Szia, Johny! Most voltam vérvételen és az orvos el volt hülve a véreredményemen a májfunkcióm miatt!Azt mondja ahol az érték max.40-en lehet,nekem 271!Azt hiszi,hogy kokszolok!Pedig nem!Naponta egy tuirmixot iszok edzés után!Azt mondta,hogy sürgösen álljak le a fehérjével!Mert a májam nem tudja feldolgozni a sok káros anyagot!Állitólag rengeteg enzim van a véremben!Most elküldött belgyógyászatra,és alhasi ultrahangra.Öt éve edzem az első három évben heti négyszer,most heti háromszor,nem tudom mi tévő legyek.Mert szerintem meg kell a fehérje a növekedéshez!
Ha éppen orvosi kezelésen vagy, akkor jobb lenne, ha nem egy fórumon kérdezősködnél, hanem az orvosoddal beszélnéd meg a dolgaidat!
Biztosan volt valami oka, hogy egyáltalán vérvizsgálatot csináltál.
Mi az, hogy aminek 40-en kellene lennie, az nálad, 271? Erre szerinted, ki tudna válaszolni? Legalább, ha választ akarsz, akkor írd le pontosan, hogy minek az értéke az pontosan.(Enzimek, koleszterol, creatinin, ALT, ALP, AST,GGP, vagy mi?) Gondolod, hogy Johnny vagy más itt a fórumon az újából ki fogja szopni az infót és pontos diagnózist és kezelést ír itt neked? Johnny egyébként sem orvos. Tedd azt, amit az orvosod mond, ha orvosi kezelés alatt vagy és ne fórumokon kérdezz.
Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy a fehérje-kiegészítő okozza a rossz dolgokat nálad. Mit iszol? Mit eszel? Alkohol? stb...
Konzultálj az orvosoddal és csináld végig, amit mond.