2024. November 01. - 15:33:30
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Étkezéssel kapcsolatos tudnivalók, segítségek.  (Megtekintve 107161 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2007. Augusztus 11. - 20:45:21
Válasz #45
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Sziasztok Skacok!  :-)!

Ne feledkezzetek meg a csalónapról!  /7%

A csirke jó kaja, de van marha és hal is!  :----

Sokszor keveset!!!  <:-)

B, laci  d:)

2007. Augusztus 12. - 09:54:56
Válasz #46
Nem elérhető

tomi

Szeritnem is kell a csaló nap, hogy ne legyen depressziós az ember, mert többet segít a jó közérzet, mint a szünet nélkül erőltetett evés. Nekem a vasárnap az ilyen, azaz ma. egész nap frankturti virsli zsemlével, és rákóczi túrós kártedór lesz a menü.  :-oD
Up the dose, lift the most!

2007. Augusztus 12. - 16:50:12
Válasz #47
Nem elérhető

kukacomone

Hát szerintem a csalo nap nem egyenlö azzal h egésznap szart zabálunk. :D

2007. Augusztus 12. - 18:41:23
Válasz #48
Nem elérhető

fLeSs

Hát szerintem a csalo nap nem egyenlö azzal h egésznap szart zabálunk. :D
Mindenki máshogy fogja fel. Bunny elterjesztette, hogy csalónapon csak picivel kell több ch és az is tiszta kajából, de a valódi csalónap lényege, hogy átverd a szervezetet, hogy mégsincs éhezés (leptin), és ezt úgy tudod elérni a legjobban, ha megeszel némi "szart" is, igaz főleg a ch-t kell megemelni, a zsír nem igazán tesz jót. Utána viszont megint szigor van a diétában, úgyhogy nincs lelkiismeret furdalás miatta.  ;D

2007. Augusztus 12. - 18:46:48
Válasz #49
Nem elérhető

kukacomone

Najo én nem kifejezetten szálkásitás alatti csalonaprol beszéltem. De szerintem annak h egésznap virslit eszel zsemlével, föleg hetente 1szer, semmi haszna nincs, azt leszámitva h jol bezsirosodsz töle.

2007. Augusztus 12. - 19:35:03
Válasz #50
Nem elérhető

tomi

van hogy disznópörköltet..., vagy mást, a lényeg, hogy ne legyen se csirke, se rizs, se zab, se tojás, se protein turmix legalábbis nálam
Up the dose, lift the most!

2007. Augusztus 12. - 23:03:02
Válasz #51
Nem elérhető

T3quila

Én úgy döntöttem, hogy letolok még 2 hónap diétát és utána tényleg átállok a tömegelésre :).

Következő képp tervezem a diétámat:
- 5:15 Carni-FX (1 tasak majd a következő hónapban 2 tasak)
- 8:00 Protein Delite
- 10:00 Alma vagy barack
- 11:00 Reform (2 kapszula)
- 11:30 100g párolt rizs, párolt csirkemell, pulykamell vagy halfilé
- 14:00 Protein Delite
- 15:30 Reform (2 kapszula)
- 16:00 100g párolt rizs, párolt csirkemell, pulykamell vagy halfilé
- 17:30 Reform (2 kapszula)
- 18:00 100g párolt rizs, párolt csirkemell, pulykamell vagy halfilé
- Lefekvés előtt Protein Delite

Ez a fajta étrend egyszer már bevált csak kicsit máshogy nézett ki :).

Egy kérdés: Reggelire inkább egyek csirkemell illetve pulykamell sonkát esetleg joghurttal vagy főtt tojással és a gyümölcsöt, azt hagyjam 18 óra után esetleg jó-e úgy, ahogy az elején felsoroltam? ?:-/ Illetve fontos hetente vagy havonta egy csalónapot tartani vagy, ha kibírom végig lehet-e csinálni nélküle egy 2 hónapos diétát? ?:-/

2007. Augusztus 12. - 23:07:18
Válasz #52
Nem elérhető

kukacomone

Jó h felkelés után 6orával eszel vmi szilárdat.. Alma meg barack az nem étkezés, az CUKOR! Ahoz képest meg megeszel 300g rizst, ami 240g ch. A csirke/pulyka/halhoz meg nem irtál adagokat.

2007. Augusztus 12. - 23:16:42
Válasz #53
Nem elérhető

T3quila

kukacomone!

Azért nem írtam adagot a csirkemell, pulykamell illetve halfiléhez, mert azt megfogom és beleteszem :). Végül is sok az a 100g párolt rizs. Akkor azt a 100g-ot osztom el 3 fele és az úgy márjó :).

Nekem ezelőtt 2 hónappal bevált, hogy délelőtt csak gyümölcsöt fogyasztottam. Én még hülye vagyok ehhez a méréses dolgokhoz [:-o]. Most tanulok bele:).

2007. Augusztus 13. - 09:41:32
Válasz #54
Nem elérhető

parrre

Ezt asszem mázlinak hívják, ha még 2 hónap után 240+ gramm ch-tól lehet fogyni.
Fogadd szívből jövő úúútálatomat !  :-p    ;D ;D

2007. Augusztus 13. - 23:17:53
Válasz #55
Nem elérhető

T3quila

Köszi parrre.

Egyet mondjon meg nekem valaki. Diéta alatt miért nem lehet enni almát? ?:-/ Mondjuk napi 2 db alma. Elsőnek mikor elkezdtem a diétámat délelőtt 1 almát ettem meg és úgy is sikerült lefogynom 13kg-ot. Mindenhol azt olvasom, hogy almát lehet enni és étkezés előtt 1 órával. Tudomásom szerint savat termel, ezáltal segít lebontani az ételt illetve telítettség érzetet ad. És különösen javasolják diétára. A választ előre is köszönöm.

2007. Augusztus 13. - 23:57:27
Válasz #56
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Kedves Fiúk!

Pár építő szándékú belepofázásom lenne! :-<

Acsalónap arra lenne jó, hogy tartsa bennünk a lelket. Erőt ad ha tudom nemsokára ehetek a tiltott gyümiből kicsit, és nem rúgnak ki a paradicsomból mégse!  >:D

Az alma glikémiás indexe nagyon magas, ezért a vércukorszintnek odavág nagyon, ez nem jó ha diéta van. :-O

Egy adag akkora felület húsból, mint a tenyeretek. Köretből öklötöknyi kiterjedésű pl.:rizshalom.  <:-)

B. Laci   d:)

2007. Augusztus 14. - 00:01:24
Válasz #57
Nem elérhető

T3quila

B. Laci d:)!

Köszönöm a segítséget. Akkor a diétám alatt hanyagolom az almát és mindenfajta gyümölcsöt. És, ha már nagyon nem bírom, akkor havonta egy csalónapot beiktatok. A segítséget köszönöm. Jó éjszakát mindenkinek.

2007. Augusztus 14. - 00:13:20
Válasz #58
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Ja!!!

Versenydiéta, utolsó négy hetébe nem lehet csalni!!!!!!! Nem ám!!!

Szerintem a Protein Delite kiváltható egy közepes shakeval a Mc-i-ben, igaz az talán nem annyira fini  :-oD ! Diéta elatt nem innám!!!!!!!

2007. Augusztus 14. - 00:15:56
Válasz #59
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Szia!!

Csak az alma és magas glikémiások!!!!

Heti egy nap!!!!!!