2024. November 01. - 09:16:38
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Étkezéssel kapcsolatos tudnivalók, segítségek.  (Megtekintve 107097 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Október 04. - 16:50:39
Válasz #225
Nem elérhető

FirstLady

Anyukám tegnap elárasztott mindenféle csírával (búza-, retek-, mit tudom én milyencsíra :D)
Ki tud róluk valami saját tapasztalatos infót?

olyat ne mondjatok, hogy meg fogok halni, mert tegnap óta minden salátámhoz eszem őket ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 04. - 16:54:58
Válasz #226
Nem elérhető

madinorbi

Évek óta zabálom, jó kis rostforrás.
A csíráztatást viszont rühellem sokszor tönkrement, pontosan kell a vizet adagolni ha kevés szárad, ha sok megrohad.
szekönd editör mentes felhasználó

2008. Október 04. - 17:38:06
Válasz #227
Nem elérhető

FirstLady

Évek óta zabálom, jó kis rostforrás.
A csíráztatást viszont rühellem sokszor tönkrement, pontosan kell a vizet adagolni ha kevés szárad, ha sok megrohad.
Ez dobozos csíra :D még odáig nem jutottam el, hogy nekiállok ilyeneket gyártani :D
Amúgy finomak :)

Annyit eszem már belőle, hogy végén csíra leszek !+"% @-o ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 09. - 12:53:50
Válasz #228
Nem elérhető

beandras

Ezt én is kipróbálom. Köszi András.

<a href="http;//www.szakinformacio.hu">Szakinformáció - Magyar Céginformációs Adattár - A Szakmai Tudakozó[/url]

2008. December 24. - 23:50:34
Válasz #229
Nem elérhető

Josi

Hi all!
 ????... Egy kérdés: Egy kezdő "gyúrósnak"  Grin milyen táplálékkiegészítőt ajánlatok?
Bcaa, izomtömegnövelő, fehérje,...stb. Olcsó de viszonylag jó termékeket várok...
A választ előre is köszönöm... ok
Bye
 ?:-/ =/+' ?:-/

2008. December 25. - 01:40:15
Válasz #230
Nem elérhető

fastor

Hi all!
 ????... Egy kérdés: Egy kezdő "gyúrósnak"  Grin milyen táplálékkiegészítőt ajánlatok?
Bcaa, izomtömegnövelő, fehérje,...stb. Olcsó de viszonylag jó termékeket várok...
Bye
amit én próbáltam: universal gain fast, bár az csak a cingár legényeknek, mert magas a ch tartalma
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. December 25. - 07:24:15
Válasz #231
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Hi all!
Bye

Elfelejtetted leírni hogy milyen tipus vagy,hogy az étkezésed hogy áll. Tulajdonképpen nem tudjuk hogy Fekete Pákó vagy Gesztesi Karcsi van a Josi név mögött.  ;)

Feltételezem hogy Fekete Pákó...akkor szerintem Interactive Lean Gainer vagy Dymatize Hi Protein Mega Gainer vagy MHP Up Your Mass.

Talán az első javaslatom a leg költségkímélőbb.

2008. December 25. - 11:20:59
Válasz #232
Nem elérhető

Josi

hi!
Én 178 cm magas vagyok és kb. most 80-81 kg. van egy kis felesleg rajtam de az minimális sztem  :P
Nem Fekete Pákó vagyok... ;D
na bye

2009. Január 06. - 15:17:45
Válasz #233
Nem elérhető

hopika

Kérdés az okosokhoz:
-frissen húzott foggal(reggel) lehet-e a mai nap turmixot fogyasztanom?
A szilárd kaját annyira nem erőltetném...
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. Január 06. - 15:28:42
Válasz #234
Nem elérhető

God Vazzeg

Kérdés az okosokhoz:
-frissen húzott foggal(reggel) lehet-e a mai nap turmixot fogyasztanom?
A szilárd kaját annyira nem erőltetném...

Miért ne lehetne?  ????...

2009. Január 06. - 15:36:23
Válasz #235
Nem elérhető

hopika

Belerohad a sebbe... meg hasonló okosságok miatt kérdezem...
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. Január 06. - 15:57:40
Válasz #236
Nem elérhető

Johnnyx

Lehet. Nővéremnek is nemrég húzták a fogát és neki mondta a fogorvos, hogy fogyaszthat bármit, ami folyékony.
Egyetek zabot!

2009. Január 06. - 17:39:43
Válasz #237
Nem elérhető

God Vazzeg

Belerohad a sebbe... meg hasonló okosságok miatt kérdezem...

Dehogy rohad. Illetve csak annyira mint bármi más. Nyugodtan mehet, szilárd kaját ne nagyon egyél, illetve ha igen, a másik oldalon rágd  ;)

2009. Január 07. - 13:34:41
Válasz #238
Nem elérhető

hrcak

Hahó!

Segítsetek plííz! Kissé csömöröm van a csirkétől, egyszerűen  :---- ha a számba veszem. Milyen kajákkal lehetne könnyebb napokat tartani, hogy azután újra húson éljek? Nem mekdonira gondolok.
A másik kérdésem amiben segítséget kérek. Mi lehet az oka annak, hogy normális étkezés mellett puffadok? A protein turmixok? Zabpehely? Rossz emésztés?
Kösz a válaszokat!

2009. Január 08. - 15:50:03
Válasz #239
Nem elérhető

Charles73

Sziasztok!

A reggeli étkezésem egyben az edzés előtti is, mit javasoltok enni + tápkiegek?

üdv.