2024. Szeptember 25. - 09:25:50
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: 2007-es őszi versenyszezon  (Megtekintve 149110 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2007. Október 15. - 19:13:43
Válasz #240
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
erre melyik képet nézik meg a legtöbben: Steve Namat double biceps.  :-p ;D
Mert mindenki a melegítőnket stíröli!  ::) :D

Amúgy tényleg frankók a fotók! Zsolti, ha megunod a body-t polihisztor még mindig lehetsz... @:-) ;)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2007. Október 15. - 20:02:56
Válasz #241
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member

2007. Október 15. - 21:44:03
Válasz #242
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Egy kis ajándék Kathi Bécinek,Balla Yvette-nek és Berkes Esztinek.

Férfi +100-as posedown és női posedown. A kis Nikonommal készült...de szokás szerint élvezhető!


http://www.youtube.com/watch?v=tQ1wqwSHuQ8

http://www.youtube.com/watch?v=pNCdI623VQM

2007. Október 16. - 02:03:17
Válasz #243
Nem elérhető

powerbeco


Nagyszerű verseny volt..jól éreztem magam..alig viselt meg a vízelvonás most..külön öröm, hogy barátommal Jenei Pistivel és sk ismerős arccal versenyezhettem..köszönöm az építő jellegű kritikákat...javítanom kell agamon sokat tudom...dupla bicepsz hátulról szörnyű..és nyugisabb is leszek..meglesz....annak idején felvettem videóra az eurosportról az IFBB VB-t és ezerszer visszanéztem a nehézsúlyt ahol Thomas Burianek benne volt a döntőben , asszem a 1998as volt és bronzérmes lett..valaki utána tudna e nézni?....amikor megláttam, hogy ellenew kell versenyeznem sokkot kapt, aztán megláttam Hummert az osztrák hegyomlás szupersztárt hát nem godoltam volna hogy esélys vagyok...amikor kiderült, hogy Thomast már tuti győzöm hihetetlen mámorító érzés kerített hatalmába hisz példaképem akinek a felvételein nőtte fel győzhettem le...amikor odajött hozzám két osztrák bíró és mondták nagyon jónak tartanak és ők első helyre raktak Hummer elé sokkot kaptam, amikor Tozó is zt mondta egyértelmű jobb vagyok szerinte akkor mégjobban...hiszen tavaly Hummer vb 4. , eb2 volt és már volt Vb ezüstérmes...így átgondolva a második hely számomre fenomenális eredmény..legyőztem egy vb 3. és egy jelenlegi IFBB amatőr top versenyzőt megszorongattam...hát tuti nem hagyom már abba a testépítést idén, jövőre jobb leszek sokkal!!!!...a eredméynhirdetéskor Mario lerogyott a földre és iszonyatosan örült, hogy legyőzhetett...félt tőlem...ez elégtétel minden szenvedésért és küzdeni fogk tovább, hogy még jobb legyek..tal a főnixben..köszi mindenkinek a segítséget!
powerbécó

2007. Október 16. - 09:29:53
Válasz #244
Nem elérhető

ati75


Ahogy hallottam elég érdekes volt a bíráskodás, a "lábnélküli" embereknek kedveztek a bírók, elég érdekes, hogy néha a női formában az izmos lányokat teszik előre, néha pedig - mint most is..- a nem éppen izmos vonulatot képviselő lányok nyernek.. Szóval fejtse meg a bírói gondolkodást az akinek sok az ideje...

Feltettem újra egy, Sztereó által készített képet a -90 kg 3 magyar résztvevőjéről, szerintem a kép jól megmutatja hogy ki a tényleges győztes.. :-/- d:)

2007. Október 16. - 10:59:53
Válasz #245
Nem elérhető

tomi


Király vagy Béci, csak így tovább, gratulálok és tisztelet az eredményeidhez és az akaraterődhöz!!!  (:-)
Up the dose, lift the most!

2007. Október 16. - 13:18:29
Válasz #246
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
"Hivatalos" beszámolóm hamarosan kint a főoldalon! Kíméletlen vagyok és mindenki kemény kritikát kapott!  >:D ;D


....plussz egy kép bécinek ajándék. Itt azt láthatjátok amint Mario-nak Béci elmondta hogy: "ma én győzök mer' muszály!"  ;D Erre Mariot tisztába kellett tenni.  !+"%

2007. Október 16. - 14:44:49
Válasz #247
Nem elérhető

Béla


Kedves ati75!
Az úgy hallottam.....az egy általánosítás...ott voltál a versenyen? Láttad,érzékelted élőben? Előnytelen képeket mindenkiről tehetnénk fel,gondolom van neked olyan is,ahol a Major néz ki jobban...csak 1 alapállást szemből,vagy mell-csípőt nézz meg..szépen kiválogattad.

