0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hali.Segítséget szeretnék kérni egy problémával kapcsolatban még pedig a protein negatív hatásaival kapcsolatban, lehet nem ide tartozik és ezért akkor bocs.Olyan gondom van, hogy erősen pattanásos leszek nagyobb fehérje bevitel esetén lehet az hús, tojás, fehérje turmix és így elég nehéz a tömegelés.Nem vagyok tizenéves már tehát nem azért van de elég más fajták mint fiatalkoromban inkább nagy vizes pattiknak néznek ki és baromira fájnak, a fekpadon nem lehet nyomni és aludni se tudok a hátamon ja meg a borotválkozás se egy szép dolog.A kérdés belátom értelmetlen, de:Van a fehérjén kívül vagy fehérje nélkül valami amivel tömeget tudok szerezni?Vagy talán nem a legjobb/tisztább fehérjéket választottam eddíg?A segítséget előre is köszönöm.
Most lehet hogy hülyeségnek hangzik amit kérdezni fogok (lehet az is ), de Arnold írta egyszer valahol, hogy a só segíti a bedurranást.Ebben lehet vmi igazság vagy csak ilyen urban legend?
Idézetet írta: atleeta - 2009. Szeptember 09. - 16:06:24Most lehet hogy hülyeségnek hangzik amit kérdezni fogok (lehet az is ), de Arnold írta egyszer valahol, hogy a só segíti a bedurranást.Ebben lehet vmi igazság vagy csak ilyen urban legend?az nem egészen így volt a sóval, de szerintem hagyjuk is, mert a végén belehal valaki a sókúrába
Idézetet írta: atleeta - 2009. Szeptember 09. - 16:06:24Most lehet hogy hülyeségnek hangzik amit kérdezni fogok (lehet az is ), de Arnold írta egyszer valahol, hogy a só segíti a bedurranást.Ebben lehet vmi igazság vagy csak ilyen urban legend?Ruházz be egy kis Plasmajetre, és akkor megtudod milyen az igazi bedurranás De némi aminoval is sokat tehetsz az ügy érdekében
Plasmajet még egy pont.. Amúgy igen, a só segít hosszú edzéseknél, de ez nem ilyen egyszerű..
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 09. - 20:13:44Plasmajet még egy pont.. Amúgy igen, a só segít hosszú edzéseknél, de ez nem ilyen egyszerű.. Már utána olvastam és Ladynek igaza volt, veszélyes dolog ezzel játszani.
Idézetet írta: atleeta - 2009. Szeptember 09. - 20:16:00Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 09. - 20:13:44Plasmajet még egy pont.. Amúgy igen, a só segít hosszú edzéseknél, de ez nem ilyen egyszerű.. Már utána olvastam és Ladynek igaza volt, veszélyes dolog ezzel játszani.Pár g só edzés közben segít a bedurranást fenntartani, de csodát ne várj tőle.. Én már próbáltam, és nagyon jó tényleg, legolcsóbb bedurrantó, de egy minőségi terméknek nyomába se ér. A plasmajettől lefosod a vádlid, azt garantálom
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 09. - 20:18:27Idézetet írta: atleeta - 2009. Szeptember 09. - 20:16:00Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 09. - 20:13:44Plasmajet még egy pont.. Amúgy igen, a só segít hosszú edzéseknél, de ez nem ilyen egyszerű.. Már utána olvastam és Ladynek igaza volt, veszélyes dolog ezzel játszani.Pár g só edzés közben segít a bedurranást fenntartani, de csodát ne várj tőle.. Én már próbáltam, és nagyon jó tényleg, legolcsóbb bedurrantó, de egy minőségi terméknek nyomába se ér. A plasmajettől lefosod a vádlid, azt garantálom Fosás csak nem lesz, de remélem megéri majd az árát
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 09. - 20:18:27Idézetet írta: atleeta - 2009. Szeptember 09. - 20:16:00Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 09. - 20:13:44Plasmajet még egy pont.. Amúgy igen, a só segít hosszú edzéseknél, de ez nem ilyen egyszerű.. Már utána olvastam és Ladynek igaza volt, veszélyes dolog ezzel játszani.Pár g só edzés közben segít a bedurranást fenntartani, de csodát ne várj tőle.. Én már próbáltam, és nagyon jó tényleg, legolcsóbb bedurrantó, de egy minőségi terméknek nyomába se ér. A plasmajettől lefosod a vádlid, azt garantálom Biztos vagyok benne, hogy az Arnold féle sókúrát nem próbáltad ki valahogy nem tudlak elképzelni, ahogy lapátolod evőkanálszámra magadba a szisztéma szerint... meg asszem nem az lenne csak a reaxod rá, hogy "csodát ne várj"
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 09. - 21:35:05Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 09. - 20:18:27Idézetet írta: atleeta - 2009. Szeptember 09. - 20:16:00Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 09. - 20:13:44Plasmajet még egy pont.. Amúgy igen, a só segít hosszú edzéseknél, de ez nem ilyen egyszerű.. Már utána olvastam és Ladynek igaza volt, veszélyes dolog ezzel játszani.Pár g só edzés közben segít a bedurranást fenntartani, de csodát ne várj tőle.. Én már próbáltam, és nagyon jó tényleg, legolcsóbb bedurrantó, de egy minőségi terméknek nyomába se ér. A plasmajettől lefosod a vádlid, azt garantálom Biztos vagyok benne, hogy az Arnold féle sókúrát nem próbáltad ki valahogy nem tudlak elképzelni, ahogy lapátolod evőkanálszámra magadba a szisztéma szerint... meg asszem nem az lenne csak a reaxod rá, hogy "csodát ne várj" Tudom melyik az Arnold féle sókúra, köszi