2024. November 01. - 08:23:21
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Jól működő márkák a szteroid piacon  (Megtekintve 542342 alkalommal)

SUPRA AIM és 3 vendég van a témában

2024. Október 01. - 12:22:33
Válasz #6870
Nem elérhető

Timo07

Ahoi!Az létezhet hogy csökkentettem a tesztoszteron adagom es azért erzekeny a mellem mert borult az osztrogen arany?
Korábban 325mg 5 naponta most 125mg 5naponta. Korabban heti 2x05mg arimidex fogta. Par napja van ez az allapot es most ment a masodik alacsonyabb dozis. Jo otlet szerintetek az arimidexet heti 3x05-re emelni melle napi 2x10mg zita amig elmullik az erzekenyseg?

2024. Október 01. - 17:27:05
Válasz #6871
Nem elérhető

Hülyegyerek

Sziasztok előre is elnézést kérek,ha nem ide tartozik a kérdésem de évek óta olvasom a fórumot és csak jó dolgokat tanultam itt és látom,hogy itt van "mozgás"
Első "normális" kúrámat kezdtem el egy hete.
Nem akartam semmi erősebb anyagot használni ezért csak tesztoszteron megy magában.
Heti 3xpropi 2 enantát (550mg) ami gondolom közel sem valós. Mindkét gyártó  HT-pharm(fehér doboz kek-piros pöttyökkel)
Az lenne a kérdésem hogy az első 2 propit már éreztem nagy libido,kedv stb.
Viszont most 2 napja szurtam be az első enantátot és most gyenge libido,étvágy stb. A proviront most kezdtem 2x1 megy naponta amit lehet emeltek 75 vagy akár 100mg-ra (görög Bayer)A legnagyobb bajom viszont,hogy bárhová adom comb vagy segg mindig fáj utána 3 napig,nem gyullad szó szerint viszont eléggé kellemetlen.25g tűvel adom seggbe vagy combba 27g-vel.
Voltam vérvételen kúra előtt
Tesztoszteron 25nmol/l
Ösztradiol 114 pmol/L
Shbg és minden más tökéletes.
Kérdésem az lenne,hogy azért nem érzem most a szerek hatását mert megugrott volna az ösztrogén szintem és szerezzek be exemestane-t? (Hilma vagy driada működik?)
Vagy maradjak ennél a proviron adagolásnál és várjak?
Vagy hagyjam az egészet csináljak egy pct-t ha kiürült a cucc és dobjam ki a picsába ezeket aztán keressek valami mást?
Egyébként ez a HT pharma mindenkinek működött eddig a baráti körömben és a díler is jó cuccokat hozott pl: ovitrelle hcg(az előre töltött magyar patikai) szóval nem értem.
A hilmabiocare oldal működik rendelt már valaki?
Köszönöm a válaszokat és szép napot nektek!✌️

2024. Október 01. - 20:14:24
Válasz #6872
Nem elérhető

Needfor940

Heti 3xpropi 2 enantát (550mg):
Nem értem miért szúrsz 2 észtert? helyedbe 1 észtert használnék, mert itt jobban tudod kontrollálni a dózisokat, illetve a propit naponta szúrni kell, naponta szurod ? A Test E-t én inkább 2 naponta, vagy max 3 naponta adnám be, de nyilván ezekenek a tippelése semmit nem ér, amig nincs egy vérképed, hogy miből mennyi van most.
Ha natúrba ennyi tesztód volt: Tesztoszteron 25nmol/l hát kár érte... :(
A proviron: szépen lassan szétkúrja majd az shbg-d, szóval nem biztos hogy sokat használod majd a libit, viszont az elején erős lesz.
exemestane-t semmi kép ne használj amig nem látsz egy vérképet. vakon nem szedünk be semmit!!!!
proviron én elhagynám és inkább használnék Primot.. Persze ha már kéznél van, edd meg  ;D aztán utána....
a provit 2-3 nap múlva már érezned kéne, de mondom, LABOR!!!

