Szeirntem ugyanarról beszélünk valahol, én csak, arról írtam nem sérül különösebbképp az aminósavtartalom a hőtől, attól nem kell parázni. Ha van egy edényem abban egy csirke aminek a fehérjéjébe van 346581db, aminosav majd ezt megfőzöm az edényben kb ugyanúgy 346581db aminosav lesz
remélem így érthető vagyok, én a károsodásról írtam.
Én itt is nyers termékkel számolok, mint a rizsnél belekalkulvála hogy a boltban árusított csirke kissé magasabb víztartalommal rendelkezik ezért számolok rá egy olyan 18-20g fehérjét 100g-ként, és nem méregetek utána... Namat úr meg egy elkészítés utáni száraz kissé víztelenebb csirkehússal számol, és nem a kezdetivel, és kicsivel magasabb fehérjetartalommal ami sztem akkor jó ha mindig hasonló modon készíted el a húst, bár szerintem Namat úr nem lacafacázik ezzel
Tudniillik tegyünk egy kisérletet két ugyanolyan csirkemellel mindkettő 30 dekás ugyanott vettem, nincs különbség köztük, at egyiket megfőzöm, a másikat teflonon jó szárazra sütöm. Egy vagyont rá hogy a két 30dekás csirkemell súlya különböző lesz pedig ugyanabból indultunk ki, de a főzés során nem veszít annyi vizet
Na ezért számolok nyers hússal picivel kevesebb fehérjetartalommal!
de ettől még
Namat úrnak, és szerintem nem ezen fog megbukni a karrrierünk
és mégvalami a fagyasztott halat bumszli nagy jégtömbbökkel fagyasztják le nem lehet vele rendesen fagyottan számolni akkor mindenképp Namat úr módszere a helyes!
no ebbe kössön bele valaki!