2024. Szeptember 25. - 23:15:08
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: 2007-es őszi versenyszezon  (Megtekintve 149198 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2007. Szeptember 13. - 23:18:41
Válasz #45
Nem elérhető

BrianB


Laci, ez kinek rossz? Szerintem ezzel a szövetség saját maga alá szarik,mert hát eleve elgondolgodtató,hogy bekészüljön valaki is egy szatyor multipower italért,de így,hogy egy nívósabb versenyre rászerveznek,ki az az értelmes testépítő,fitness formás,modell,stb.,aki nem a Fitparadera megy el? A másikon,meg Hubi és csapata visz mindent! Így is tele vagyunk már csodálatos magyar bajnokokkal tavalyról Ne sajnáljuk tőlük,hagy legyen mit kirakni a magyar IFBB honlapra! :-):-)::

2007. Szeptember 14. - 00:01:53
Válasz #46
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
A Fitparade is IFBB, ezért nem értem kinek jó a megosztottságot megosztani.  ???
Persze vannak nálam sokkal okosabbak, én redőr is vagyok, gyúrok is, kopasz vagyok! Csoda ha nem értem, mi ebbe az okosság!?  @-o

 d:)

2007. Szeptember 14. - 00:20:29
Válasz #47
Nem elérhető

BrianB


Hát az,hogy a Hubi Fitness leigázzon mindenkit (főleg egymást,mert más nem nagyon indul) @:-) (:-)

2007. Szeptember 14. - 17:09:45
Válasz #48
Nem elérhető

The Rock


Kozaróczy Tibor friss kép a biatorbágyi fekvenyomó kupán.

sztereo, sikerült eltűntetni a Tibiről azokat a komoly Gynokat, amiket a superbody-n láthattunk?

Erről a képről nem vágom le.
Whatcha gona do, when The Rock runs wild on you!

2007. Szeptember 14. - 23:44:19
Válasz #49
Nem elérhető

Phd


„Most született a döntés az IFBB ülésen , mindenkit feloldoz eddigi félrelépései alól más szövetségeknél. Bárki indulhat akit ezmiatt tiltottak el, de aki most a későbbiekben indul 2 év eltiltás.”
hát ez jó…mintha már hallottam volna ilyet…

„egy nívósabb versenyre rászerveznek, ki az az értelmes testépítő,fitness formás,modell,stb.,aki nem a Fitparadera megy el?”
Ez komoly? A fitparádé nívós verseny egy testépítőnek? Brutto 50 e és egy szatyor reuma kenőcs, és állítólag protein, csak azt valahogy elfelejtik odaadni, vagy útközben jobb sorsot lel????
De ne is a nyereményt nézzük mert nem azért indul senki…a tavalyi verseny „Koncz-kupa” reggelén senkinek gőze nem volt mikor kerülnek a versenyzők színpadra, kérdeztünk mindenkit, hogy legalább körülbelül, erre jön az info, hogy 11-kor, aztán a sok harley davidson, mert 5 éves gyerekugrabugra közt (mert ez egy „nívós” testépítőverseny alapeleme) szóltak hogy 13.30 az időpont a +80-oknak, 13 órakor bemegyünk az öltözőbe, hogy elkezdjük az utolsó réteg barnítót felkenni az emberre, komótosan, hogy van idő és odaszólnak, hogy 10 perc múlva a színpad elé a +80-ok??? Szóval ennyit arról, hogy ki mit választ…de úgyis kimoderállják
Ja és a színvonal? A tavalyi fitparádén szerintem egy kezemen megszámolom, hány jó és kellően felkészült fizikumot láthattunk…a fitparádé egy jó kiállítás, sztárvendégekkel, de a „testépítőverseny” kategóriától több mint messze esik.