2024. Október 01. - 21:58:42
Válasz #6873
Nem elérhető

Gyuf

Sziasztok előre is elnézést kérek,ha nem ide tartozik a kérdésem de évek óta olvasom a fórumot és csak jó dolgokat tanultam itt és látom,hogy itt van "mozgás"
Nem akartam semmi erősebb anyagot használni ezért csak tesztoszteron megy magában.
Heti 3xpropi 2 enantát (550mg) ami gondolom közel sem valós. Mindkét gyártó  HT-pharm(fehér doboz kek-piros pöttyökkel)
Viszont most 2 napja szurtam be az első enantátot és most gyenge libido,étvágy stb. A proviront most kezdtem 2x1 megy naponta amit lehet emeltek 75 vagy akár 100mg-ra (görög Bayer)A legnagyobb bajom viszont,hogy bárhová adom comb vagy segg mindig fáj utána 3 napig,nem gyullad szó szerint viszont eléggé kellemetlen.25g tűvel adom seggbe vagy combba 27g-vel.
Tesztoszteron 25nmol/l
Ösztradiol 114 pmol/L
Kérdésem az lenne,hogy azért nem érzem most a szerek hatását mert megugrott volna az ösztrogén szintem és szerezzek be exemestane-t? (Hilma vagy driada működik?)
Vagy hagyjam az egészet csináljak egy pct-t ha kiürült a cucc és dobjam ki a picsába ezeket aztán keressek valami mást?
Egyébként ez a HT pharma mindenkinek működött eddig a baráti körömben és a díler is jó cuccokat hozott pl: ovitrelle hcg(az előre töltött magyar patikai) szóval nem értem.

"Első "normális" kúrámat kezdtem el egy hete."
-azért ne várjuk már egy hét alatt azt hogy húde megváltozol csak úgy.
eleve 2 észter teljesen felesleges ahogy írták is
Mivel az ena egy hosszú észter min, 2-3 hét mire szépen elkezd dolgozni
az ena nem fogja lenyomni a libidód, főleg hogy írtad megy mellette a propi

"Heti 3xpropi 2 enantát (550mg)"
Ez az 550 mi lenne? a 2 cucc összeadott mg-ja? Mert az régen nem jó mert a propi eleve 100mg, az ena meg min 200-250mg
Ha 2 ena megy a héten az már min 400, mellé a 3 propi, 700  Vagy ezt most én értem félre?

25g-s tűvel adod farba? 1,5centissel??
ha a propit is ugy adtad farba, és az is fáj beadás után akkor ne csodálkozz mert nem adod elég mélyre

2024. Október 02. - 00:39:17
Válasz #6874
Nem elérhető

Hülyegyerek

Elnézést nem jól írtam.
Hétfő szerda péntek propionát
Vasárnap enantát.
De ez rossz elképzelés tudom már.
10 hetes kúrát terveztem.Csináljam úgy hogy az elején propi minden másnap és a végén az ena vagy hagyjam ki az enát teljesen és menjen csak propi?
Tudom,hogy így nem lehet belőni egy állandó tesztoszteron szintet mint pl a szuszta esetében sem.
25g és 25mm hosszú tűvel adtam seggbe vagy combba 27g-vel az pedig 18mm hosszú.
Nem vagyok zsíros alkat de akkor adjam inkább 23g-vel seggbe?

25 volt a totál teszto de a szabad teszto és a biológiailag aktív sem volt magas inkább az alsó referencia érték nagyjából,szóval annyira kedvező előnyeit nem éreztem pl izomépítés vagy élettani szempontból.

Nem várok csodát az első hétben tudom hogy a propionát gyors észterű de annak is kell kb 2 hét mire érzem majd a hatását. Itt inkább arra lennék kíváncsi,Hogy a magas libidó miért szűnt meg. Arra gondoltam,hogy kicsit sok az ösztrogén mert volt minimális mellfájdalom de egy napig tartott.
A 3. Héttől terveztem hozzá csapni a hcg-t 1-2x500 UI/hét.
Vérvételt sürgősen most nem tudom megoldani mert külföldön dolgozom és a vizsgálat is otthon volt aztán itt kint elég nehézkes nem nagyon akarják megcsinálni de kitartó leszek csak gondoltam hátha van valamilyen ötlet mi lehet a baj.

Egyébként a gyártótól vannak tapasztalatok itt? (HT-pharm)

Köszönöm szépen,hogy válaszoltatok és segítettek!

2024. Október 02. - 06:42:05
Válasz #6875
Nem elérhető

Gábor77

Ahoi!Az létezhet hogy csökkentettem a tesztoszteron adagom es azért erzekeny a mellem mert borult az osztrogen arany?
Korábban 325mg 5 naponta most 125mg 5naponta. Korabban heti 2x05mg arimidex fogta. Par napja van ez az allapot es most ment a masodik alacsonyabb dozis. Jo otlet szerintetek az arimidexet heti 3x05-re emelni melle napi 2x10mg zita amig elmullik az erzekenyseg?
Persze létezhet. A hormonrendszered nem követi azonnal a bevitt anyagok mennyiségének arányába a változásokat. A tesztoszteron hosszú észterei hetekig dolgoznak és ezzel együtt az ösztrogénné aromatizálás  több hetes csúszásba is lehet. Ha csak érzékeny és nincs csomó addig nem nagy para :-) A 2x0,5 szem arimi nem nagy mennyiség. Emeld meg másnaponta 0,5 szemre és csináltass egy labort hogy mi a helyzet. Ne kapkodd be felelegesen a rákgyógyszereket.

