2024. November 01. - 06:28:43
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Jól működő márkák a szteroid piacon  (Megtekintve 542307 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2024. Október 08. - 06:43:59
Válasz #6885
Nem elérhető

Timo07

Köszönöm! Sajnos csomó van mar évek óta (kemoterápia óta azt kúrta szét a hormonjaim) de problémát fájdalmat csak akkor okoz ha valami nem oke. Esztétikailag szerencsére nem látszik.
Most akarom megoldani hogy tb-re távolitsák el valahogy…

2024. Október 09. - 16:28:48
Válasz #6886
Nem elérhető

suxen

Trt-n vagyok és kifogytam, segítség, valaki, nem egy tini kis punci vagyok, ismernek itt sokan, privátban s.o.s....

2024. Október 09. - 17:44:07
Válasz #6887
Nem elérhető

Hülyegyerek

Nagyon köszönöm a tanácsokat és a segítséget királyok vagytok!✌️
A hcg-t nem gondolom,hogy rossz csak arra értettem hogy az patikai magyar. Ezelőtt egy srác görög msd-set akart hozni nekem nagyon gagyi csomagolásban egyik csomagban az ampullákon volt pötty a másik csomagba csak az oldószeren volt 😆 dátum hiányzott valamelyikről stb.

Azt szeretném megkérdezni még, hogy ha nem áll rendelkezésre azonnal vérkép akkor melyik az az eset amikor már biztosan kell exemestane vagy arimidex?
Ha pl 300-400 mg hatóanyagot használok egy héten propionátból akkor biztosan kell nekem proviron vagy megteszi pl nagy mennyiségben a megabolos inhar is ami tapkiegboltban is kapható?

Utolsó kérdésem tényleg 😆 aztán megyek edzeni
Ha netről rendelnék akkor driada,deus vagy hilma?
De az is honnan? Vagy pl működik a hilma vagy deus hcg-k,provik vagy clomidok?
Osgear oldala nagyon biztató de ez a bitcoinos vásárlás nekem bonyolult de lehet csak nem olvastam el alaposan és amúgy egyszerű.
Köszönök előre mindent és minden jót nektek! Pacsi✌️

2024. Október 09. - 18:06:35
Válasz #6888
Nem elérhető

Hülyegyerek

Sikerült szereznem közben letrozolt igaz nem ezt rendeltem de mindegy egy hét és lesz exemestane. Elkezdtem szedni és sokkal jobb a helyzet viszont ez lehet az is,hogy elhagytam a propit és helyette csak enantát megy heti 2x1ml. Igaz még most kezdem érezni a hatását szóval konkrét véleményt nem tudom mondani viszont egy hét alatt nagyon magas libidó és jó erőt érzek.A proviront is teljesen elhagytam fullba üres SZERINTEM 3 félét próbáltam.
És akkor a tervem enantát 2x1ml/hét 12 hétig.
Meglátom,hogy elég lesz-e és mennyi lehet benne a valós hatóanyag. Jövőhéten vérkép.
Egyébként a HT-PHARM-ás cuccokat (kék piros pöttyös fehér doboz)próbálta valaki vagy használja rajtam kívül?
A letrozol Teva 1mg jónak tűnik lejárati dátum stb minden megvan szép csomagolás nem tudom mennyire lehet hamis.(Valaki írta hogy neki a lejárati dátum sem volt a levél tetején) De ugye ez most csak átmeneti megoldás nálam.
Egyébként haverom evolve biolabs márkájú propit tol most és azt mondja kurva jó. Előtte kenwo és pharmtech ment neki. Ezt ismeri valaki?

