Na akkor Lalika marad otthon így is túl sokat nézelődik ... úgy se tudnám szemmel tartani, mert én mindent kipróbálnék...ő meg addig mindenkit...
Ha ilyen szinten van a kapcsolatotok akkor régen rossz. Én is megnézek minden csajt, mert ezért van a szemem, asszonnyal közösen szoktuk kritizálni őket, de csitt, ezt el ne mondd senkinek Egyben csajom, de barátom is, teccik érteni? Hagyj Lalikának egy kis szabadságot, hidd el, sokkal jobban "kifutja magát" és felszabaultabb lesz, mintha bezárod..
Az én csajom is megy majd spinningelni meg mindenhova, mehetsz vele
én adtam neki...visszaélt vele...ezek után már nem nagyon bízok... de menjen ha menni akar...csak ne a hátam mögött...én csak ennyit várok el a pasimtól... nem akarom magamhoz láncolni, ha nem én vagyok a nagy ő... nem vagyok ilyen desperate...csak nem szeretem, ha átvernek...meg ilyenek... majd ha már tutira úgy van hogy megyünk pontosítunk és akkor talizunk és akkor megyünk kerekfenekű pasikat lesni az asszonykáddal
Itt arról volt szó, hogy nézeget más csajokat meg megjegyzéseket tesz plusz abban az időben túl sok volt a múltbéli lány barátja...
de szó nem volt megcsalásról, legalább is nem tudtam meg... addig jó neki
amikor mondtam hogy hello szia...akkor letörölt minden csajszit msnről meg a párkeresőkről is leszedte magát, mert hogy nem akar elveszíteni.. akkor még egy hónapja se jártunk... azóta már sokat változott...akkor még én voltam mindenkire féltékeny most meg már ő az...céges bulira se akart elengedni, nehogy pasizzak
meg megjegyzéseket tesz hogy miért megyek olyan csinin dolgozni stb...
tegnap is csak nézett mikor ott álltam a dj pult mellett és odajött hozzám egy srác, hogy menjek táncolni vele..
szóval most jó fiúúúú majd kiderül meddig ...