2007. Szeptember 15. - 00:03:57
Válasz #50
Nem elérhető

BrianB


A tavalyi Multipower kupáról beszélsz? Vagy a MB-ról? A szevezés csodálatos volt, a nyeremények meg kb összesen úgy 10.000Ft értékben  lettek kiosztva (összesen). A lányok kaptak XXXL-es G.Gecco pólókat,hogy hagy örüljenek a minkájuk gyümölcsének. És hát a versenyzők többsége ugye kiváló formában volt... ˝=/ A gyerek fitness meg valahol része a sportunknak. Lehet, hogy neked csak a gyúrósok a műsor,de azok a kisgyerekek és az oktatóik elég komoly munkát beleraktak abba,amit ott látsz, ha meg nem tetszik nem kell nézni! De, hogy emiatt csúszik egy verseny,az csakis a szervezők hibája! A 2 éves eltiltás meg nem tudom,hogy jön ide,mert a Fitparade is IFBB verseny.

2007. Szeptember 15. - 07:35:58
Válasz #51
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...köszi Brian szívemből szóltál!

Tavaly ünnepeltem azt hogy 10 éve vagyok színpadon. A gyerekfitness akármennyire is nem tetszik egyes embereknek éppúgy hozzátartozik egy testépítő és FITNESS verseny palettájához. ...és igen kibaszott kemény munka van mögötte mire azokat az "ugrabugrákat" hívjuk rundell flikknek, vagy szaltónak megtanítom, megtanítjuk nekik.És ezt még egy egységes formába is kell önteni egy koreográfia formájában.
A tavalyi fitparádé nemértem miért nem volt színvonalas? Nagyon jó mezőny sorakozott fel a -80-ban is és a plussz nyolcvanban is. A tavalyi versenyen én pl a -80 kg-os győzelemért  netto 80 ezer cash+2 vödör tápkieg+10 ezer forint értékű elektromos cucc+kozemetikai csomag kb 5000 ft értékben. Szerintem ez nem volt olyan rossz.
Az hogy csúszkál a program?...igen én is megjegyeztem annak idején a beszámolómban de egy rutinos versenyző már szarik ezekre a dolgokra. Ettől leszel profi hogy az ilyen dolgok már hidegen hagynak. Ez hasonló eset mint annak idején pár versenyző szóbahozta hogy nincs súly a bemelegítőhelyiségben! Éssssss? Akkor mi van?

Igen valóban tanulság volt az hogy az időpontokra figyelni kell,erre gondom lesz az idei Fitparádén és igyekszem a színpadról megfelelően koordinálni a két helyszín közötti eseményeket.

Elmeséljem milyen egy színvonaltalan verseny,5×5 méter öltözőhelyiséggel,a begyúrási lehetőség a közlekedőfolyosókon,egy ember felel azért hogy meglegyél a dolgaiddal és vagy időben szól vagy nem.

Na ilyen is van...

2007. Szeptember 15. - 11:11:10
Válasz #52
Nem elérhető

Phd


a tavalyi fitaprádé második hely (tudom mert együtt mentünk-jöttünk) NETTO 37,500 Ft, és egy szatyorban 3 doboz gyógytea és 3 doboz reuma fürdő akármi meg kenőcs semmi vödör tápkieg...meg más sem. és a profikat nem zavarja a csúszás? hát biztos nagyon profi vagy és nagyon toleráns, de szerintem fáj, ha arra a kérdésre, hogy kb mikor lesz színpadra kerülés, a válasz "egyszercsak", de lehet, hogy van akinek ilyet nem mondanak...és az is zavaró mikor végre konkrét időpontot mondanak és kiderül, hogy előre csúszunk és a barnítót se tudod rendesen felkenni...és biztos sok munka van a gyerek fitnessben és talán a szülőket még érdekli is, de ne emiatt legyen csúszás...mert szerintem egy testépítő felkészülésében is sok munka van (már aki rendesen felkészül)
de remélem idén sikerül "koordinálnod" és sok sikert hozzá, őszintén
ja és ne egy multipower kupa vagy egy összesen 5 indulós magyar bajnoksághoz hasonlítsunk, mert annál egy házi verseny a a Tápióoroszi Izmosvagyokdenagyon Gymben is színvonalasabb lenne
"a Fitparade is IFBB verseny" és a két éves eltiltás hogy jön ide? az nem ide jön, hanem, hogy nemzetközi versenyen nem indulhatsz, csak a erős rábólintással, akkor min? IFBB-n? aki tudja, hogy milyen opciókkal indulhatsz (hacsak nincs a fejed jó emberek seggében) az jót mosolyog...

