2024. November 08. - 13:52:11
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4008426 alkalommal)

0 Felhasználó és 21 vendég van a témában

2009. November 14. - 22:49:14
Válasz #25095

Tündi-Bündi

Vendég
Rodman baszik férfivel-nővel...

Egészségére!  :laugh:

Majd el viszi az adis azt is...
Egyébként aki monogám, az miből gondolja, hogy biztonságban van?
Elküldte a partnerét az első eksön előtt szűrésre?
Ezt sosem értettem...
Kérdezd meg Lalit tudna mesélni :) na meg az elődjeit is... én így indítok tetszik nem tetszik lehet választani... ))=/ nekem csak egy életem van amit szeretek...
És azt tudod, hogy mennyi idő után mutatható ki, ha valaki fertőzött?  !+"%
igen kb 3 hónapja kell fertőzöttnek lennie én úgy tudom...de a tesztig ha esetleg úgy alakul akkor gumit húzunk és kész..de még nem volt pozitív pasim hál istennek!!!!
Ahm, és ha egy hónapja kapta el, veled meg 1 hónap múlva elmegy tesztre, akkor úgy látod, minden oké!  ****:))))))
Én legalább meg teszem amit lehet...sok ribanc egy átmulatott éjszaka után képes egy idegennel ágybabújni úgy hogy még gumit se húz... szóval inkább őket oltogasd ne engem... ))=/ te hányszor vitted el a nőidet tesztre?és mindig gumiban szeretkezel?

2009. November 14. - 22:49:52
Válasz #25096
Nem elérhető

Gabe

Gabe te egy igazi úthenger vagy!  :laugh:
Pedig még át sem mentem rajtad!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 14. - 22:52:21
Válasz #25097
Nem elérhető

Gabe

Én legalább meg teszem amit lehet...sok ribanc egy átmulatott éjszaka után képes egy idegennel ágybabújni úgy hogy még gumit se húz... szóval inkább őket oltogasd ne engem... ))=/ te hányszor vitted el a nőidet tesztre?és mindig gumiban szeretkezel?
Ki oltogat téged cicavirág? Csak felhomályosítottalak, hogy senki sem érezheti magát biztonságban!
Egyébként 3 nővel voltam gumi nélkül, pedig jóval többel lefeküdtem már, én sem játszom orosz rulettet!
Honnan tudod, hogy Lalika nem roppantott meg azóta bárkit? Mintha azt írtad volna, hogy volt már megcsalás!
Inkább gondolkozz, ne lázadj te kis csacsi!

2009. November 14. - 22:53:13
Válasz #25098
Nem elérhető

Yeti

sok ribanc egy átmulatott éjszaka után képes egy idegennel ágybabújni úgy hogy még gumit se húz...
Igenis húzok ilyenkor gumit.  ****:))) ****:)))

Na, jó innen is húzok. Bebújok az ágyikóba és olvasom a decemberi Flex - et.
Csajok, valaki nem jön? Flex, meg Yeti egy ágyban...  ****:))) ****:)))
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. November 14. - 22:53:40
Válasz #25099
Nem elérhető

Kicsibors

2009. November 14. - 22:54:50
Válasz #25100
Nem elérhető

Kicsibors

sok ribanc egy átmulatott éjszaka után képes egy idegennel ágybabújni úgy hogy még gumit se húz...

Flex, meg Yeti egy ágyban...  ****:))) ****:)))

:o :o :o  :----  :-X ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

2009. November 14. - 22:55:41
Válasz #25101

Tündi-Bündi

Vendég
Ki oltogat téged cicavirág? Csak felhomályosítottalak, hogy senki sem érezheti magát biztonságban!
Egyébként 3 nővel voltam gumi nélkül, pedig jóval többel lefeküdtem már, én sem játszom orosz rulettet!
Honnan tudod, hogy Lalika nem roppantott meg azóta bárkit? Mintha azt írtad volna, hogy volt már megcsalás!
Te tudsz valamit amit én nem?? ????... Ha ilyenről tudnék már nem lennék vele!!!

