Nézzük a 2. 4 hét tápkiegjeit az 54napos felkézülésbe!
A vitaminom bevált és maradtam az Activite melett, de a C-vitaminom mgemeltem 6000mg-ra!
A fehérje változott mivel minél kevesebb szénhidrátot kell bevinnem, ISO-100-ra aDYMATIZE-tól(a csokis a kedvancem, sajna abba 1g ch van szemben a többi ízzel, de ez elhanyagolható!
BCAA-ra is szükségem van, hogy megvédjem az izmaim a neoglükogenezis-től(mikor a szervezet a fehérjéit bontva álít elő energiát).Ez szintén a DYMATIZE terméke volt!
A glutamin a legfontosabb aminósav, mert a szervezet könnyen átalakítja a számára szükséges nem eszenciális(nélkülözhetetlen) aminóvá, ezért nevezik az aminósavak anyjának! Az ON termékét használtam, a kapszulás kivitelben.
Bejött még a naNOx9, ami 9 másodpercel a bevétel után valóban élkezdi tágítani az ereket, bedurrant az edzésre, és elég az öltözőbe bevenni!
A Termogenic Thyrotabs a Gaspari-tól bejött a zsírégetők közé, hogy az anyagcserém felpörgessük(rövid a rendelkezésre alló idő).
Az ANADROXOT leépitettem szépen lassan....... nagyon elégedett voltam most is a hatásával.
A tesztoronszintem növelésére a Novedex XT a Gasparitól ,megnöveli a teszto szintem, és egyedülálóan két antiaromatizáló anyagot tartalmaz, hogy megakadájozzuk az ösztrogénesedést.
Megfejeltem a hatást az ORASTAN A nevü termekkel, ami a Gaspari legerősebb izomnövelője. Valóban az igért hatást hozta az izmai 1 hét masználat után keményebbek és definiáltabbak lettek és a súlyvasztésem ellenére az erőm azonos szinten maradt . A Gaspariba még soha nem csalódtam.