2007. Szeptember 15. - 11:29:22
Válasz #53
Nem elérhető

BrianB


Ez így van Phd, de inkább csak egy emberében! :-)-

2007. Szeptember 15. - 11:50:27
Válasz #54
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...ja hogy te is itt?  ;D

...van igazság abban amit mondassz...de tudod én már csak mosolyogtam azon is 1999-ben a fitness magyar bajnoki címért egy Corás papírzacskóban 3 rúd pezsgőtablettát kaptam plussz az előtte való cora futásból maradt ivókulacsot.

Én már nem lepődök meg semmin. A 10 év alatt annyi ámítást hallottam...hú ha ezekről nyitnék külön topicot asszem megtelne.  ;D

Ui: a gyerekeket meg megvédem mert nekem is van egy rakattal.  :--: ))=/ ;D

Mindennel úgy vagyok hogy hiszem ha látom.  ;)

Én mindennek örülni tudok már...lehet a korral jár.  ;D

Mindig is lesznek hibás dolgok,hibás döntések. Lehet ez ifbb,nabba,wabba....végigjártam mindet.Tudom melyik miről szól.
De itthon ez nem ilyen egyszerű ebbe most te főleg belelátsz.

Tudod hogy imádom ezt a sportot és a közeljövőben is vannak terveim hogy ismertebbek legyetek,legyenek a magyar versenyzők.

Ne lepődj meg semmin! Vedd félvállról! Egy versenyen az idegeskedés úgyis csak bevizesít.  ;D

Én addig is a legnagyobb rajongók között aki hisz benned!  :-):-):: :-):-)::

Nem tudom emlékszel-e az én esetemre.Nekem nem kell bemutatni az IFBB-t. 2004-ben diszkvalifikáltak a Portugáliai Eb-n mert nem tettem eleget a szabályoknak.Akkor esélyesként mentem ki mint dobogós ember...de szertefoszlott az álmom.

Szóval aki nekem ezen a sporton belül még újat tud mutatni annak fejet hajtok. :-){

Szóval volt itt a pályafutás alatt sírás,könnyek,nevetés,boldogság,elimerés...de utólag azt látom mindre szükség volt hogy erőssebbé válljak.

Drukkolok neked!!!!!! ;-oo-; @:-)

Ui 2: Nekem nagy dolog volt hogy Major Timi a magasba emelete a kezem...és szerintem a badis lányoknál is nagy dolog lesz pl debrecenbe hogy egy miss olimpia fogja a kezét a magasba emelni....de ugyanúgy nagy dolog lesz hogy Toney Freeman odamegy majd,kezet fog veled és azt mondja gratulálok! Ezek mind fontos tényezők. De lehet hogy nem így van csak én érzem így. Két külön érzés volt a Csili kultúrházban magyar bajnoknak lenni és külön érzés volt a kongresszusi színpadán állni.Én így látom.

2007. Szeptember 16. - 13:37:39
Válasz #55
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Hi Srácok!

Ennek a nyilvánosságnak az eszmecsere a célja, azért nyitottunk a POWERZÓNÁRÓL is egy topic-ot, hogy tanuljunk a hibákból, és legközelebb jobb legyen.


 1. Idén részt veszek a bodys verseny szervezésében is Debrecenben, és igyekszek jobbá tenni a feltételeket a munkámmal.
Én tudom milyen várakozni, mert mindig a vége felé van a kategóriám. És mindig a végén botorkálok haza.
Azt javaslom tanuljatok meg nyugodtan várni, mert az idegeskedéssel nem lesz jobb semmi, a csúszás mindig beeshet valamiért. Az autogén tréning segithet, a versenyre való felkészülésben az edzépiramis csúcsa a pszichés felkészülés.

