Lurdynak: van-e Gaspari Myofusion?
Balu kapitány nagyon jó a t-bone steaked! naponta kb 75 db-ot sütöttem anno az usa-ban.
Akkor megoszthatnád velünk a megfelelő elkészítési eljárást
Bors -színes, fehér, fekete - koriander (zúzva), kevés kömény estleg rozmaring rádörzsölve mindkét oldalára, mustárral megkenegetve képezik a pácot. Az így pácolt szeleteket olajba helyezzük olymód, hogy teljesen ellepje.Hűtőbe tesszük. A növendéket szinte azonnal, a vénebbet 5 nap után érdemes az olajból kivenni és jó erőss parázson megsütni. ekkor sozzuk. Akkor az igazi, ha oldalanként 40 mp- 1' közötti időt tölt a tűzön(véres), majd pár percet alufóliába csomagolva pihen, hogy az ízek összeérjenek.. salátával, rizzsel, hajában sült krumplival
aki nem szereti angolosan süsse tovább.