2024. November 08. - 07:51:18
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4008268 alkalommal)

0 Felhasználó és 17 vendég van a témában

2009. November 14. - 20:39:17
Válasz #25020

Tündi-Bündi

Vendég
Jó estét!

Borsi tök jók a képeid!!!!Na és a pózolós képen tök jó a rucid  ****:)))))) nagyon nőcis vagy! Łł= és hányadik lettél ezen a versenyen, mert erről lemaradtam  :-\

Köszi! First place, de hát nem voltunk sokan, sőt nagyon kevesen voltunk...  :-\

Micsoda és ezt csak így mondod????Hát ha tudom még pezsgőt is bontok!:) Gratulálok!!! Szép munka volt!!!! Hihetetlen számomra, hogy ezt ott érted el és úgy ahogy mesélted... büszke lehetsz magadra nagyon!!! :-)! :-):-)::

Köszi, igen, ez az én felkészültségemen nem változtat semmit, de ez egy kis verseny volt...

"Minden nagy bajnok egy kis versenyen kezdi!" by Tündi-Bündi  :D  szal húzd csak ki magad és légy büszke!!! bár bennem fele ennyi kitartás és elszántság lenne... :-[ na jól van megyek és feldobok egy new age arckisimító pakolást, hogy Lalika is büszke lehessen rám este... :D csak tudnám mit vegyek fel... miniszoknya csizmával nem kurvás???csak mert Lali azt akarja...de én nem nagyon szeretek így öltözni... ?:-/

2009. November 14. - 20:42:58
Válasz #25021
Nem elérhető

fastor

Jó estét!

Borsi tök jók a képeid!!!!Na és a pózolós képen tök jó a rucid  ****:)))))) nagyon nőcis vagy! Łł= és hányadik lettél ezen a versenyen, mert erről lemaradtam  :-\

Köszi! First place, de hát nem voltunk sokan, sőt nagyon kevesen voltunk...  :-\

Micsoda és ezt csak így mondod????Hát ha tudom még pezsgőt is bontok!:) Gratulálok!!! Szép munka volt!!!! Hihetetlen számomra, hogy ezt ott érted el és úgy ahogy mesélted... büszke lehetsz magadra nagyon!!! :-)! :-):-)::

Köszi, igen, ez az én felkészültségemen nem változtat semmit, de ez egy kis verseny volt...

"Minden nagy bajnok egy kis versenyen kezdi!" by Tündi-Bündi  :D  szal húzd csak ki magad és légy büszke!!! bár bennem fele ennyi kitartás és elszántság lenne... :-[ na jól van megyek és feldobok egy new age arckisimító pakolást, hogy Lalika is büszke lehessen rám este... :D csak tudnám mit vegyek fel... miniszoknya csizmával nem kurvás???csak mert Lali azt akarja...de én nem nagyon szeretek így öltözni... ?:-/
REncsyt is láttam már ilyen ruhában, és ö midnen csak nem kurvás, szóval szerintem nemaz ****:))))))
perszze, ez gondolom a miniszoknya, és a csizmától is függ :D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. November 14. - 20:55:08
Válasz #25022

Tündi-Bündi

Vendég
Jó estét!

REncsyt is láttam már ilyen ruhában, és ö midnen csak nem kurvás, szóval szerintem nemaz ****:))))))
perszze, ez gondolom a miniszoknya, és a csizmától is függ :D

farmer miniszoknya strasszokkal, és egy fekete lakk csizma strasszokkal...:) (kicsi strasszmániás vagyok) felsőnek pedig még nemtom mit vegyek..de vmi strasszosat haha vagy vannak ilyen mellrészen fekete csipke alul meg piros felső vagy lilás csipke alul fehér felsőim...vagy az amelyiket hátul csak egy karika tartja össze középen...mit gondolsz Fasti? ;D

2009. November 14. - 21:00:28
Válasz #25023
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Én magam is eg yolyat viselek , ami mellrésznél fekete csipke, és strasszos is 8)
Ha Wichitában buksz, azért buksz, mert Wichitában vagy.

2009. November 14. - 21:02:28
Válasz #25024
Nem elérhető

Kicsibors

Én magam is eg yolyat viselek , ami mellrésznél fekete csipke, és strasszos is 8)

Magától értetődik, nem is vártunk mást...  :-}

2009. November 14. - 21:04:01
Válasz #25025
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Magam is a 2001as divat szerint ölötözm,
és engem finoman karcsusít. :-}
Ha Wichitában buksz, azért buksz, mert Wichitában vagy.

2009. November 14. - 21:06:01
Válasz #25026
Nem elérhető

Kicsibors

Sztem én vagyok az egyetlen, akit a fekete sem karcsúsít... !+"% ****:)))

2009. November 14. - 21:11:35
Válasz #25027
Nem elérhető

fastor

én midnig nagyobbnak látom magam feketében, azért szeretem hordani ;D

mik azok a strasszok? ;D
amúgy sztem ok, mert farmer párti vagyok ;D ami farmer, már rossz nemlehet ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. November 14. - 21:12:34
Válasz #25028
Nem elérhető

Szandi

Nem vagy egyetlen.:(:D
Az ember fizikai korlátja csak az, amit ő épít saját maga köré.

2009. November 14. - 21:18:55
Válasz #25029

Tündi-Bündi

Vendég

Az enyém ilyen  ))=/ a strassz nem látszik, mert piros a fekete szívecskében vannak..
http://images.iwiw.net/0103/user/00/84/07/81/7/user_8407817_1187460453534

2009. November 14. - 21:23:30
Válasz #25030
Nem elérhető

Yeti

Nem vagy egyetlen.:(:D
Nem vagytok egyedül.  ****:))) Többen tanúsíthatják.
Én ennek örülök is, hogy a fekete sem kicsinyít, vagy karcsúsít. Ezért edzek, bakker.  =/+' ****:)))
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. November 14. - 21:25:45
Válasz #25031
Nem elérhető

Gabe

Ekkora buzit ritkán látni, mint aki az ertéelen vonyít!  ˝=/
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 14. - 21:27:18
Válasz #25032
Nem elérhető

Yeti

****:)))
Jól beszélsz Bro'!
Nem hittem, hogy más is nézi rajtam kívül.
De figyeld meg, tovább vonyítja magát a következő körbe!
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. November 14. - 21:31:05
Válasz #25033
Nem elérhető

Gabe

Jól beszélsz Bro'!
Ez megy bakker! F@szom kivan, hogy a buzikat preferálják mindenhol! Szánalmas!
Ezt melyik nő nevezi férfinek?
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 14. - 21:32:45
Válasz #25034
Nem elérhető

Kicsibors

Jól beszélsz Bro'!
Ez megy bakker! F@szom kivan, hogy a buzikat preferálják mindenhol! Szánalmas!
Ezt melyik nő nevezi férfinek?

Ő nem is arra vágyik, hogy egy nő nevezze férfinek...  !+"% ****:)))