2024. November 06. - 21:35:40
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007153 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. November 09. - 00:43:34
Válasz #24555
Nem elérhető

Kicsibors

Mar lefekudtem de meg netezek a mobolrol egy kicsit. Feljovok ide de mar megint a perverzio! Lekoszonhetne mar az Akos az Rtl-en varom a maffiozokat. Tovabbi jo eszmecseret es muvelodest kivanok. ( amugy mar regelem a domain-t a live cam-nak www.bors-lick-rr.com lehet hogy lessz payperwiew a hbo-n is

Üzleti ügyekben nem döntök egyedül, csak a kolléganővel egyeztetve...  :-}

És a statiszták?  --)

Amúgy jóccakát  {-)

A statiszták meg állnak a fal mellett és verik a brokit...az minket nem érint?!...  :-}

2009. November 09. - 00:44:34
Válasz #24556
Nem elérhető

Jordan

Mar lefekudtem de meg netezek a mobolrol egy kicsit. Feljovok ide de mar megint a perverzio! Lekoszonhetne mar az Akos az Rtl-en varom a maffiozokat. Tovabbi jo eszmecseret es muvelodest kivanok. ( amugy mar regelem a domain-t a live cam-nak www.bors-lick-rr.com lehet hogy lessz payperwiew a hbo-n is

És a statiszták?  --)

Amúgy jóccakát  {-)

A statiszták meg állnak a fal mellett és verik a brokit...az minket nem érint?!...  :-}

Nem engedek be senkit!!! Vegyek meg tolem a filmet!  8-)
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. November 09. - 00:47:21
Válasz #24557
Nem elérhető

Kicsibors

És a statiszták?  --)

Amúgy jóccakát  {-)

Nem engedek be senkit!!! Vegyek meg tolem a filmet!  8-)

Az meg a másik!  ;D
I'm a material girl!  :laugh:

2009. November 09. - 00:49:05
Válasz #24558

Akezdetfia

Vendég
de ki lesz a producer?  ????... mert neki kéne tesztelni a főszereplőket  ****:))))))

2009. November 09. - 00:50:16
Válasz #24559
Nem elérhető

Kicsibors

de ki lesz a producer?  ????... mert neki kéne tesztelni a főszereplőket  ****:))))))

Profik vagyunk, nem kell minket tesztelni, garantálom a minőséget!   :-}

2009. November 09. - 00:52:03
Válasz #24560
Nem elérhető

Kris

Akkor megvan a leosztas . A szereplok adottak. Forgatokony nem kell. Jordan intezi a filmezest a netes kozvetitest meg en. Szazalekokat megbeszeljuk. Ja es kesobb kiadhatjuk dvd-n. Mondjuk ahhoz valamelyikotoknek nem artana valamelyik csatornan feltunni az ismeretsegert. Mondjuk beugorhatnatok a Benko feleseget keresbe!

2009. November 09. - 00:53:00
Válasz #24561
Nem elérhető

Kicsibors

Akkor megvan a leosztas . A szereplok adottak. Forgatokony nem kell. Jordan intezi a filmezest a netes kozvetitest meg en. Szazalekokat megbeszeljuk. Ja es kesobb kiadhatjuk dvd-n. Mondjuk ahhoz valamelyikotoknek nem artana valamelyik csatornan feltunni az ismeretsegert. Mondjuk beugorhatnatok a Benko feleseget keresbe!

Egészen az utolsó mondatig még jól is hangzott a dolog...  ****:))) !+"%

2009. November 09. - 00:53:22
Válasz #24562
Nem elérhető

Jordan

Igaz-igaz, de ha mindenki ennyire ragaszkodik hozza...... >:D
Mivel en leszek bent az egyetlen a csajokon kivul, egy fene, vallalom a kiserletezest  ::)
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. November 09. - 00:53:39
Válasz #24563
Nem elérhető

Kris

APA KEZDODIK!!!!!

2009. November 09. - 00:55:23
Válasz #24564
Nem elérhető

Kicsibors

Mivel en leszek bent az egyetlen a csajokon kivul, egy fene, vallalom a kiserletezest  ::)

De profik lévén mi már megengedhetjük magunknak, hogy ne kelljen alantos dolgokat csinálnunk egy közönséges kameramannal!  :-} !+"% :D

2009. November 09. - 00:55:56
Válasz #24565
Nem elérhető

Kris

Sajnos jobb kiugrasi lehetoseget nem tudok. Esetleg csiilag szuletik? Hogy allsz az eneklessel.

2009. November 09. - 00:56:39
Válasz #24566
Nem elérhető

Jordan

De profik lévén mi már megengedhetjük magunknak, hogy ne kelljen alantos dolgokat csinálnunk egy közönséges kameramannal!  :-} !+"% :D

:'( :'( :'(

2009. November 09. - 00:57:05
Válasz #24567
Nem elérhető

Kicsibors

Sajnos jobb kiugrasi lehetoseget nem tudok. Esetleg csiilag szuletik? Hogy allsz az eneklessel.

Kiénekelem a pénzt bárki zsebéből!  :laugh: :laugh: :laugh: ***)))) !+"%

2009. November 09. - 00:59:22
Válasz #24568

Akezdetfia

Vendég

hm.. én nem fektetnék energiát semmilyen munkába mielött még nem győzödtem meg a dolgok milyenségéről  ;D

2009. November 09. - 01:01:26
Válasz #24569
Nem elérhető

Kicsibors

hm.. én nem fektetnék energiát semmilyen munkába mielött még nem győzödtem meg a dolgok milyenségéről  ;D

És akart veled valaki is dolgozni?!...  :-} >:D