2024. Július 04. - 21:07:08
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Használsz-e anabolikus szteroidokat?

Igen, szoktam használni.
Használtam már, de nem akarok többet.
Nem használtam még, de tervezem.
Nem használtam még és nem is tervezem.
Mik azok az anabolikus szteroidok?

Szerző Téma: Kedvenc kokszom!  (Megtekintve 625339 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2009. Február 07. - 14:01:51
Válasz #1140
Nem elérhető

andris06


Lehet, hogy Roaccutan volt tényleg nem emlékszem.Az akkor gondolom káros a májra!?Viszont ez a Zineryt oldat jól hangzik.Pláne, hogy aknéra is jó.Van egy haverom annak is nagyon durva alapba aknés az egész háta képzelhetitek milyen mikor anyagozik..Ő most szoláriumozik talán valamit segített rajta.

A Roacouttan-t én nyomtam vagy pár hónapig vagy 5 éve(muszáj volt) és havonta kellett vért venni a májenzimek miatt.NAgyon mérgező.Ugyanaz a hatóanyagú szer, csak külsőleg alkalmazható: ISOTREXIN.Ez egy gél állagú anyag.A Zineryt mellé ajánlott használni.A Zineryt egy "fertőtlenítő szer".Azzal lekezeled az arcod, vagy ahol akarod és utánna ISOTREXIN-nel bekened.Az ára receptre vagy 800Ft és sokáig elég.A körzeti felírja.Nekem annak idején még a bőrgyógyász írta fel a mellkasomra és a hátamra.

2009. Február 07. - 16:56:44
Válasz #1141
Nem elérhető

lue


mi  ez a  nagy  besárgulás  itt? ;D ;D ;D  kösz  szépen god!   megnéztem  a Bigger.stronger.faster-t.  ;D ;D :-){ :-){
Producer_ez a  "tudnátok ajánlani egy fórumot ahol segítenek kokszolni? 
mert itt nem" re   csak  annyit füznék hozzá, hogy minenki maga  dönti  el  hogy  mihez  nyúl,itt az  embereknek  segitseget adnak ,  tapasztalataikat  osszák meg  másokkkal, hogyeredményesebb legyen a  kúra.szerintem  eléggé ottvan  ez a  fórum  ebben a  témaban_sokan okoskodnak a  másiok  elött  pedig  fogalmuk  sincs  a  miertjéröl, vagy a  hogyanjárol,ha  meg ottvagy a  témaba  akkor   megoszthatnád   velünk a   tapasztalataidat.  ha  meg  nincs  hozzá  semmi  közöd  akkor  bocs ;D ;D ;D ;D ;D :-)(-:

2009. Február 08. - 11:35:11
Válasz #1142
Nem elérhető

Janó


hali!tudja valaki hogy 5 mg-os stanozolon tabletta létezik e?

2009. Február 08. - 12:45:55
Válasz #1143
Nem elérhető

lue


én ugy tudom  hogy  A Genepharm vállalat is gyárt márkanév nélküli, 5mg-os tablettás terméket. ezt olvastam valahol ::) ::) ::) ::)      ?:-)

2009. Február 08. - 17:20:17
Válasz #1144
Nem elérhető

bimmerman


STEVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem akarlak sürgetni, de mikor válaszolsz a kérdéseimre?Megígérted!!! **:))))* ****:))))))

