy hová adjatok be hogy ne gyulladjon stb. Kajak üres cuccok és még ezen próbálok variálni? Ennyi észtek van de tényleg? Évekkel ezelőtt elmondtam már hogy vannak rendelös oldalak ahol bevizsgált cuccot lehet rendelni és garanciát vállalnak h ha le akarod tesztelni a cuccukat és ti meg mindig ilyen szar cuccokat töltők magatokba kitudja kitől veszitek.... Mondok néhány jó márkát megint és innen rendeljetek. Driada, Duncan pharma, Hilma biocare. Üdv: Logan

2024. Október 22. - 19:37:16
Válasz #6913
Nem elérhető

SUPRA AIM

RAW Pharma Oxadrol szépen működik. Teszteltem ROIDTEST készlettel. Valós hatóanyagtartalom található benne. Be is gyűjtöttem párat. 09/2026 lejárat  8-}
RAW Pharma Halotest A legjobb Halotestin amit valaha próbáltam a piacon. Lehet nagy szerencsém és egy jó szériát fogtam ki.09/2026 lejárat ez is.
Más injektálható tesztoszteront próbált valaki ebből a márkából?

2024. Október 22. - 19:55:33
Válasz #6914
Nem elérhető

Gábor77

Rendesen kínos végigolvasni itt emberek hogy még mindig ilyenekbe vagytok hogy szar üres cuccot töltők magatoknak és azon variàltok hogy hová adjatok be hogy ne gyulladjon stb. Kajak üres cuccok és még ezen próbálok variálni? Ennyi észtek van de tényleg? Évekkel ezelőtt elmondtam már hogy vannak rendelös oldalak ahol bevizsgált cuccot lehet rendelni és garanciát vállalnak h ha le akarod tesztelni a cuccukat és ti meg mindig ilyen szar cuccokat töltők magatokba kitudja kitől veszitek.... Mondok néhány jó márkát megint és innen rendeljetek. Driada, Duncan pharma, Hilma biocare. Üdv: Logan
Részben igazat adok! De! pl a no name cuccok amiket használok hibátlanok, ez a HADES motyó is jó egyenlőre (sustával nem tudom mi lehet) és ezek belföldön vannak. Nem vonom kétségbe hogy jók amit ajánlasz,de én nem váltanék pl addig amíg a no name teszto.ena,deca,propi beszerzhető és most ez a HADES nevű gyártó is hasonlóan érdekes és hazai.