Búzacsíramálé
A csíráztatott búzából sütéssel készített finomságot évtizedek óta fogyasztják.
Hozzáadott cuktor nem tartalmaz!
Rendkivül gazdag vitaminokban! (A, B1, B3, B5, B6, B10, B12, E, K/, ásványi anyagokban és nyomelemekben
/Fe, Mn, Cu, L, Mg, Ca, Zn, Na, K, Se, F, P,CI, S, Cr, Si/.
A csírázó magban működő enzimek az öszetett keményítőt egyszerű cukrokká
alakítják, a bonyolult fehérjéket aminosavakra, a zsírokat könnyen emészhető zsírsavalra bontják.
Telítetlen zsírsavratalma alkalmas érelemszesedés megelőzésére és kezelésére, fogyasztása ajánlott még a következő
beteségek esetén:
-fáradtság,idegrendszeri probléma,
-bél-és májbetegségek,
-hajhullás,ipotencia,ízületi gyulladás,
-hólyag-és vesepanaszok.
Beteségmegelezőző hatása is jelentős:
-erősiti az immurendszert,
-csőkkenti a rákos megbetegedés valószinűségét,
-előnyösen befolyásolja a vérsejtek, csontok, mirigyek, izmok működését.
300gramm / 400ft
Ha valakit érdekel akkor írjon privibe!
üdv