2024. November 08. - 19:43:50
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4008529 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2009. November 15. - 17:07:09
Válasz #25155
Nem elérhető

Kicsibors

Ja jóva'!  :laugh:
Akkor tudod, hogy a leendő Ms.Olympiával beszélgetsz épp, igaz?!...  ;D ****:))) !+"%
IgenissértettemKicsiborsKiképzőőrmesterasszony!  ;)

:-< d:) /:-) :angry:      :D

2009. November 15. - 17:37:58
Válasz #25156
Nem elérhető

God Vazzeg

Nekem egyáltalán nincs lapozófájl beállítva.. Soha nem volt még gondom  8)
A lapozófájlra akkor van szükség, ha kevés RAM van a gépedben, próbáld ki 0lapozófájllal és mondjuk 128-256Mega Rammal, biztos nem ezt fogod mondani!

Nekem nem kell elmagyarázni mi az és miért van. Nekem 6GB ramom van, és nem játszok, szóval nincs szükség lapozóra  /:-)

2009. November 15. - 17:42:05
Válasz #25157
Nem elérhető

Gabe

A lapozófájlra akkor van szükség, ha kevés RAM van a gépedben, próbáld ki 0lapozófájllal és mondjuk 128-256Mega Rammal, biztos nem ezt fogod mondani!

Nekem nem kell elmagyarázni mi az és miért van. Nekem 6GB ramom van, és nem játszok, szóval nincs szükség lapozóra  /:-)
Szerintem nem neked magyaráztam el, mint az az idézetekből is kiderül, hanem olyan embereknek, akiknek valószínűleg szükségük van rá, mert kevés RAM van a gépükben.
Erre te belöktél egy félinformációt, ami összezavarhat 1-2 ember!  #:-)
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 15. - 17:44:57
Válasz #25158
Nem elérhető

God Vazzeg

Szerintem nem neked magyaráztam el, mint az az idézetekből is kiderül, hanem olyan embereknek, akiknek valószínűleg szükségük van rá, mert kevés RAM van a gépükben.
Erre te belöktél egy félinformációt, ami összezavarhat 1-2 ember!  #:-)

Ja, bocs, tisztára olyan volt mintha nekem írtad volna  #:-)

2009. November 15. - 17:47:53
Válasz #25159
Nem elérhető

Gabe

Utálom, ha jútúbon hallgatok zenét, be is tölti a videot elvileg, mégis megáll a közepénél a zene...  ˝=/
Ja és ennek tetejében, ha átklikkentek egy másikra, akkor az is ugyanezt eljátssza!  :-/-
Kevés a virtuális memória a gépeden, növeld meg a lapozófájl méretét!
azt nekem is mindig kiírja, szóval, hogy kő?
Start menü.Sajátgépen jobbklikk-tulajdonságok-speciális fül-teljesítmény beállítások-ezen belül speciális- és alul Virtuális memória-módosítás.
Valószínűleg 1-200Mega lehet alapból, nekem 1 Giga van beállítva, nincs ilyen gondom!
Persze kell, hogy legyen szabad hely a HDD-n!
Ennyi!
Viel Spaß!
Nem tudom, hogy alapból megy, vagy segít valaki!
Ebben melyik részre gondolod, hogy neked szólt?

2009. November 15. - 17:53:16
Válasz #25160
Nem elérhető

God Vazzeg

Csak véleményeztem, hogy a youtube nézhetősége egyáltalán nem függ a lapozó fájl méretétől, inkább a net sebességétől. Ha előtöltöd a videót, akkor simán megy 256mb rammal is. A lapozó a kess műveletekhez kell, ezért kell kevés memória mellé. Ugyanazt írjuk mindketten, csak más vonatkoztatásban, de ne zavartasd magad, ha kötekedni támad kedved, itt vagyok  ****)

2009. November 15. - 17:58:14
Válasz #25161
Nem elérhető

Gabe

Csak véleményeztem, hogy a youtube nézhetősége egyáltalán nem függ a lapozó fájl méretétől, inkább a net sebességétől. Ha előtöltöd a videót, akkor simán megy 256mb rammal is. A lapozó a kess műveletekhez kell, ezért kell kevés memória mellé. Ugyanazt írjuk mindketten, csak más vonatkoztatásban, de ne zavartasd magad, ha kötekedni támad kedved, itt vagyok  ****)
Nekem nem kell elmagyaráznod mi miért működik te kis okoska!
Attól, hogy ezt tanultad, hidd el más is összerak gépeket, hálózatokat, rendszereket!
Kötekedjen veled a 230V!  :D

2009. November 15. - 18:02:39
Válasz #25162
Nem elérhető

God Vazzeg

Nekem nem kell elmagyaráznod mi miért működik te kis okoska!
Attól, hogy ezt tanultad, hidd el más is összerak gépeket, hálózatokat, rendszereket!
Kötekedjen veled a 230V!  :D

Biztos vagyok benne hogy nagyon okos vagy, annyira, hogy szinte mindenki más hülye, aki meg tanult valamit az meg főleg. Nincs ezzel gond, de az egóból lecsavarhatsz egy keveset, mert lehet nem csak nekem szúrja a szemem.

Persze full mindegy, csak jótanácsként mondom  8)

2009. November 15. - 18:07:08
Válasz #25163
Nem elérhető

Gabe

Figyelj, én nem szóltam hozzád, te kezdtél el okoskodni!
Mellesleg, ha elolvasnád Kicsibors hozzászólását, leírta, hogy így csinálja, mégis megáll neki a videó!
Hogy neked mi szúrja a szemed, vagy másnak mi szúrja, az engem finoman szólva nem érdekel!
Ha majd olyan ember szól itt a fórumon, aki moderátor, és adok a szavára, és megkér, hogy távozzak, akkor távozok innen!
Az egóból te is levakarhatsz pár centit és akkor minden oké!  ****:))))))
Hidd el, te sem vagy mindenki kedvence!  ;)

2009. November 15. - 18:09:14
Válasz #25164
Nem elérhető

God Vazzeg

Figyelj, én nem szóltam hozzád, te kezdtél el okoskodni!
Mellesleg, ha elolvasnád Kicsibors hozzászólását, leírta, hogy így csinálja, mégis megáll neki a videó!
Hogy neked mi szúrja a szemed, vagy másnak mi szúrja, az engem finoman szólva nem érdekel!
Ha majd olyan ember szól itt a fórumon, aki moderátor, és adok a szavára, és megkér, hogy távozzak, akkor távozok innen!
Az egóból te is levakarhatsz pár centit és akkor minden oké!  ****:))))))
Hidd el, te sem vagy mindenki kedvence!  ;)

Én elég ha a te kedvenced vagyok mucus!  :-*
Téma lezárva.

2009. November 15. - 18:09:52
Válasz #25165
Nem elérhető

Kicsibors

Ugyan srácok, minden centi számít, ne vágjatok le belőle!  ;D >:D

2009. November 15. - 18:11:10
Válasz #25166
Nem elérhető

Gabe

Akkor senki kedvence vagy!  :-}
Erről ennyit akkor!

2009. November 15. - 18:17:14
Válasz #25167
Nem elérhető

Yeti

Ajjajj, a sok tesztó...  ***))) ****:)))
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. November 15. - 18:18:15
Válasz #25168
Nem elérhető

Gabe

Ezt az avatart honnan szedted össze?  !+"%

2009. November 15. - 18:19:39
Válasz #25169
Nem elérhető

Kicsibors