2024. November 01. - 04:31:32
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Ki mit reggelizik?  (Megtekintve 31788 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Január 19. - 16:31:14
Válasz #45
Nem elérhető

Jordan

Nem egyszerű megenni 3OOg zabpelyhet.Hogy bírják a környezetedben? :-oD :-O.

Elviselnek mert szeretnek!

Na meg egy ido után már nem volt akkora "hatása", ha érted mire gondolok!  ;)
Na meg azért is megy ennyi reggel, mert a munkahelyemen azt elnézik hogy munkaidoben 3-4x is eszek, csak ne sokáig!  :P
Így olyankor már a szénhidrátot már kényszerubb vagyok visszavenni, a fehérje javára, hogy én is megfeleloen táplálkozzak,
meg ok is kussoljanak!
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Június 12. - 00:54:33
Válasz #46
Nem elérhető

gmatyi

Hát nekem a reggelim az úgy néz ki hoggy !>    40 Gram Power Protein 10 G glutamin + 1 Kapszula  San Tribuwar!  :-){ 

Valamivel később  1 szenya me ugye diáknak nincsen mindig pénze mindenre!  :-/-
Longest Road*.......--.......--....... *

2008. Június 12. - 01:08:13
Válasz #47
Nem elérhető

tas

Hát nekem a reggelim az úgy néz ki hoggy !>    40 Gram Power Protein 10 G glutamin + 1 Kapszula  San Tribuwar!  :-){ 

mer a szenya az aztán olcsóbb.... ugyan miből rakod össze és az mennyibe kerül hogy én is mint diák tudjak spórolni? :-<
érdekes hogy glutaminra van pénzed, húsra meg rizsre arra nincs? >:D

2008. Június 12. - 08:10:50
Válasz #48
Nem elérhető

George

Kb 60 Ft-ba fáj egy zacskó puffasztott rizs, amit összedarálok, ahhoz rakom a fehérjét, meg némi folyadékot, aztán jó étvágyat. Te mennyiért veszed a szendvicset? Szerintem itt sem kaviárt reggeliznek a jómunkásemberek 8-}

2008. Június 12. - 08:36:56
Válasz #49
Nem elérhető

God Vazzeg

Én most jelenleg diétában zabpelyhet pici tejjel, proteinnel. Ennyi  /7%

2008. Június 12. - 08:56:36
Válasz #50
Nem elérhető

madinorbi

60-100 gr zab 2 banán 3 kanál protpor fele gyors fele lassú felszívódású  ;)
szekönd editör mentes felhasználó

2008. Június 12. - 09:02:11
Válasz #51
Nem elérhető

Johnnyx

Én is a zabpehely (60g) + 2 adag ON whey diétás kombót nyomom reggelire. Ha esetleg utána mennék edzeni, akkor még egy banán is belefér.
Egyetek zabot!

2008. Június 12. - 09:14:02
Válasz #52
Nem elérhető

God Vazzeg

Én is a zabpehely (60g) + 2 adag ON whey diétás kombót nyomom reggelire. Ha esetleg utána mennék edzeni, akkor még egy banán is belefér.

Mennyiségileg: most 30g zabpehely megy, diétára tekintettel, tömegeléskor 150g  8-)

2008. Június 12. - 12:40:29
Válasz #53
Nem elérhető

matafaka

Mindenki turmixot reggelizik?? Én csak 4 Hydroxycut Hardcore meg 4 tojás, előtte meg némi Dymatize csokomogyis elite whey.Dehát nem lehet mindig folyékonyat enni... :-/]

2008. Június 12. - 12:40:29
Válasz #54
Nem elérhető

gmatyi

Sajnos húsra meg rizsre nincsen pénzem! Nagyon ritka mikor tudok rá fordítani! Emellett nekem másra is kell költenem mert sajna édesanyám nem olyan mint a legtöbb gyemelnek  anyuja + apuja h mindent alárak a fiacskájának!  :-/-     

Nekem kell jogsit is szereznem mert különmben nem lesz munkahelyem!  Általában ruhát is én veszem meg! Most ez nem azt jelenti h csóró a családom mert nem az !  Engem így neveltek!   Remélem ezt most nem veszi senki úgy h nagyképűen írtam! Amúgymeg igazatok van és tényleg megtudnám venni a Pufit! :-){     /:-)  Nade nem off 8)   

2008. Június 12. - 12:47:57
Válasz #55
Nem elérhető

George

Sajnos húsra meg rizsre nincsen pénzem! Nagyon ritka mikor tudok rá fordítani! Emellett nekem másra is kell költenem mert sajna édesanyám nem olyan mint a legtöbb gyemelnek  anyuja + apuja h mindent alárak a fiacskájának!  :-/-     

Nekem kell jogsit is szereznem mert különmben nem lesz munkahelyem!  Általában ruhát is én veszem meg! Most ez nem azt jelenti h csóró a családom mert nem az !  Engem így neveltek!   Remélem ezt most nem veszi senki úgy h nagyképűen írtam! Amúgymeg igazatok van és tényleg megtudnám venni a Pufit! :-){     /:-)  Nade nem off 8)   
Héló! Itt csak a reggeliről volt szó, nem egymás anyagi helyzetéről, azért meg kár másra haragudni, mert jobb körülményei vannak, mint most neked. Már-már kedvecem lesz ez az idézet :D "Mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy a saját helyzetéből a legjobbat hozza ki." Szerintem a te helyzetedben előrébb lennél a pufirizzsel vagy zabpehellyel, mint a szendviccsel. :-!!!

2008. Június 12. - 17:55:00
Válasz #56
Nem elérhető

gmatyi

Na annyit a pufirizsről hogy elmentem és vettem  1 valag pufirizst! Ez lesz a Reggeli + protein + glutamin! Amúgy is hányingerem van már a  szenyáktól! ;-oo-;    Szépen összeturmixolom azt csoki ájsz!  @-o     Meg esetleg tolok hozzá neszkivkket! :) Persze csak keveset!  :-){   

2008. Július 02. - 00:05:38
Válasz #57
Nem elérhető

Gabe

Nem egyszerű megenni 3OOg zabpelyhet.Hogy bírják a környezetedben? :-oD :-O.Én több éven keresztül 1Odkg zabplyhet turmixoltam 4Og-nyi proteinnel.Nemrég váltottam(mert a 2.étkezésem is ugyanez).
A mostani úgy néz ki,hogy 3szelet rozskenyér(szeletelt) megkenve mogyoróvajjal...és ehhez iszom vagy a NitroTech Hardcore-t vagy a Muscle Milk-et.A mogyoróvajas kenyértől szinte érzem ahogy szívódik fel a turmix által bevitt fehérje :-*.Ráadásul rendesen "kibéleli" a gyomromat az azt követően bevett vitaminoknak.

Johnny!

Te mit sokat latott testepito, nem jutott eszedbe, hogy legalabb 5-6 fele reggeli mixet fogyassz rotacioban?
ez kitartas volt izombol  ;)
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. Július 19. - 22:48:58
Válasz #58
Nem elérhető

Gabe

Mindenki turmixot reggelizik?? Én csak 4 Hydroxycut Hardcore meg 4 tojás, előtte meg némi Dymatize csokomogyis elite whey.Dehát nem lehet mindig folyékonyat enni... :-/]
4hydroxy? reggelire?
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. Augusztus 11. - 19:11:55
Válasz #59
Nem elérhető

jajgy

reggelire 150-180gr zab, +40gr fehérje + 30gr szölöcukor /7%, és kész is a reggeli  :-oD