2024. November 01. - 07:33:54
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Berkes Laci Felkészülése a 2007-es Ausztria Kupára!  (Megtekintve 27062 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. Október 05. - 15:39:59
Válasz #45
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

2007. Október 05. - 15:45:15
Válasz #46
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
 páros kép tavaszi, csak illusztrálja a két pózolás közti időt!!

Meg még pár kép:

2007. Október 05. - 16:27:16
Válasz #47
Nem elérhető

God Vazzeg

2007. Október 10. - 21:03:49
Válasz #48
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Nézzük a 2. 4 hét tápkiegjeit az 54napos felkézülésbe!

A vitaminom bevált és maradtam az Activite melett, de a C-vitaminom mgemeltem 6000mg-ra!

A fehérje változott mivel minél kevesebb szénhidrátot kell bevinnem, ISO-100-ra aDYMATIZE-tól(a csokis a kedvancem, sajna abba 1g ch van szemben a többi ízzel, de ez elhanyagolható!

BCAA-ra is szükségem van, hogy megvédjem az izmaim a neoglükogenezis-től(mikor a szervezet a fehérjéit bontva álít elő energiát).Ez szintén a DYMATIZE terméke volt!

A glutamin a legfontosabb aminósav, mert a szervezet könnyen átalakítja a számára szükséges nem eszenciális(nélkülözhetetlen) aminóvá, ezért nevezik az aminósavak anyjának! Az ON termékét használtam, a kapszulás kivitelben.
Bejött még a naNOx9, ami 9 másodpercel a bevétel után valóban élkezdi tágítani az ereket, bedurrant az edzésre, és elég az öltözőbe bevenni!

A Termogenic Thyrotabs a Gaspari-tól bejött a zsírégetők közé, hogy az anyagcserém felpörgessük(rövid a rendelkezésre alló idő).
Az ANADROXOT leépitettem szépen lassan....... nagyon elégedett voltam most is a hatásával.

A tesztoronszintem növelésére a Novedex XT a Gasparitól ,megnöveli a teszto szintem, és egyedülálóan két antiaromatizáló anyagot tartalmaz, hogy megakadájozzuk az ösztrogénesedést.
Megfejeltem a hatást az ORASTAN A nevü termekkel, ami a Gaspari legerősebb izomnövelője. Valóban az igért hatást hozta az izmai 1 hét masználat után keményebbek és definiáltabbak lettek és a súlyvasztésem ellenére az erőm azonos szinten maradt . A Gaspariba még soha nem csalódtam.

2007. Október 12. - 15:42:27
Válasz #49
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Elérkezett az 51. nap.

3 nap szénhidrátürittés, ez látszik is a képeken, kicsit lapos a téma.
2nap ch feltöltés következik, aztán......verseny!
Köszönet Endrődi Atesznak aki az edzőtársam, és a fotósom volt az 54 napban.
Sokszor átmozditott a holtponton, ő adebreceni Fitparadera készül fekvenyomásba!
Biztosan élete legjobbját nyomja majd!
1. Atesszal
2. edzés előtti ima
3. még nincs vízhajtás
4. erre töltök óvatosan

2007. Október 12. - 15:52:06
Válasz #50
Nem elérhető

Bubee

A karod erezettsége kikészít lelkileg :-O  :-)->  :-){

Sok sikert!
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. Október 12. - 16:40:57
Válasz #51
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Igen ez tényleg így van...de sokat gondolkodtam hogy lehet hogy Lacinál ez nem is igazi ér...ragasztott vagy mittomén valami plasztik fröccsöntött gyermeköröm. Ragasztva van. Ilyen valószínűtlen erezettség ugyanis a tudomány mai állása szerint nem létezik!  ˝=/

2007. Október 12. - 16:53:31
Válasz #52
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

2007. Október 12. - 16:57:30
Válasz #53
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Annyira késszen vagyok, hogy az 1. nem sikerűlt!

2007. Október 12. - 17:04:44
Válasz #54
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

2007. Október 12. - 17:17:35
Válasz #55
Nem elérhető

God Vazzeg

2007. Október 12. - 17:31:17
Válasz #56
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

2007. Október 12. - 17:31:56
Válasz #57
Nem elérhető

The Rock

Gratula Laci  @:-)

Mi volt a "kiegészítő" programod a szálkásításhoz? Ha tudod privátba írd már le nekem majd!
Szerintem rettentő jól sikerült bekészülnöd!!! Szurkolunk!!!
Whatcha gona do, when The Rock runs wild on you!

2007. Október 12. - 17:52:58
Válasz #58
Nem elérhető

Béla

Gratula Laci!  Május óta nagyon sokat alakítottál Magadon. A gyengébb testrészeidet király módon felhoztad! Sok sikert Ausztriában!
Remélem megkaptad a barnítókrémeket, használd egészséggel! (:-)

=/+' ;-oo-;

2007. Október 12. - 17:53:44
Válasz #59
Nem elérhető

ati75

És látom már a képeket!!!!
Gyerünk Laci,mindent bele, tudod: " egy állat vagy, egy gép!!!"  d:) =/+' :-/-
Zorall legyél,és ne hagyd hogy meglökjenek a színpadon mint Köflachban... :-! Tudod mit beszéltünk tegnap, 4 arannyal kell hazajönni... @:-)