2024. November 01. - 15:32:30
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Étkezéssel kapcsolatos tudnivalók, segítségek.  (Megtekintve 107160 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2007. November 18. - 21:43:51
Válasz #90
Nem elérhető

dancs zsolt

Kedves efitmaster! Én a Pro line Elite Whey proteinjét iszom,és nagyon meg vagyok vele elégedve!És biztos vagyok benne,hogy nem a fehérje a hibás!

2007. November 18. - 21:45:06
Válasz #91
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Kedves efitmaster! Én a Pro line Elite Whey proteinjét iszom,és nagyon meg vagyok vele elégedve!És biztos vagyok benne,hogy nem a fehérje a hibás!

Az tényleg nem rossz fehérje. Dymatize Proline - Elite Whey.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2007. November 18. - 21:50:54
Válasz #92
Nem elérhető

dancs zsolt

Nagyon szeretem,ezt a proteint!Gyorsan oldódik,nem puffad tőle a hasam,könnyen emészthető!És nagyon jó izekben kapható!Főleg a toffifis!Nagyon szuper!

2007. November 18. - 21:53:23
Válasz #93
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Ha megnyugtat, én is ezt iszom, csak a banánosat és a csokis Optimum Nutrition Whey MRP-vel keverem, mert úgy igazán krémes, sűrű és banános-csokis turmix lesz belőle. ;)
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2007. November 18. - 21:56:43
Válasz #94
Nem elérhető

dancs zsolt

Oké,köszönöm ezt én is kipróbálom!

2007. November 18. - 22:01:07
Válasz #95
Nem elérhető

God Vazzeg

Oké,köszönöm ezt én is kipróbálom!

De csak a vizsgálatok után!  8-}  ;-oo-;

2007. November 18. - 22:06:53
Válasz #96
Nem elérhető

God Vazzeg

Efit! Elírás az elite whey 2.27kg-os ára, amit linkeltél? Vagy akció van? Vagy hülye vagyok?  :-oD

2007. November 18. - 22:10:53
Válasz #97
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Efit! Elírás az elite whey 2.27kg-os ára, amit linkeltél? Vagy akció van? Vagy hülye vagyok?  :-oD

A tápanyag táblázat rosszul van betéve, mindjárt javítjuk!

11,850Ft a 2,27Kg és 5,400Ft az 1 kilós(980gr). De egyébként tényleg jó ára van ennek!

2007. November 18. - 22:12:54
Válasz #98
Nem elérhető

God Vazzeg

A tápanyag táblázat rosszul van betéve, mindjárt javítjuk!

11,850Ft a 2,27Kg és 5,400Ft az 1 kilós(980gr). De egyébként tényleg jó ára van ennek!

Na, én is jó vagyok valamire  8-) Azért sajnálom, azt hittem valami akcijóóó van, mondom gyorsba rendelek vagy 4 vödörrel  ;D De amúgy is jó az ár, tényleg, bár én ezt a fajtát nem ismerem  :-oD

2007. November 18. - 22:24:33
Válasz #99
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Sajnos lehetetlen lenne 2,27 kilós ilyen minőségű fehérjét 5-6 ezer forint körül kapni manapság. Talán, ha romlott. ;D

Kösz, hogy szóltál egyébként, már ki is lett javítva!

A Dymatize - Elite Whey a 3. helyezett lett 2006-ban a fehérjék között amerikában. A legnagyobb része a sokkal drágább tejsavó izolátumból készül, hozzáadott peptidekkel. Mindenképpen egy kiemelkedő fehérje termék. Aszpartam mentes stb...és egy csomó emésztési enzimel megtámogatva készül, így a laktóz érzékenyeknek is jó és nem is okoz felpuffadást.

2007. November 18. - 22:27:54
Válasz #100
Nem elérhető

Bubee

Sajnos lehetetlen lenne 2,27 kilós ilyen minőségű fehérjét 5-6 ezer forint körül kapni manapság. Talán, ha romlott. ;D

A Dymatize - Elite Whey a 3. helyezett lett 2006-ban a fehérjék között amerikában. A legnagyobb része a sokkal drágább tejsavó izolátumból készül, hozzáadott peptidekkel. Mindenképpen egy kiemelkedő fehérje termék. Aszpartam mentes stb...és egy csomó emésztési enzimel megtámogatva készül, így a laktóz érzékenyeknek is jó és nem is okoz felpuffadást.