2009. Február 13. - 21:08:30
Válasz #1145
Nem elérhető

BadBodyBoy


Sziasztok!
Először is gratulálnék a kiváló fórumért.
Nagyon régóta olvasom, de csak most jutottam el odáig h bereggeljek.
Az ok h 12 évi edzés után min. 2 év szakirodalom és fórum tanulmányozás után elhatároztam h kipróbálok egy lájtosabb kúrát.
A szteroidok terén szerzett tapasztalatom elég nagy volt, mivel körülöttem mindenki használta.
Mivel 175cm-hez képest 84kg-osan nem igazán akartam fejlődni(sem erő, sem testsúly), ezért a mindenki szteroidjára a decára esett a választás kezdetnek.
A srác aki már régóta szerzi (főleg élsportolóknak), tuti eredetit hoz(tudom mindenhol írják,h semmi sem lehet 100%, de ő nem kockáztatná a saját hírnevét és a neves országos élsportoló kuncsaftok épségét) ezért hozattam vele Norma Hellas-os decát(+hcg-t és nolvát+proviront).
El is kezdtem a kúrát heti kettővel.
Sok fórumon írták h ekkora adagnak és h önmagában van nem hozhat sokat.
10 hetesre terveztem a kúrát.
2-3 hétig semmi, amig nem hatott eléggé a deca, de utánna valami fergeteges fejlődés.
Folyamatos éhségérzet, heti 4 edzés, napi 6-7 étkezés + fehérje turmixok+vitaminok(multi,c,kacium,magnézium,zink)+jointx, sok-sok alvás....
Annyira megtetszett h nem akartam abbahagyni, 12hét,14,hét,16hét 99kg és itt a vége.(és nem vizesített, profi edző szerit sem,de ő is furcsálta h deca ennyit dobna)
a 12 héttől elkezdtem olyan szinten pattanásosodni mint még soha,először picik,majd tályogos a nyakon.
Már 3-mat fel is kellett vágni.

És itt lenne a kérdésem.
Mitől lehet. A deca nem válthatna ki ilyen mértékű erő,testsúly gyarapodást.A mellékhatásoknak sem kéne ennyire jelentkezni.
Sok helyen írták h nem avatkozik bele drasztikusan a hormonháztartásba, mint  a tesztó.
Mit javasoltok, mondjam meg bőrdokinak mit szedtem és mellette reménykedjem h a hcg visszaállítja a tesztó termelést.
Most akarok mellé még egy 90 szemes Restore-t szedni plusszba.

kép a decáról:


2009. Február 13. - 22:15:14
Válasz #1146
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Nekem is nagy a tapasztalatom, mert sokan használják körülöttem... ;D

Csak pár dolog ehhez a témához, amit sokan nem olvasnak el, de szintén sokszor sok helyen le lett írva, hátha segit pár embernek ez most és a jövőben:

A Nandrolone más nevén Nor-Tesztoszteron.(Nor-Testosterone) Rendben, az unalmas szokásos részeket nem írom le ide.

A gyengébb androgén mellékhatások miatt nagyon szívesen „sztekkelik” a tesztoszteron mellé és nagyon fontos hogy tegyenek mellé tesztoszteront a kúrába!, viszont amit sokan figyelmen kivül hagynak: A Nadrolone egy progesztin és erősen stimulálja a progeszteron receptort és a progeszteron termelést is önmagában, ami nagyon sok nem kívánt mellékhatáshoz vezethet(főleg hosszabb kúráknál, vízvisszatartás és pattanás vagy akár durva kelések), mint pl. amilyet BadBodyboy is tapasztalt, de egyébként ez ritka, vagy nem tartják nyilván, mivel sokan nem mennek orvoshoz ...stb.

A progeszteron stimuláció miatt szintén elég erősen elnyomja a természetes tesztoszteron termelést. Csak 100mg Deca 100% -ban elnyomja a tesztoszteron termelést és kb 1 hónap mire visszaáll az alapszintre. Csupán 100mg deca. (what the heck can happen with 600mg per week?  ;D)

Az szinte lehetetlen, hogy nem vizesített, hanem ehelyett 16 hét alatt felszedtél 16 kiló száraz izmot.(Steve Namat is így készül akkor az őszre most majd Hella Lujja Steve Namat  :D)

A bőrgyógyásznak mindenképpen mondd el, mit használtál, ha jót akarsz és egy nagyon jó bőrgyógyászhoz menj, aki mindenek mellett egy elég szélesspektrumú vérvizsgálatot csináltat veled a kezelés előtt vagy közben, hogy pontosan lássa, mi a nagy büdös helyzet.

