2024. November 07. - 21:55:27
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007949 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

2009. November 12. - 22:09:55
Válasz #24885
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Na mutasd mid van Borsi!
Ha Wichitában buksz, azért buksz, mert Wichitában vagy.

2009. November 12. - 22:10:54
Válasz #24886
Nem elérhető

Maszat

hát az alap 4x20szamár 4x20ülő "kis" súlylal.De 1x 4x8-4x8 nagy súllyal.

de volt olyan,h ezek után még iylen 1lábon 100-100.na akkor meg is húzódott és ilyen lila foltok lettek rajta...

az mondjuk túlzás,h nem fejlődik semmit, de lényegesen a leggyengébb és leglassabban fejlődő tetsrészem...

szerk:a 100-100az nem megálás nélkül hanem pihikkel. heti 3 edzésböl 2x 20as ismétlések 1x 8as nagy súllyal, így értettem!
A vádli elég jól terhelhető izom, hozzá van szokva a mozgáshoz, hasonlóan terhelhető, mint a has!
Próbálj ki 3-4x50-es sorozatokat, használni fog!

oki mindenképpen kipróbálom ****:))))))

számomra sokkal fontosabb a láb mint a kar-mell.sokkal jobban örülnék 1 durva vádlinak mint 1 durva karnak(persze magamhoz mérten)
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2009. November 12. - 22:12:02
Válasz #24887
Nem elérhető

AtomAnti

The pain you feel today will be the strenght you feel tomorrow.
Hard work beats talent when talent doesn't work hard.
"A világon semmiféle tehetség el nem vesz. Nem olyan bolond a természet, hogy hiába teremtsen erőket. Amit teremt, azért teremti, hogy hasznát vegye."
"A tehetség utat tör magának."

2009. November 12. - 22:12:47
Válasz #24888
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Láttam ma egy kislányvádlit! ;D
&5*
De legalább szőrös.  ;D

Nincs is jobb egy szőrös kislányvádlinál...  :-}

Persze, minden megvan ami egy jó testhez alap. Szőr és kislány vádli. Ezekkel rendelkezem jelenleg.  ;D
De majd eljön az én időm...  8-}

2009. November 12. - 22:16:46
Válasz #24889
Nem elérhető

fastor

az az igazáság,hogy addig volt jó vádlim, amíg kosaraztam, kéziztem a suliban, és majdnem midnen szünetben felugráltunk a plafonig osztálytársammal... nah akkor 40 fölötti vádlim volt!
fekve nem ért le a sarka ha kinyujtottam a térdem tejlesen
most meg 36 os :-[
de keménen fogom edzeni, úgyis nöni fog >:D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. November 12. - 22:20:26
Válasz #24890
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Láttam ma egy kislányvádlit! ;D
&5*
De legalább szőrös.  ;D

Nincs is jobb egy szőrös kislányvádlinál...  :-}

Persze, minden megvan ami egy jó testhez alap. Szőr és kislány vádli. Ezekkel rendelkezem jelenleg.  ;D
De majd eljön az én időm...  8-}

Nemsoká.... >:D
Ha Wichitában buksz, azért buksz, mert Wichitában vagy.

2009. November 12. - 22:24:58
Válasz #24891
Nem elérhető

Joel

De el jön ám a mi időnk Balu! ;)
Megnövünk no para! :-)-> :-)-> :-)-> :-)->
Train Hard!
Blood And Guts

2009. November 12. - 22:32:18
Válasz #24892
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
De el jön ám a mi időnk Balu! ;)
Megnövünk no para! :-)-> :-)-> :-)-> :-)->

De meg ám. Csak nekem még nem most lesz sajna...de már készülök.  ;)

2009. November 12. - 22:55:57
Válasz #24893
Nem elérhető

Kicsibors

Na mutasd mid van Borsi!

Nem mutiba készült...  :-} ...Nem itt mutiba!  >:D

2009. November 13. - 07:07:40
Válasz #24894
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Akkor ha már így összevágtad George, mérd meg a 2 képen Jay bácsi derekát, ha már szemre nem tűnik fel...!  8-}
Aztán esetleg a kigömbölyített bal vállat, tricepszet!
Neked valami bajod van komolyan...világos hátteret kapott egy fekete-fehér kép, így hangsúlyosabb az egész 8-} Különben meg eddig mérted vonalzóval, szögmérővel, hogy biztos neked legyen igazad?! Nehéz azt írni, hogy bocs, tényleg nem photoshop...no komment.
Sracok, regi butordarabok vagytok mar itt a forumon...es kicsit olyanok vagytok mar (es van par tarsatok) mint egy hazaspar akiknel kezd elmulni a szerelem...

Take it easy!

;D
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. November 13. - 07:09:45
Válasz #24895
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Akkor ha már így összevágtad George, mérd meg a 2 képen Jay bácsi derekát, ha már szemre nem tűnik fel...!  8-}
Neked valami bajod van komolyan...világos hátteret kapott egy fekete-fehér kép, így hangsúlyosabb az egész 8-} Különben meg eddig mérted vonalzóval, szögmérővel, hogy biztos neked legyen igazad?! Nehéz azt írni, hogy bocs, tényleg nem photoshop...no komment.
Sracok, regi butordarabok vagytok mar itt a forumon...es kicsit olyanok vagytok mar (es van par tarsatok) mint egy hazaspar akiknel kezd elmulni a szerelem...

Take it easy!

;D

Łł=

2009. November 13. - 08:12:33
Válasz #24896
Nem elérhető

Suncity

Take it easy!

;D

Łł=
:laugh:

2009. November 13. - 09:28:20
Válasz #24897
Nem elérhető

Kicsibors

Ez a két dudás egy csárdásban effektus!  Łł=

2009. November 13. - 09:56:42
Válasz #24898
Nem elérhető

George

Biztos igazatok van :D DE! A képet amit beraktam egy primitív paintbrush-al vágtam össze, az eredeti versenyfotó lett lekicsinyítve, ami pixeles is lett így, ez látszik is rajta. Így esett, hogy néhány ív egyenesnek tűnik. Természetesen egy címplapfotó hatásos kell, hogy legyen, de ez a kép nincs felnagyítva, ez volt a lényege annak amit én írtam.
A többit inkább nem kommentálom, a "két dudás egy csárdában" meg ilyeneket sem. Mi itt nagyon nem ismerjük egymást a fórumon(egy-két embert leszámítva)... fucking internet gives strenght and confidence to every lad behind the screen :-}

2009. November 13. - 10:02:32
Válasz #24899
Nem elérhető

hopika

fucking internet gives strenght and confidence to every lad behind the screen
@-o @-o @-o
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!