Ezt én is alá tudom támasztani! Hihetetlen gyorsan emészhető. Olyan mintha vizet innék. Egyébként nem tudom te mit szeretsz annyira a banánosban, mert annak semmi köze a banánhoz. Inkább a tuttifruttira emlékeztet. Örültem amikor elfogyott anno  ;D A csokis viszont nem rossz bár nagyon édes. Azonban nagyon finom csokifagyihoz hasonló az íze  ;D
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. November 18. - 22:33:51
Válasz #101
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Nem tudom, de én imádom a banánost a csokissal együtt, de lehet, hogy így felütve kicsit jobb. :D Majd iszok egyet magában is és megmondom, mi volt.

2007. November 18. - 22:45:48
Válasz #102
Nem elérhető

God Vazzeg

Sose lehet tudni  O0 Mindenesetre kipróbálom, ha lesz rá érkezésem  :-oD

2007. November 18. - 23:24:59
Válasz #103
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Szia, Johny! Most voltam vérvételen és az orvos el volt hülve a véreredményemen a májfunkcióm miatt!Azt mondja ahol az érték max.40-en lehet,nekem 271!Azt hiszi,hogy kokszolok!Pedig nem!Naponta egy tuirmixot iszok edzés után!Azt mondta,hogy sürgösen álljak le a fehérjével!Mert a májam nem tudja feldolgozni a sok káros anyagot!Állitólag rengeteg enzim van a véremben!Most elküldött belgyógyászatra,és alhasi ultrahangra.Öt éve edzem az első három évben heti négyszer,most heti háromszor,nem tudom mi tévő legyek.Mert szerintem meg kell a fehérje a növekedéshez!
Csao Zsolt!Mivel engem kérdeztél válaszolok én is.Egyetértek Efitmaster-rel,ezek a számok nem túl sokat mondóak önnmagukban.De mivel kaptam már néhány hasonló kérdést,ezért nagyjából tudom miről van szó.Az érték amit leírtál az eléggé meghökkentő.Bár találkoztam már ilyennel,sőt ettől magasabb értékkel rendelkező testépítővel,de ő elég komolyan használt gyógyszereket ,amellett,hogy maximálisan jól kajált,stb..Semmit nem érzett,ugyanúgy edzett,csak leállt a koxolással,szedett hozzá Legalon-t(májvédő) és egy idő múlva visszaállt az érték.Nálad más a pálya.Azt írtad,hogy nem használsz gyógyszereket..Tehát ha ez így van,akkor akkor még ha "túladagolod a fehérjebeviteledet",ezt az értéket nem igazán érnéd el.Csak azt tudom javasolni hogy menj el egy olyan orvoshoz aki a sportolókkal nem túl konzervatívan viselkedik és beszélj meg vele mindent 8-}.Mivel a máj egyik szerepe a mérgek szürése,nem feltétlenül a fehérjék bevitelében keresd a hibát(alkohol,drog....)Mindenek előtt végeztess el egy másik vérképet,hogy hogyan alakult azóta.A sportolást abba ne hagyd!És ha natúr állapotodban beviszel 2-2.5g fehérjét testsúlykg-ként,abból bajod nem lehet.Azt meg nem is értem,hogy miért pont az edzés utáni egyetlen turmixodat venné el a dokibácsi.Miért nem az egyik húscafatot amit eszel.Ha már választanom kéne biztosan megtartanám a kiérdemelt munka utáni gyors felszívódású fehérjeturmixot..ne feledd:IGYATOK TURMIXOT :-)(-:
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2007. November 19. - 02:03:26
Válasz #104
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Szia, Johny! Most voltam vérvételen és az orvos el volt hülve a véreredményemen a májfunkcióm miatt!Azt mondja ahol az érték max.40-en lehet,nekem 271!Azt hiszi,hogy kokszolok!Pedig nem!Naponta egy tuirmixot iszok edzés után!Azt mondta,hogy sürgösen álljak le a fehérjével!Mert a májam nem tudja feldolgozni a sok káros anyagot!Állitólag rengeteg enzim van a véremben!Most elküldött belgyógyászatra,és alhasi ultrahangra.Öt éve edzem az első három évben heti négyszer,most heti háromszor,nem tudom mi tévő legyek.Mert szerintem meg kell a fehérje a növekedéshez!
Ha jól tudom a vérvizsgálatoknál a GOT/GPT értékek vonatkoznak a májra. Ezeknél a referencia tartomány 50 és az alatt van. Pl. a SB versenyek előtt a benevezett versenyzőknek 2001-ig vérvizsgálat is volt és csak 100 GOT/GPT alatt lehetett elindulni.

Nekem pl. a legutóbbi (ezévi) vizsgálatom szerint...

GOT: 42 U/l
GPT: 62 U/l

Ezek szerint indulhatok még a SB-n is!!!

:-):-):: @:-) ;D
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."