2024. Október 02. - 07:44:02
Válasz #6876
Nem elérhető

Gábor77

Tesztoszteron 25nmol/l
Ösztradiol 114 pmol/L
....egy-két észrevétel

1.-25nmol/l es tesztoszintre nem kellene kúrázni . Azzal nagyon jó fizikum felépíthető már/még. (47 évesen 27nmol-os TRT-ben szépen jön a tömeg és a forma nálam)
2.-proviron biztosan üres (és felesleges is)
3.-heti 3 propi bőven elég
4.-laborkontroll, így senki nem tudja neked megmondani mi a helyzet.( Én egy időben 200 feletto E2-nél már éreztem a mellemet nem olyan régen meg 688-nál semmi mellékhatás nem volt)
5.-HCG-től mit vársz miből gondolod hogy rossz lenne?

2024. Október 02. - 09:05:29
Válasz #6877
Nem elérhető

Gyuf

Elnézést nem jól írtam.
Vasárnap enantát.
10 hetes kúrát terveztem.Csináljam úgy hogy az elején propi minden másnap és a végén az ena vagy hagyjam ki az enát teljesen és menjen csak propi?
Tudom,hogy így nem lehet belőni egy állandó tesztoszteron szintet mint pl a szuszta esetében sem.

25 volt a totál teszto de a szabad teszto és a biológiailag aktív sem volt magas inkább az alsó referencia érték nagyjából,szóval annyira kedvező előnyeit nem éreztem pl izomépítés vagy élettani szempontból.

Nem várok csodát az első hétben tudom hogy a propionát gyors észterű de annak is kell kb 2 hét mire érzem majd a hatását. Itt inkább arra lennék kíváncsi,Hogy a magas libidó miért szűnt meg. Arra gondoltam,hogy kicsit sok az ösztrogén mert volt minimális mellfájdalom de egy napig tartott.
Vérvételt sürgősen most nem tudom megoldani mert külföldön dolgozom és a vizsgálat is otthon volt aztán itt kint elég nehézkes nem nagyon akarják megcsinálni de kitartó leszek csak gondoltam hátha van valamilyen ötlet mi lehet a baj.

maradj a propinál bőven elég lesz, és egy kicsivel nagyobb tűt használj feltéve ha ennek a beadása nem fájt ahogy írtad.
Ha nem volt gond akkor maradhat a 25g
10hét meg egy hosszúészteres kuránál kevés pl ena esetében ha csak az menne
magas ösztrót labor tudná meg mondani, de ha érzékeny a mell részed meg írtad van provid próbáld meg rá
én személy szerint erre a max 10-12 hetes propi kurára nem használnák hcg-t

2024. Október 02. - 10:07:55
Válasz #6878
Nem elérhető

Jbl

Elnézést nem jól írtam.
Vasárnap enantát.

Ha már normális kúra akkor elsősorban felesleges ket észtert is használni, mert kitudja melyik működik. Ha neked kényelmetlen a sok szuri akkor ott az ena ha meg leszarod akkor ott a propi. Én mindig Ena párti voltam azt is elosztom 3 adagba és csókolom.

Így ha esetleg elmész mérni nem fogod tudni melyik észter működik. Döntsd el először, hogy az adott mennyiséget miből akarod bevinni és 4 hét múlva menj el egy teszto szint nézésre, hogy működik az amit szursz.

Driada terméket amúgy én ajánlom láttam róla ugyan negatív dolgokat, de én amit mertem az hozta amit kellett. Qsc se rossz csak ott mennyiséget kell rendelni én azt is használtam jól működött.

Sok sikert a félkészüléshez.

2024. Október 02. - 22:10:43
Válasz #6879
Nem elérhető

Hülyegyerek

Nagyon köszönöm a tanácsokat és a segítséget királyok vagytok!✌️
A hcg-t nem gondolom,hogy rossz csak arra értettem hogy az patikai magyar. Ezelőtt egy srác görög msd-set akart hozni nekem nagyon gagyi csomagolásban egyik csomagban az ampullákon volt pötty a másik csomagba csak az oldószeren volt 😆 dátum hiányzott valamelyikről stb.

