Rendben! Akkor maradok a csirkemellnél és a tejsavónál!
Azt megtudjátok mondani,hogy attól hogy ugyanazt eszem folyamatosan természetes-e,hogy megy a hasam??? Látjátok,hogy mit eszem.
Sajnos tegnap is meg ma is ezt tapasztaltam.
Az egyoldalú táplálkozás okozhatja ezt???
Lalika, egyet tanulj meg: a testépítő táplálkozás - ha helyesen van összeállítva - nem egyoldalú. A "mi" táplálkozásunk a szervezet összes igényét kielégíti. Az h mindig ugyanazt eszed az nem azt jelenti h egyoldalú. Egyoldalú táplálkozás az én olvasatomban azt jelenti h mondjuk csak fehérjét biztosítasz a szervezeted számára mást meg szinte semmit. Például.
1000 oka lehet annak h megy a hasad, amiből én a következőkre gyanakszom:
- Mivel a Celltech-ben kurvasok dextróz van, ezért lehet nem tolerálod olyan jól mint más. Engem például taccsravág már 50 gramm is, ezért nem is használok.
- Mivel most eléggé megnövekedett a tápanyag-bevitel, ezért lehet h az emésztőkészüléknek hozzá kell szoknia ehhez a mennyiséghez.
- A Masstech eléggé ütős, a cukron kívül van benne olyan ch rész amely rostot is tartalmaz, vagyis például a zab, ami lehet h aktiválta a béltraktus mozgását, vagyis serkentette azt. Ha eddig nem ettél zabot, valszeg ismeretlen szintén az emésztőrendszer számára. Ehhez is hozzá lehet szokni.
A mennyiségeket neked kell belőni. Ki kell kísérletezni h miből mennyit tolerálsz. Én például túl sok zabot nem tudok megenni, mert minden bajom van tőle. Van aki meg egyszerre megeszik 200 grammot oszt semmi baja. Ugyanez a dextróz esetében is.