0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. November 14. - 20:28:54Idézetet írta: Kicsibors - 2009. November 14. - 20:25:22Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. November 14. - 20:17:22Jó estét!Borsi tök jók a képeid!!!!Na és a pózolós képen tök jó a rucid nagyon nőcis vagy! és hányadik lettél ezen a versenyen, mert erről lemaradtam Köszi! First place, de hát nem voltunk sokan, sőt nagyon kevesen voltunk... Micsoda és ezt csak így mondod????Hát ha tudom még pezsgőt is bontok!:) Gratulálok!!! Szép munka volt!!!! Hihetetlen számomra, hogy ezt ott érted el és úgy ahogy mesélted... büszke lehetsz magadra nagyon!!! Köszi, igen, ez az én felkészültségemen nem változtat semmit, de ez egy kis verseny volt...
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. November 14. - 20:25:22Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. November 14. - 20:17:22Jó estét!Borsi tök jók a képeid!!!!Na és a pózolós képen tök jó a rucid nagyon nőcis vagy! és hányadik lettél ezen a versenyen, mert erről lemaradtam Köszi! First place, de hát nem voltunk sokan, sőt nagyon kevesen voltunk... Micsoda és ezt csak így mondod????Hát ha tudom még pezsgőt is bontok!:) Gratulálok!!! Szép munka volt!!!! Hihetetlen számomra, hogy ezt ott érted el és úgy ahogy mesélted... büszke lehetsz magadra nagyon!!!
Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. November 14. - 20:17:22Jó estét!Borsi tök jók a képeid!!!!Na és a pózolós képen tök jó a rucid nagyon nőcis vagy! és hányadik lettél ezen a versenyen, mert erről lemaradtam Köszi! First place, de hát nem voltunk sokan, sőt nagyon kevesen voltunk...
Jó estét!Borsi tök jók a képeid!!!!Na és a pózolós képen tök jó a rucid nagyon nőcis vagy! és hányadik lettél ezen a versenyen, mert erről lemaradtam
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. November 14. - 20:31:55Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. November 14. - 20:28:54Idézetet írta: Kicsibors - 2009. November 14. - 20:25:22Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. November 14. - 20:17:22Jó estét!Borsi tök jók a képeid!!!!Na és a pózolós képen tök jó a rucid nagyon nőcis vagy! és hányadik lettél ezen a versenyen, mert erről lemaradtam Köszi! First place, de hát nem voltunk sokan, sőt nagyon kevesen voltunk... Micsoda és ezt csak így mondod????Hát ha tudom még pezsgőt is bontok!:) Gratulálok!!! Szép munka volt!!!! Hihetetlen számomra, hogy ezt ott érted el és úgy ahogy mesélted... büszke lehetsz magadra nagyon!!! Köszi, igen, ez az én felkészültségemen nem változtat semmit, de ez egy kis verseny volt... "Minden nagy bajnok egy kis versenyen kezdi!" by Tündi-Bündi szal húzd csak ki magad és légy büszke!!! bár bennem fele ennyi kitartás és elszántság lenne... na jól van megyek és feldobok egy new age arckisimító pakolást, hogy Lalika is büszke lehessen rám este... csak tudnám mit vegyek fel... miniszoknya csizmával nem kurvás???csak mert Lali azt akarja...de én nem nagyon szeretek így öltözni...
Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. November 14. - 20:39:17Idézetet írta: Kicsibors - 2009. November 14. - 20:31:55Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. November 14. - 20:28:54Idézetet írta: Kicsibors - 2009. November 14. - 20:25:22Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. November 14. - 20:17:22Jó estét!Borsi tök jók a képeid!!!!Na és a pózolós képen tök jó a rucid nagyon nőcis vagy! és hányadik lettél ezen a versenyen, mert erről lemaradtam Köszi! First place, de hát nem voltunk sokan, sőt nagyon kevesen voltunk... Micsoda és ezt csak így mondod????Hát ha tudom még pezsgőt is bontok!:) Gratulálok!!! Szép munka volt!!!! Hihetetlen számomra, hogy ezt ott érted el és úgy ahogy mesélted... büszke lehetsz magadra nagyon!!! Köszi, igen, ez az én felkészültségemen nem változtat semmit, de ez egy kis verseny volt... "Minden nagy bajnok egy kis versenyen kezdi!" by Tündi-Bündi szal húzd csak ki magad és légy büszke!!! bár bennem fele ennyi kitartás és elszántság lenne... na jól van megyek és feldobok egy new age arckisimító pakolást, hogy Lalika is büszke lehessen rám este... csak tudnám mit vegyek fel... miniszoknya csizmával nem kurvás???csak mert Lali azt akarja...de én nem nagyon szeretek így öltözni... REncsyt is láttam már ilyen ruhában, és ö midnen csak nem kurvás, szóval szerintem nemaz perszze, ez gondolom a miniszoknya, és a csizmától is függ
Én magam is eg yolyat viselek , ami mellrésznél fekete csipke, és strasszos is
Sztem én vagyok az egyetlen, akit a fekete sem karcsúsít...
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. November 14. - 21:06:01Sztem én vagyok az egyetlen, akit a fekete sem karcsúsít... Nem vagy egyetlen.
Ekkora buzit ritkán látni, mint aki az ertéelen vonyít!
Idézetet írta: Gabe - 2009. November 14. - 21:25:45Ekkora buzit ritkán látni, mint aki az ertéelen vonyít! Jól beszélsz Bro'! Nem hittem, hogy más is nézi rajtam kívül.De figyeld meg, tovább vonyítja magát a következő körbe!
Idézetet írta: Yeti - 2009. November 14. - 21:27:18Idézetet írta: Gabe - 2009. November 14. - 21:25:45Ekkora buzit ritkán látni, mint aki az ertéelen vonyít! Jól beszélsz Bro'! Nem hittem, hogy más is nézi rajtam kívül.De figyeld meg, tovább vonyítja magát a következő körbe!Ez megy bakker! F@szom kivan, hogy a buzikat preferálják mindenhol! Szánalmas!Ezt melyik nő nevezi férfinek?