2007. Október 16. - 15:29:12
Válasz #248
Nem elérhető

50hideg


Szerintem se tricepsz-póz verseny volt.. ˝=/

2007. Október 16. - 16:28:13
Válasz #249
Nem elérhető

ati75


edves 50hideg és béla
Ti ott voltatok a versenyen?Én idén bizony szinte az összes hazai és a köflachi versenyen is ott voltam, a bécsi kiruccanást sajna most nem tudtam finanszírozni ( 30 ezrem nem volt most rá..),és bizony az összes képet is végignéztem (nemcsak a tricepsz képeket!!), és abban is igazad van hogy nem egy tricepsz verseny volt.
Olvasd el Németh Pist gyorsjelentését a versenyről, nézd hozzá a képeket, és rájössz hogy az érdekes bíróskodásnak köszönhető hogy gyenge lábfelépítéssel is nyerhetnek emberek...erről ennyit,a lányoknál meg az a helyzet, hogy sosem tudják előre, hogy mi éppen a bírók elvárása, brutál izmos a nyerő vagy a nőies. Nem emelek ki képeket, azonban azon a képen amit feltettem osztálykülönbség volt versenyző és versenyző között. Ebben vita nincs.   

2007. Október 16. - 17:04:59
Válasz #250
Nem elérhető

The Rock


Azért, ha jó megnézzük a tricepsz pózokat, észre lehet ám venni, hogy miért nyert az aki nyert  ::)
Whatcha gona do, when The Rock runs wild on you!

2007. Október 16. - 17:54:00
Válasz #251
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2007. Október 16. - 17:55:37
Válasz #252
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Ahogy hallottam elég érdekes volt a bíráskodás, a "lábnélküli" embereknek kedveztek a bírók, elég érdekes, hogy néha a női formában az izmos lányokat teszik előre, néha pedig - mint most is..- a nem éppen izmos vonulatot képviselő lányok nyernek.. Szóval fejtse meg a bírói gondolkodást az akinek sok az ideje...

Feltettem újra egy, Sztereó által készített képet a -90 kg 3 magyar résztvevőjéről, szerintem a kép jól megmutatja hogy ki a tényleges győztes.. :-/- d:)

Magyar IFBB! NO KOMMENT!

2007. Október 16. - 22:15:31
Válasz #253
Nem elérhető

50hideg


Igazad van Ati75. Én se voltam ott ezen a versenyen..
Viszont idén én is ott voltam a hazai versenyeken, és ha már itt tartunk:

Volt egy BSN Ifbb Grand Prix a Lurdiban. Biztos ott voltál. Nem ellenségem a Laci, semmi bajom vele, de ott azon kívül, hogy csillogott, nem mutatott jobbat, mint a kategóriában az ellenfelei, sőt, inkább rosszabbat. Az abszolútban pedig egy jobban felkészült ellenfele volt, mégis ő nyert.. Az korrekt bíráskodás volt? Szerintem nem.. (jónéhányan osztják a véleményem)
De ha az volt, akkor Producernek üzenem, hogy az is  magyar ifbb volt..

Szóval a lényeg, hogy minden versenyen lesz, aki nem elégszik meg a bíráskodással, de kár vitatkozni, mert szubjektív sportág lévén minden döntést meg lehet magyarázni, főleg, hogy több szempont szerint hasonlítanak össze..

A megoldás: legyél minden szempontból jobb, mint a többiek, és akkor nem kell aggódni a bíráskodás miatt. :-/--
Hogy egy cimborámat idézzem:
     
                 AKI JÓ, AZ JÓ! @:-)

2007. Október 16. - 23:07:23
Válasz #254
Nem elérhető

ati75


50hideg
Valóban, a Lurdyban Lacinak problémái voltak az elődöntőn a barnítózással, de aztán a döntőre sikerült ezt korrigálni. Sajnos ez most ismét megtörtént Bécsben is, de a döntőre ismét sokkal jobb lett a barnítózás és a bemutatott formája is.
A Lurdyban az ellenfelei valóban jól felkészültek önmagukhoz képest, azonban nekik is voltak hiányosságaik,és itt a Lurdyban a száraz nagy izomtömeg volt a bírók elvárása, mert mint tudjuk szubjektív ez a sport, egyszer ez az elvárás másszor meg más...
Amúgy ha nem tudnád az abszolút győztest a Lurdyban Ronnie választotta ki (tudom,mivel résztvettem a verseny lebonyolításában...), úgyhogy kár az ottani verseny kimenetelét a bíráskodásra fogni, Ronnie döntését meg nem illik kritizálni... ))=/