"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Február 13. - 22:16:59
Válasz #1147
Nem elérhető

lue


nézd, én is   ilyen decat   hasznaltam  nekem is   jöttek a  pattanások,  söt  vannak  amik  el se  mulnak,  most  szolizom  hatha  megszunnek,  majd  kiderül,nekem is   bevallt  ez  a   deca, bár  sokat  szidtak-  a  megbizhato  forrasrol  meg  annyit  hogy  elhiszem  hogy  eredeti a  cucc,ebbe  jo  pénz   van,és  nem eri  meg kockáztatni,föleg ha  a  masik  ember  egezsegeröl  van szooo_ :-oD

2009. Február 13. - 23:36:02
Válasz #1148
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
nézd, én is   ilyen decat   hasznaltam  nekem is   jöttek a  pattanások,  söt  vannak  amik  el se  mulnak,  most  szolizom  hatha  megszunnek,  majd  kiderül,nekem is   bevallt  ez  a   deca, bár  sokat  szidtak-  a  megbizhato  forrasrol  meg  annyit  hogy  elhiszem  hogy  eredeti a  cucc,ebbe  jo  pénz   van,és  nem eri  meg kockáztatni,föleg ha  a  masik  ember  egezsegeröl  van szooo_ :-oD

ezt le kéne irnod most ugy is, hogy meglehessen érteni mit akarsz mondani. (Vagy már csak én vagyok fáradt és nem értem.)
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Február 14. - 00:00:45
Válasz #1149
Nem elérhető

God Vazzeg


A deka progeszteronos aromatizálódása olyannyira igaz, hogy provi mellett (ami ugye antiösztro lenne) is kialakul a gyno, és csak nézel! Viszont egyszerű ellene dolgozni, már kevés winstrol is meg tudja gátolni már, illetve optimálisan tesztoszteronnal kell stackelni, így 2 legyet üthetsz 1 csapásra. Saját teszto elnyomás már 4-5 hét után jelentkezik, fajin kis impotencia alakul ki. Ez visszafordítható..  ::)

Szerk: a deka amúgy jónak tűnik  (kép alapján nem fake) 8-)

2009. Február 14. - 03:34:13
Válasz #1150
Nem elérhető

Maszat


badbodyboy 12év edzés után,főleg ha nem volt 100%os a kajád előtte eléggé be lehettél fásulva.Értem ezt pl edzésintenzitásra,motivációra.Bár nem ismerlek.Soxor 1 kemény nap után,átlagos körülmények között(ugyan az a kaja,semmi extra kiegészítő) van,h csak úgy leedzek.Semmi erőlködés,nem késztet semmi plusz erőkifejtésre.De amikor tudja az ember,h van "löket" már csak azért is nyomja,motivált,eredményre éhes.Lehet nálad ez,a 12éves rutinod +a szervezeted jó reagálása az anabolikára okozta ezta fejlődést.

Pattanással kapcsolatban nekem a 10héttől,amikor már 7hete ment a suta kezdett a hátam pattanásodni,elég durván...
Az első kúrámnál is sok volt,és el sem mult mire kezdtem ezt.
A srác akitől veszem azt mondta,h ez higyjem el,h nem csak a DHT-miatt van,hanem a májam sem bírja normálisan lebontani.lehet benne valami mert gilbert szindromás vagyok(velemszületett máj bilirubin szint emelkedés,éppen ezért szóba sem jöhet a szemes)
ajánlotta a legalont...valakinek van erröl véleménye???:D
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2009. Február 14. - 08:30:49
Válasz #1151
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
A deka progeszteronos aromatizálódása olyannyira igaz, hogy provi mellett (ami ugye antiösztro lenne) is kialakul a gyno, és csak nézel! Viszont egyszerű ellene dolgozni, már kevés winstrol is meg tudja gátolni már, illetve optimálisan tesztoszteronnal kell stackelni, így 2 legyet üthetsz 1 csapásra. Saját teszto elnyomás már 4-5 hét után jelentkezik, fajin kis impotencia alakul ki. Ez visszafordítható..  ::)

Szerk: a deka amúgy jónak tűnik  (kép alapján nem fake) 8-)

