Biztos igazatok van DE! A képet amit beraktam egy primitív paintbrush-al vágtam össze, az eredeti versenyfotó lett lekicsinyítve, ami pixeles is lett így, ez látszik is rajta. Így esett, hogy néhány ív egyenesnek tűnik. Természetesen egy címplapfotó hatásos kell, hogy legyen, de ez a kép nincs felnagyítva, ez volt a lényege annak amit én írtam.
A többit inkább nem kommentálom, a "két dudás egy csárdában" meg ilyeneket sem. Mi itt nagyon nem ismerjük egymást a fórumon(egy-két embert leszámítva)... fucking internet gives strenght and confidence to every lad behind the screen
Az interneten semmit nem kell(ene) komolyan venni. En pl. imadok irkalni a getbig-en...ha meg egy magyar benez oda atlagos angollal es atlagos felfogassal akkor agyverzest kap az oltasoktol... De az egesz csak szorakozas. Fel lehet venni a kesztyut, de csak poenosan hisz az egesznek semmi tetje nincs, sot tok mindegy kinek van igaza. Radasul a Ti esetetekben nem is ket hulyegyerek oltja egymast...mindketten kozeledtek a 30-hoz, izmosak, erosek vagytok...az meg hogy valojaban ki az okosabb, nagyobb, erosebb...teljesen mindegy...mert ez az internet...