2024. November 08. - 17:39:41
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4008491 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2009. November 15. - 12:42:32
Válasz #25140
Nem elérhető

Cressler

Rodmant ne bántsátok már ő volt a 2. kedvencem mikor még kosaraztam :P
kitalálom Jordan az 1.?
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 15. - 12:50:58
Válasz #25141
Nem elérhető

rr

Nem-nem!  **:))))*
Shaquille O'Neal  ****:)))))) >:D

2009. November 15. - 12:53:04
Válasz #25142
Nem elérhető

Cressler

hmmmm az érdekes azt gondoltam, hogy  Jordan-Rodman-Pippen trió közül valaki, ha már Bulls
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 15. - 12:58:02
Válasz #25143
Nem elérhető

Yeti

hmmmm az érdekes azt gondoltam, hogy  Jordan-Rodman-Pippen trió közül valaki, ha már Bulls
Áhh, szerintem meg a következőért: Rodman, mert olyan rosszfiú, O'Neal, meg mert ekkora ember nincs is! Yeti, meg ennek a kettőnek a keveréke.  ****:))) ****:))) ****:)))
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. November 15. - 13:51:25
Válasz #25144
Nem elérhető

Kicsibors

Áhh, szerintem meg a következőért: Rodman, mert olyan rosszfiú, O'Neal, meg mert ekkora ember nincs is! Yeti, meg ennek a kettőnek a keveréke.  ****:))) ****:))) ****:)))

Szeretne lenni...  :-} ****:)))

2009. November 15. - 14:02:14
Válasz #25145

Tündi-Bündi

Vendég
Na akkor Lalika marad otthon :D így is túl sokat nézelődik ... úgy se tudnám szemmel tartani, mert én mindent kipróbálnék...ő meg addig mindenkit...  :-)o-:

Ha ilyen szinten van a kapcsolatotok akkor régen rossz. Én is megnézek minden csajt, mert ezért van a szemem, asszonnyal közösen szoktuk kritizálni őket, de csitt, ezt el ne mondd senkinek :D Egyben csajom, de barátom is, teccik érteni?  ;) Hagyj Lalikának egy kis szabadságot, hidd el, sokkal jobban "kifutja magát" és felszabaultabb lesz, mintha bezárod..

Az én csajom is megy majd spinningelni meg mindenhova, mehetsz vele  8)
én adtam neki...visszaélt vele...ezek után már nem nagyon bízok... de menjen ha menni akar...csak ne a hátam mögött...én csak ennyit várok el a pasimtól... nem akarom magamhoz láncolni, ha nem én vagyok a nagy ő...:) nem vagyok ilyen desperate...csak nem szeretem, ha átvernek...meg ilyenek... majd ha már tutira úgy van hogy megyünk pontosítunk és akkor talizunk és akkor megyünk kerekfenekű pasikat lesni az asszonykáddal :D

Itt arról volt szó, hogy nézeget más csajokat meg megjegyzéseket tesz plusz abban az időben túl sok volt a múltbéli lány barátja... ;D de szó nem volt megcsalásról, legalább is nem tudtam meg... addig jó neki :) amikor mondtam hogy hello szia...akkor letörölt minden csajszit msnről meg a párkeresőkről is leszedte magát, mert hogy nem akar elveszíteni.. akkor még egy hónapja se jártunk... azóta már sokat változott...akkor még én voltam mindenkire féltékeny most meg már ő az...céges bulira se akart elengedni, nehogy pasizzak :) meg megjegyzéseket tesz hogy miért megyek olyan csinin dolgozni stb...:) tegnap is csak nézett mikor ott álltam a dj pult mellett és odajött hozzám egy srác, hogy menjek táncolni vele..  ****:))) szóval most jó fiúúúú majd kiderül meddig ...:)

2009. November 15. - 14:07:22
Válasz #25146
Nem elérhető

Kicsibors

Jahogyja...oké!  :D

2009. November 15. - 14:11:57
Válasz #25147
Nem elérhető

Yeti

Az is vagyok bi - bi - bííí!  ))=/  ****:)))  ;)
"BE A MONSTER!!!"

2009. November 15. - 14:27:14
Válasz #25148
Nem elérhető

Kicsibors

Én is azt hiszem, hogy én vagyok a világ közepe, mégsem igaz...  :-} !+"% ****:))) ;)

2009. November 15. - 16:31:49
Válasz #25149
Nem elérhető

Kicsibors

Még egy fitness csajos kép, amitől nem látom, hogy melyik téma haladt és esküszöm öngyilkos leszek...  ˝=/

2009. November 15. - 16:32:33
Válasz #25150
Nem elérhető

Kicsibors

Még egy fitness csajos kép, amitől nem látom, hogy melyik téma haladt és esküszöm öngyilkos leszek...  ˝=/

Elnézést, de ez most kijött.  :-X

2009. November 15. - 16:56:19
Válasz #25151
Nem elérhető

Yeti

Én is azt hiszem, hogy én vagyok a világ közepe, mégsem igaz...  :-} !+"% ****:))) ;)
Dehogynem! Merj nagyot álmodni!  ;) ****:))))))
"BE A MONSTER!!!"

2009. November 15. - 17:00:32
Válasz #25152
Nem elérhető

Kicsibors

Ja jóva'!  :laugh:
Akkor tudod, hogy a leendő Ms.Olympiával beszélgetsz épp, igaz?!...  ;D ****:))) !+"%

2009. November 15. - 17:04:19
Válasz #25153
Nem elérhető

Gabe

Nekem egyáltalán nincs lapozófájl beállítva.. Soha nem volt még gondom  8)
A lapozófájlra akkor van szükség, ha kevés RAM van a gépedben, próbáld ki 0lapozófájllal és mondjuk 128-256Mega Rammal, biztos nem ezt fogod mondani!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 15. - 17:06:05
Válasz #25154
Nem elérhető

Yeti

Ja jóva'!  :laugh:
Akkor tudod, hogy a leendő Ms.Olympiával beszélgetsz épp, igaz?!...  ;D ****:))) !+"%
IgenissértettemKicsiborsKiképzőőrmesterasszony!  ;)
"BE A MONSTER!!!"