2024. November 01. - 11:41:30
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Étkezéssel kapcsolatos tudnivalók, segítségek.  (Megtekintve 107132 alkalommal)

0 Felhasználó és 20 vendég van a témában

2007. December 29. - 13:23:31
Válasz #195
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nekem 7 perc a mikróban. Kicsit kienged...víz leönt róla...kis fűszer...visszarak...pár perc...kész az istenkirály.  ;D

2007. December 29. - 13:24:12
Válasz #196
Nem elérhető

endre66


citrom(lé) vagy fokhagyma mehet mellé, nyami!

2007. December 29. - 13:39:53
Válasz #197
Nem elérhető

Richie


Én nem igazán rajongok a halért, így szinte csak egy féleképpen fogyasztom:
megvárom míg kienged majd egy kis ideig fokhagymás tejbe rakom, hogy elvegye a hal ízt ;D
,majd kiveszem, és meghintem kevés fűszerrel és reszelt mandulával.
Ezután pár perc alatt nagyon kis olajon serpenyőbe átsütöm mindkét oldalát. <:-)

Na így már nyami /7%
If you say the things you say, you gotta mean it
and when you do the things you do, it's gotta come from the heart

2007. December 29. - 13:50:27
Válasz #198
Nem elérhető

GetFreaky!


Én nem igazán rajongok a halért, így szinte csak egy féleképpen fogyasztom:
megvárom míg kienged majd egy kis ideig fokhagymás tejbe rakom, hogy elvegye a hal ízt ;D
,majd kiveszem, és meghintem kevés fűszerrel és reszelt mandulával.
Ezután pár perc alatt nagyon kis olajon serpenyőbe átsütöm mindkét oldalát. <:-)

Na így már nyami /7%


Én is így szeretem! ;-oo-;

2008. Január 03. - 16:15:00
Válasz #199
Nem elérhető

endre66


Kipróbálásra ajánlom!
(kell egy nagyobbacska tál, ha nem akarsz nagy dzsuvát a konyhába, de ilyesmi minden rendes badisnak van ugye ;D )

Hozzávalók:

-főtt tészta
-darált mák
-True Mass
-csokis gabonapehely (teljes kiőrlésű  8-) )
-kevés víz (csap)
-ízlés szerint édesítő
-banán
+kanál
+jó étvágy

(Én ma teszteltem, és esküszöm rá, hogy beválik)
Holnap még kísérletezem tovább a fahéj és a mazsola hozzáadásával, és gondolkodom a csokis gabonapehely elhagyásáról...

2008. Január 31. - 22:28:57
Válasz #200
Nem elérhető

Kris


Hi!

4. hete dietazom.
Fott csirke+rizs es neha zoldseg.

Plussz napi 3x 40g feherjeturmix

Iszonyatos gyomorsavam van par napja.

Valakinek otlet ,hogy mitol ,vagy mit kene tennem ,hogy ezt elkeruljem?

2008. Március 19. - 22:47:02
Válasz #201
Nem elérhető

hummerdikk


Nem is tudom, hogy hova soroljam ezt a kajat. Minap csinaltam magamnak egy kisebb adagot es egesz finom lett, megosztom veletek a leirast:

kockazz fel kedv szerint csirkemellett(vagy pulyka), adj hozza fokhagymat aprora vagva. Szepen igy serpenyobe sutsd meg. Amig ez sul keszits hozza egy "dressing-et": Fogsz egy keves tejfolt es sok reszelt sajtot, sajt mennyisege izles szerint valtoztathato(mint minden mas :-D). Miutan a hus mar szepen megsult, fogod ezt az ontetet es szepen belekavarod a kis huskockakba. Ezutan adsz neki egy keves borsot ill aproravagott fokhagymaval megszorod. Ezt mondjuk egy jo kis salataval talalod. /7% <:-)

Szerintem meger egy fozest, csak ne csajozas vagy egyeb tarsasagi tevekenyseg elott egyel ilyet, mer tuti h az illeto, akivel beszelsz elajul, meg azutan is h benyomtal egy tonna ragot es 6x fogatmostal. ::)

2008. Május 02. - 19:27:47
Válasz #202
Nem elérhető

Thomas


Hello. lehet hogy nagyon alap dolog amit kérdezek, de honnét tudhatom meg hogy a napi csirkémben és rizsemben mennyi a fehérhe, szénhidrát, stb. ??? köszi

2008. Június 18. - 13:51:24
Válasz #203
Nem elérhető

zotja


Brokkolit hogyan készititek el ? :)  ::)  (Fagyasztott)

2008. Június 18. - 15:30:37
Válasz #204
Nem elérhető

tas


Hello. lehet hogy nagyon alap dolog amit kérdezek, de honnét tudhatom meg hogy a napi csirkémben és rizsemben mennyi a fehérhe, szénhidrát, stb. ??? köszi

ülj le, csukd be a szemed, és gondold át mégegyszer a kérdést

2008. Június 18. - 15:36:55
Válasz #205
Nem elérhető

tas


Brokkolit hogyan készititek el ? :)  ::)  (Fagyasztott)

párolni/ főzni kell, 215 grammot lehet egyszerre elkészíteni, ezt előveszed a fagyasztóból és 2 és fél percet hagyod állni. Közben felteszel vizet forralni, lehetőleg 8,6 decit. Még forrás előtt, amikor a víz 95 cesius (NEM Fahrenheit) fokos, beleteszed a 2 és fél perce szobahőmérsékleten olvadó brokkolit, majd lassú tűzön ( a maximum 2/5-énél) főzöd az egészet 12,5 percig... ha elrontod dobhatod ki az egészet mer nem fog hasznosulni a gyomrodba  ˝=/

2008. Június 18. - 16:11:30
Válasz #206
Nem elérhető

zotja



2008. Június 18. - 16:14:45
Válasz #207
Nem elérhető

endre66


Hello. lehet hogy nagyon alap dolog amit kérdezek, de honnét tudhatom meg hogy a napi csirkémben és rizsemben mennyi a fehérhe, szénhidrát, stb. ??? köszi
Google-ba beírod, hogy tápanyagtáblázat, és az első linkre kapcsolva élelmiszerek egész sorát kiadja. 100grammra számolva megadja a makronutriensek értékeit. Jó böngészést  ?:-)

2008. Június 18. - 16:19:38
Válasz #208
Nem elérhető

endre66


Brokkolit hogyan készititek el ? :)  ::)  (Fagyasztott)
Attól függ mihez szeretnéd enni.
Például rántottához legalább félig olvaszd ki, és sütés közben dobd bele nyugodtan a kajába, villával szurkálgatva tesztelheted, hogy mikor puhul meg.
De ha zöldséges mixet csinálsz serpenyőben extra brokkolival, kis olajjal, akkor is olvaszd ki előtte és úgy pirítsd meg.
Vagy mikrózd meg pár percre egy mélytányérban, kezd 1-2 perccel, attól függ, milyen erős a mikród, ezt is ki kell tapasztalni.
Én még életemben nem turmixoltam le, by the way. 8-) (attól még lehet az is jó)

2008. Június 18. - 18:35:40
Válasz #209
Nem elérhető

zotja