Isten Vazzeg,  :D ez mind így van, ahogy te is irtad egy dolgot kiveve: A deca már a 3. napon teljesen elnyomja a saját tesztoszteront, ezt viszont általában nagyon kevesen veszik észre, mivel a legtöbben tesztoszteronnal együtt nyomják, mint ahogy az a nagykönyvben meg van irva.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Február 14. - 08:40:14
Válasz #1152
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
badbodyboy 12év edzés után,főleg ha nem volt 100%os a kajád előtte eléggé be lehettél fásulva.Értem ezt pl edzésintenzitásra,motivációra.Bár nem ismerlek.Soxor 1 kemény nap után,átlagos körülmények között(ugyan az a kaja,semmi extra kiegészítő) van,h csak úgy leedzek.Semmi erőlködés,nem késztet semmi plusz erőkifejtésre.De amikor tudja az ember,h van "löket" már csak azért is nyomja,motivált,eredményre éhes.Lehet nálad ez,a 12éves rutinod +a szervezeted jó reagálása az anabolikára okozta ezta fejlődést.

Pattanással kapcsolatban nekem a 10héttől,amikor már 7hete ment a suta kezdett a hátam pattanásodni,elég durván...
Az első kúrámnál is sok volt,és el sem mult mire kezdtem ezt.
A srác akitől veszem azt mondta,h ez higyjem el,h nem csak a DHT-miatt van,hanem a májam sem bírja normálisan lebontani.lehet benne valami mert gilbert szindromás vagyok(velemszületett máj bilirubin szint emelkedés,éppen ezért szóba sem jöhet a szemes)
ajánlotta a legalont...valakinek van erröl véleménye???:D

Maszat. a tesztoszteron és DHT miatt jelentkező pattanás egész más tészta, mint a progeszteron miatt kialakuló kelések. Szerintem a második sokkal durvább és kezelhetetlenebb és kurva hosszútávon megmarad sajnos...sok éven át.

A másik oldal pedig az, hogy a nandrolone 2,4-szer anabolikusabb a tesztoszteronnál mg/mg alapon és valószinüleg ez okozhat némi gyors fejlődést bármelyik embernél. Ez nem a 12 év edzéstől függ. Viszont nem csodálkoznék azon, ha pár hét mulva Badbody kolléga 10 kilóval kevesebbet mutatna a mérlegen.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Február 14. - 10:40:34
Válasz #1153
Nem elérhető

BadBodyBoy


Igazatok van, nem igazán volt 100%-os az étkezésem az elmult időszakokban. És tényleg nem a 12 kg-ben tuti van víz, de ha szerencsém van akkor talán több mint 6-7 kg megmarad remélem......:-)
Az étkezés most jó az meg fog maradni most a kura után is, a kemény edzések is, meg vettem 200 clenbuterolt(spiropent HUN).
Tudom h fog lemenni súly rólam sajnos...:-(
De ez ellen nem tudok mit tenni.

Akkor a tüneteim nem a hosszú kura miatt jöttek ki..?
Ki jönne 2 hónapos kura után is?
Akkor ha szerintetek későbbiekben decához nyúlok, akkor legyen rövidebb a kura, vagy szedjek mellé a kura alatt végig nolvát+proviront vagy legalont?
Vagy más szert próbáljak ki a későbbiekben?
...thx

2009. Február 14. - 10:50:39
Válasz #1154
Nem elérhető

God Vazzeg


Igazatok van, nem igazán volt 100%-os az étkezésem az elmult időszakokban. És tényleg nem a 12 kg-ben tuti van víz, de ha szerencsém van akkor talán több mint 6-7 kg megmarad remélem......:-)
Az étkezés most jó az meg fog maradni most a kura után is, a kemény edzések is, meg vettem 200 clenbuterolt(spiropent HUN).
Tudom h fog lemenni súly rólam sajnos...:-(
De ez ellen nem tudok mit tenni.

Akkor a tüneteim nem a hosszú kura miatt jöttek ki..?
Ki jönne 2 hónapos kura után is?
Akkor ha szerintetek későbbiekben decához nyúlok, akkor legyen rövidebb a kura, vagy szedjek mellé a kura alatt végig nolvát+proviront vagy legalont?
Vagy más szert próbáljak ki a későbbiekben?
...thx

Most írtam pont hogy provi/nolva hatástalan, mert progeszteronos visszacsatolása van. Ha mindenképp deka, akkor tolj mellé tesztót, vagy winstrolt, és kész. De inkább ne is koxolj, mert a tudásod nagyon kevés, így számíthatsz még meglepetésre. Spiropent minek?  ˝=/