2024. Október 09. - 18:34:47
Válasz #6889
Nem elérhető

Hülyegyerek

Anastrozol Teva nem letrozol elírtam bocsi

2024. Október 09. - 21:18:45
Válasz #6890
Nem elérhető

Gábor77

Sikerült szereznem közben letrozolt igaz nem ezt rendeltem de mindegy egy hét és lesz exemestane. Elkezdtem szedni és sokkal jobb a helyzet viszont ez lehet az is,hogy elhagytam a propit és helyette csak enantát megy heti 2x1ml. Igaz még most kezdem érezni a hatását szóval konkrét véleményt nem tudom mondani viszont egy hét alatt nagyon magas libidó és jó erőt érzek.A proviront is teljesen elhagytam fullba üres SZERINTEM 3 félét próbáltam.
És akkor a tervem enantát 2x1ml/hét 12 hétig.
Meglátom,hogy elég lesz-e és mennyi lehet benne a valós hatóanyag. Jövőhéten vérkép.
Egyébként a HT-PHARM-ás cuccokat (kék piros pöttyös fehér doboz)próbálta valaki vagy használja rajtam kívül?
A letrozol Teva 1mg jónak tűnik lejárati dátum stb minden megvan szép csomagolás nem tudom mennyire lehet hamis.(Valaki írta hogy neki a lejárati dátum sem volt a levél tetején) De ugye ez most csak átmeneti megoldás nálam.
Egyébként haverom evolve biolabs márkájú propit tol most és azt mondja kurva jó. Előtte kenwo és pharmtech ment neki. Ezt ismeri valaki?
Ha jó a teszto heti 1ml is elég de 350mg tuti biztosan elég . 500mg-ot teljesen felesleges betolni a testbe mert csak a mellékhatások nőnek meg és a hozam nem lesz annyival jobb. Ez saját tapasztalás. Megjártam a másik végletet is az évek alatt. A közérztedet meg a lejjebb nyomott ösztrogén javította. Nagyon kapkodsz nem tudod mit csinálsz ez nem lesz jó így hosszú távon. Ok hogy kérdezel és vagy kapsz választ vagy nem és még az se biztos hogy jó választ kapsz csak egy véleményt. Sokkal konzervatívabban kellene hozzá állnod. Kis adagokkal hogy le tudd követni tested jelzéseit.

2024. Október 11. - 19:46:31
Válasz #6891
Nem elérhető

Dani19323

Sziasztok!
Jelenleg melyik márka működik a piacon?💪
Köszönöm

2024. Október 12. - 18:18:15
Válasz #6892
Nem elérhető

Gyuf

Sziasztok!
Köszönöm

amiket ismerős körökben használnak az Imperia, Hades, és pharmtec
hades ena heti 3ml,   257nmol/l tesztó értéket  hozott laborból.

2024. Október 12. - 18:38:20
Válasz #6893
Nem elérhető

Gábor77

Sziasztok!
Köszönöm

amiket ismerős körökben használnak az Imperia, Hades, és pharmtec
hades ena heti 3ml,   257nmol/l tesztó értéket  hozott laborból.
A Hades valóban ütős.

2024. Október 15. - 21:31:12
Válasz #6894
Nem elérhető

Dani19323

Többek tanácsára Hades ena és boldi berendelvemkb 1.5honap múlva tudok hormonpaneles eredménnyel szolgálni.
Viszont Hades oxyt nincs.esetleg működő oxy márka, ami nem metha?bár már egy jó methanak is örülnék 😬(kék szívecskés kuka,genmax kuka,BM kuka)

2024. Október 16. - 09:56:59
Válasz #6895
Nem elérhető

Bede00

Sziasztok!

Valaki rendelt már erről a kínai oldalról haozepharm?
Olcsó árat mondanak, csak a minőség kérdéses számomra.

2024. Október 17. - 06:33:09
Válasz #6896
Nem elérhető

Gábor77

Viktor Varga teli a postaládád :-)

2024. Október 17. - 10:16:18
Válasz #6897
Nem elérhető

Viktor Varga

2024. Október 17. - 17:51:31
Válasz #6898
Nem elérhető

Norborg34

Sziasztok! Hades szuszi másnak is begyullad, mint a picsa? Masteronjától semmi gyuszkó, csomó, semmi nem volt, viszont ezt a szuszit beadom este, és reggelre enyhe hidegrázás, brutál csomó a helyén! Haver az enáját tolja, neki abszolút semmi gyulladás! Amúgy gyulladással ellenben viszont érezni keményen ill. működik! Talán pont ebbe az üvegbe kerülhetett valami szenny! Gondolkozok, hogy berakjam-e a mélyhűtőbe 1 napra, ami tudom, nem tesz jót a cuccnak, meg a hűtő sem, de hátha baci van benne és valamivel jobb lesz talán, ha a fagy kinyírja!?

2024. Október 17. - 19:49:58
Válasz #6899
Nem elérhető

Hülyegyerek

Sziasztok! Hades szuszi másnak is begyullad, mint a picsa? Masteronjától semmi gyuszkó, csomó, semmi nem volt, viszont ezt a szuszit beadom este, és reggelre enyhe hidegrázás, brutál csomó a helyén! Haver az enáját tolja, neki abszolút semmi gyulladás! Amúgy gyulladással ellenben viszont érezni keményen ill. működik! Talán pont ebbe az üvegbe kerülhetett valami szenny! Gondolkozok, hogy berakjam-e a mélyhűtőbe 1 napra, ami tudom, nem tesz jót a cuccnak, meg a hűtő sem, de hátha baci van benne és valamivel jobb lesz talán, ha a fagy kinyírja!?