Azt szeretném megkérdezni még, hogy ha nem áll rendelkezésre azonnal vérkép akkor melyik az az eset amikor már biztosan kell exemestane vagy arimidex?
Ha pl 300-400 mg hatóanyagot használok egy héten propionátból akkor biztosan kell nekem proviron vagy megteszi pl nagy mennyiségben a megabolos inhar is ami tapkiegboltban is kapható?

Utolsó kérdésem tényleg 😆 aztán megyek edzeni
Ha netről rendelnék akkor driada,deus vagy hilma?
De az is honnan? Vagy pl működik a hilma vagy deus hcg-k,provik vagy clomidok?
Osgear oldala nagyon biztató de ez a bitcoinos vásárlás nekem bonyolult de lehet csak nem olvastam el alaposan és amúgy egyszerű.
Köszönök előre mindent és minden jót nektek! Pacsi✌️

2024. Október 03. - 06:17:40
Válasz #6880
Nem elérhető

Gábor77

Nagyon köszönöm a tanácsokat és a segítséget királyok vagytok!✌️
A hcg-t nem gondolom,hogy rossz csak arra értettem hogy az patikai magyar. Ezelőtt egy srác görög msd-set akart hozni nekem nagyon gagyi csomagolásban egyik csomagban az ampullákon volt pötty a másik csomagba csak az oldószeren volt 😆 dátum hiányzott valamelyikről stb.

Azt szeretném megkérdezni még, hogy ha nem áll rendelkezésre azonnal vérkép akkor melyik az az eset amikor már biztosan kell exemestane vagy arimidex?
Ha pl 300-400 mg hatóanyagot használok egy héten propionátból akkor biztosan kell nekem proviron vagy megteszi pl nagy mennyiségben a megabolos inhar is ami tapkiegboltban is kapható?

Utolsó kérdésem tényleg 😆 aztán megyek edzeni
Ha netről rendelnék akkor driada,deus vagy hilma?
De az is honnan? Vagy pl működik a hilma vagy deus hcg-k,provik vagy clomidok?
Osgear oldala nagyon biztató de ez a bitcoinos vásárlás nekem bonyolult de lehet csak nem olvastam el alaposan és amúgy egyszerű.
Köszönök előre mindent és minden jót nektek! Pacsi✌️
Proviront biztosan nem kell használni :-) engedd el a proviront az nem arra valaó amire te szeretnéd használni. Helyette letrozol,anastrozolt vagy aromasint. Nem azonnal kell vérkép hanem a kúra kezdete előtt egy kiindulási paraméter és utána 3-4 hét múlva kontroll hogy változtak a paraméterek és ha kell igazítani az ösztrogénen akkor megint 1-2 hét múlva kontroll. Ne azon a 10Eft-on spórolj amibe egy ösztrogén,tesztoszteron mérés kerül ha nem akarsz részletes vérképet. 400mg propi nagyon sok szerintem. 200 bőven elég. Minden másnap 50mg de inkább enantátot használj símább lesz a hormonszinted.
(Egyébként ha kinézetre veszel bármit is nem biztos hogy jó a logikiád. )

2024. Október 03. - 19:34:48
Válasz #6881
Nem elérhető

Hülyegyerek

Rendben értem akkor a proviront elengedtem.
Exemestanet rendeltem driada-sat meg lesz arimidex elvileg de előtte vérkép.
Nem azon a 10k-n spórolok a kúra elején volt vérkép és úgy is van megbeszélve az andrológussal,hogy 4 hét után újra és a végén is. (Egyébként nekem valami 35k volt és itt kint pl 120 euró ha célzottan hormonpanelt kell nézni.)
Én csak azt nem értem,hogy olvasok már nagyon régóta ezzel kapcsolatban tervezek és bár igen rossz elképzelésem volt a kúráról hogy eleinte propi utána enantát de mindig azt  olvastam hogy a 400-500 mg tesztoszteron egy kúrában nem sok(persze tuti nincs benne 100mg/ml).és mindenhol a provi ment kúrában az arimidex, exemestane stb csak már mellfájdalomkor vagy komolyabb probléma esetén jött szóba.
Próbáltam beszerezni ATD-t de pl a gaspari novedex sem a régi már sokan írták és nem az van benne mint régen.(Amit folyamatosan szedtem volna a kúra alatt/után)
Tudom,hogy a tamoxifen nem ide való és én kúra után sem tervezem alkalmazni pedig jó hatással van az hdl ldl koleszterinre.
Amit nagyon nem értek,hogy kollégám akinek szintén ugyan ez a gyártó susta deca-ját tolja minden másnap felváltva miért működik?
Jó mondjuk lehet az ő szervezete nem aromatizál annyira mint pl az enyém.vagy a azok működnek viszont nekem is nagy libido volt az elején és azóta ezt nem érzem már.
Csinálok labort mindenképp.
De addig próbálják ki egy másik gyártót és minimális arimidexet?
Tudom biztos mondjátok,hogy hülye vagyok de zavaró ez a visszaesés főleg,hogy nem tudom az okát és hogy ezzel jött a szar kedv stb.
De ha magas is az ösztrogénem pl.az arimidex esetében,hogy osszam el?
0,5 tabletta 3 naponta kezdésnek?
Köszönöm!✌️