Ez adja az önbizalmat, és a nyugalmat, ha te mindent megtettél  a több hónapos felkészülés során, ezen a pár órán nem múlhat, persze tudom milyen rossz várni. Vigyetek magatokkal relaxációs zenét és lazítsatok.  {-)


2. Nekem is maradandó volt, hogy Ronnie emelte a magasba Major Timivel a kezem BSN Grand Prix-en, már ezért megérte a sok melót beletenni a felkészülésbe.   :-! Debecende ti is átélhettek hasonlókat, hála S. BuranitS Ildikónak.  :-):-)::


3. Tudom mindenki Pénzből él, de ha a profitálás miatt készül valaki rossz sportágat választottatok  @-o , jobb lenne a lé ha fociznánk. Persze tudom ez is egy elismerése a munkának, és nem jön rosszul. Talán ebbe az irányba is elindulunk itthon is. Łł=

 d:)

2007. Szeptember 17. - 17:48:43
Válasz #56
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Laci neked is fog tetszeni: az ügyesebbek engem is és Berkes Laci kollegát is meg fogják találni ezen a felvételen.Egy kis backstage anyag: http://www.youtube.com/watch?v=882AlYyPdjg

A végén az egész magyar csapatot látni lehet ahogy jönnek le a lépcsőn.

 :-! :-):-):: ;D

2007. Szeptember 18. - 20:00:58
Válasz #57
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ma már bizonyítékát is láttam hogy mennyien olvassák a fórumot az "illetékesek" közül is. Nagyon csúnyának találom hogy az emberek áskálódnak egymás ellen. Ez nekem erőszakos dolog és nem tetszik ezért szeretnék ebből teljesen kimaradni! Egy szóbeszéd már napvilágot látott,és szeretném az összes többit megelőzni azaz: NEM ÉRDEKEL KI MELYIK VERSENYEN INDUL,KI KINEK A VERSENYZŐJE! NEM BESZÉLEK LE ÉS NEM BESZÉLEK RÁ SENKIT A VERSENYKRE.AZ ENYÉMEK OTT INDULNAK AMIT EGYÜTT ELTERVEZTÜNK ÉS MAKACS EMBER LÉVÉN KI IS TARTOK AZ ELHATÁROZÁSAIM MELLETT MÉG HA NÉHA A SAJÁT KÁROMON IS KELL TANULNOM!  ˝=/ ;D

Tulajdonképpen csak nem szeretek báb lenni.

Minden kedves versenyzőnek arra a versenyre kívánok sok sikert ahol elindul!   :-):-)::



2007. Szeptember 18. - 20:19:28
Válasz #58
Nem elérhető

God Vazzeg


Qrvára gusztustalan egy ilyen sportot megosztani, ami így is több sebből vérzik.. Nincs utánpótlás, nincsenek szponzorok, lassan a versenyek színvonala is a béka se*ge alatt, és még ez a rohadt széthúzás is..  :-Đ Én nem látom át a dolgokat, lévén nem vagyok "benne" a sportban, de kívülről is nagyon gáz azért.. Csak remélni tudom hogy anyagi érdekek vannak ez mögött, mert ha csak szimplán emberi rosszindulat, az talán még rosszabb.. Én azért reménykedem, itt ez az oldal, ami már magában is nagyon jó, és amit képvisel, az még jobb, remélem (ha más nem az ittlétemmel) hozzá tudok járulni ennek a csodálatos sportnak a jobbá tételéhez. Szerintem nem vagyok itt egyedül ezzel a véleményemmel  --)

 @:-)

2007. Szeptember 18. - 22:10:48
Válasz #59
Nem elérhető

tomi


Up the dose, lift the most!