Sziasztok előre is elnézést kérek,ha nem ide tartozik a kérdésem de évek óta olvasom a fórumot és csak jó dolgokat tanultam itt és látom,hogy itt van "mozgás"
Első "normális" kúrámat kezdtem el egy hete.
Nem akartam semmi erősebb anyagot használni ezért csak tesztoszteron megy magában.
Heti 3xpropi 2 enantát (550mg) ami gondolom közel sem valós. Mindkét gyártó HT-pharm(fehér doboz kek-piros pöttyökkel)
Az lenne a kérdésem hogy az első 2 propit már éreztem nagy libido,kedv stb.
Viszont most 2 napja szurtam be az első enantátot és most gyenge libido,étvágy stb. A proviront most kezdtem 2x1 megy naponta amit lehet emeltek 75 vagy akár 100mg-ra (görög Bayer)A legnagyobb bajom viszont,hogy bárhová adom comb vagy segg mindig fáj utána 3 napig,nem gyullad szó szerint viszont eléggé kellemetlen.25g tűvel adom seggbe vagy combba 27g-vel.
Voltam vérvételen kúra előtt
Tesztoszteron 25nmol/l
Ösztradiol 114 pmol/L
Shbg és minden más tökéletes.
Kérdésem az lenne,hogy azért nem érzem most a szerek hatását mert megugrott volna az ösztrogén szintem és szerezzek be exemestane-t? (Hilma vagy driada működik?)
Vagy maradjak ennél a proviron adagolásnál és várjak?
Vagy hagyjam az egészet csináljak egy pct-t ha kiürült a cucc és dobjam ki a picsába ezeket aztán keressek valami mást?
Egyébként ez a HT pharma mindenkinek működött eddig a baráti körömben és a díler is jó cuccokat hozott pl: ovitrelle hcg(az előre töltött magyar patikai) szóval nem értem.
A hilmabiocare oldal működik rendelt már valaki?
Köszönöm a válaszokat és szép napot nektek!✌️
"Első "normális" kúrámat kezdtem el egy hete."
-azért ne várjuk már egy hét alatt azt hogy húde megváltozol csak úgy.
eleve 2 észter teljesen felesleges ahogy írták is
Mivel az ena egy hosszú észter min, 2-3 hét mire szépen elkezd dolgozni
az ena nem fogja lenyomni a libidód, főleg hogy írtad megy mellette a propi
"Heti 3xpropi 2 enantát (550mg)"
Ez az 550 mi lenne? a 2 cucc összeadott mg-ja? Mert az régen nem jó mert a propi eleve 100mg, az ena meg min 200-250mg
Ha 2 ena megy a héten az már min 400, mellé a 3 propi, 700 Vagy ezt most én értem félre?
25g-s tűvel adod farba? 1,5centissel??
ha a propit is ugy adtad farba, és az is fáj beadás után akkor ne csodálkozz mert nem adod elég mélyre