2024. Október 04. - 07:09:31
Válasz #6882
Nem elérhető

Gábor77

Rendben értem akkor a proviront elengedtem.
Exemestanet rendeltem driada-sat meg lesz arimidex elvileg de előtte vérkép.
Nem azon a 10k-n spórolok a kúra elején volt vérkép és úgy is van megbeszélve az andrológussal,hogy 4 hét után újra és a végén is. (Egyébként nekem valami 35k volt és itt kint pl 120 euró ha célzottan hormonpanelt kell nézni.)
Én csak azt nem értem,hogy olvasok már nagyon régóta ezzel kapcsolatban tervezek és bár igen rossz elképzelésem volt a kúráról hogy eleinte propi utána enantát de mindig azt  olvastam hogy a 400-500 mg tesztoszteron egy kúrában nem sok(persze tuti nincs benne 100mg/ml).és mindenhol a provi ment kúrában az arimidex, exemestane stb csak már mellfájdalomkor vagy komolyabb probléma esetén jött szóba.
Próbáltam beszerezni ATD-t de pl a gaspari novedex sem a régi már sokan írták és nem az van benne mint régen.(Amit folyamatosan szedtem volna a kúra alatt/után)
Tudom,hogy a tamoxifen nem ide való és én kúra után sem tervezem alkalmazni pedig jó hatással van az hdl ldl koleszterinre.
Amit nagyon nem értek,hogy kollégám akinek szintén ugyan ez a gyártó susta deca-ját tolja minden másnap felváltva miért működik?
Jó mondjuk lehet az ő szervezete nem aromatizál annyira mint pl az enyém.vagy a azok működnek viszont nekem is nagy libido volt az elején és azóta ezt nem érzem már.
Csinálok labort mindenképp.
De addig próbálják ki egy másik gyártót és minimális arimidexet?
Tudom biztos mondjátok,hogy hülye vagyok de zavaró ez a visszaesés főleg,hogy nem tudom az okát és hogy ezzel jött a szar kedv stb.
De ha magas is az ösztrogénem pl.az arimidex esetében,hogy osszam el?
0,5 tabletta 3 naponta kezdésnek?
Köszönöm!✌️
Ha lesz exemestan ami a jobb választás minek az arimidex? Vagy ez vagy az. A fullos vérkép az annyi. Én arra gondoltam hogy a teszto és az ösztrogén mérés kerül 10k-ba.
Nagyon nagy a zavar nálad. De jó hogy kérdezel. Inkább mint hogy butaságot csinálj.
Az hogy nem érzed azt amit az elején könnyen lehet egy magas ösztrogénszint eredménye. Addig ne variálj a gyártóval amíg nem látod a tesztoszinted,meg az ösztrogént. Mert ha először működött, másnál működik akkor...?
Másnaponta fél zabletta arimidexet told. Ennyi tesztohoz akár a másnaponta 1 szem se ördögtől való ha olyan a szervezeted. De ezt meglátod majd a laborból. 150-180pmol köré lődd be

2024. Október 04. - 09:19:10
Válasz #6883
Nem elérhető

Hülyegyerek

Köszönöm a segítséget!
Lesz exemestane de csak 2 hét vagy 3 múlva driadarol rendeltem.
Egy kérdés még,hogy a banki átutalást választottam aztán elutaltam a pénzt stb,de még mindig banki feldolgozás alatt van.
Érdeklődtem de nem válaszoltak még.
Ti hogyan szoktatok rendelni ha a driadarol rendeltek?
Mennyi idő múlva érkezik általában a csomag?

2024. Október 04. - 11:53:17
Válasz #6884
Nem elérhető

Gábor77

Köszönöm a segítséget!
Lesz exemestane de csak 2 hét vagy 3 múlva driadarol rendeltem.
Egy kérdés még,hogy a banki átutalást választottam aztán elutaltam a pénzt stb,de még mindig banki feldolgozás alatt van.
Érdeklődtem de nem válaszoltak még.
Ti hogyan szoktatok rendelni ha a driadarol rendeltek?
Mennyi idő múlva érkezik általában a csomag?
Egyszer rendeltem. Két hét volt kb úgy emlékszem.