2009. November 14. - 22:56:18
Válasz #25102
Nem elérhető

Yeti

Flex, meg Yeti egy ágyban...  ****:))) ****:)))

:o :o :o  :----  :-X ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
Hey, az idézetből kihúztál egy mondatot!  ****:))) ****:)))
Csak nem felkeltettem az érdeklődésed???  8-)
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. November 14. - 22:57:30
Válasz #25103
Nem elérhető

Kicsibors

Te tudsz valamit amit én nem?? ????... Ha ilyenről tudnék már nem lennék vele!!!

Mint ha tényleg mondtál volna anno ilyesmit... De lehet, hogy akkor csak félreértettünk.  ????...

2009. November 14. - 22:59:16
Válasz #25104

Tündi-Bündi

Vendég

Mint ha tényleg mondtál volna anno ilyesmit... De lehet, hogy akkor csak félreértettünk.  ????...
Hidd el ha én ilyet írnék Lalika már nem élne..vagy pár centivel rövidebb lenne  ;D

2009. November 14. - 23:06:25
Válasz #25105
Nem elérhető

Gabe

Na akkor Lalika marad otthon :D így is túl sokat nézelődik ... úgy se tudnám szemmel tartani, mert én mindent kipróbálnék...ő meg addig mindenkit...  :-)o-:

Ha ilyen szinten van a kapcsolatotok akkor régen rossz. Én is megnézek minden csajt, mert ezért van a szemem, asszonnyal közösen szoktuk kritizálni őket, de csitt, ezt el ne mondd senkinek :D Egyben csajom, de barátom is, teccik érteni?  ;) Hagyj Lalikának egy kis szabadságot, hidd el, sokkal jobban "kifutja magát" és felszabaultabb lesz, mintha bezárod..

Az én csajom is megy majd spinningelni meg mindenhova, mehetsz vele  8)
én adtam neki...visszaélt vele...ezek után már nem nagyon bízok... de menjen ha menni akar...csak ne a hátam mögött...én csak ennyit várok el a pasimtól... nem akarom magamhoz láncolni, ha nem én vagyok a nagy ő...:) nem vagyok ilyen desperate...csak nem szeretem, ha átvernek...meg ilyenek... majd ha már tutira úgy van hogy megyünk pontosítunk és akkor talizunk és akkor megyünk kerekfenekű pasikat lesni az asszonykáddal :D

2009. November 14. - 23:09:56
Válasz #25106
Nem elérhető

fastor

nah jólvanmár lelehet szálni rólam :laugh:
amúgyis nem ovodában, hanem apáca képzöben ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. November 14. - 23:17:54
Válasz #25107
Nem elérhető

Kicsibors

Na akkor Lalika marad otthon :D így is túl sokat nézelődik ... úgy se tudnám szemmel tartani, mert én mindent kipróbálnék...ő meg addig mindenkit...  :-)o-:

Ha ilyen szinten van a kapcsolatotok akkor régen rossz. Én is megnézek minden csajt, mert ezért van a szemem, asszonnyal közösen szoktuk kritizálni őket, de csitt, ezt el ne mondd senkinek :D Egyben csajom, de barátom is, teccik érteni?  ;) Hagyj Lalikának egy kis szabadságot, hidd el, sokkal jobban "kifutja magát" és felszabaultabb lesz, mintha bezárod..

Az én csajom is megy majd spinningelni meg mindenhova, mehetsz vele  8)
én adtam neki...visszaélt vele...ezek után már nem nagyon bízok... de menjen ha menni akar...csak ne a hátam mögött...én csak ennyit várok el a pasimtól... nem akarom magamhoz láncolni, ha nem én vagyok a nagy ő...:) nem vagyok ilyen desperate...csak nem szeretem, ha átvernek...meg ilyenek... majd ha már tutira úgy van hogy megyünk pontosítunk és akkor talizunk és akkor megyünk kerekfenekű pasikat lesni az asszonykáddal :D

Igen, ez rémlett nekem is...

2009. November 14. - 23:58:23
Válasz #25108
Nem elérhető

Gabe

Gyenge idegzetűeknek nem ajánlom:

http://veg-tv.info/Earthlings

2009. November 15. - 01:00:41
Válasz #25109
Nem elérhető

csaba.r

Gyenge idegzetűeknek nem ajánlom:

http://veg-tv.info/Earthlings

Nagyon elgondolkodtató.
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz