2024. November 06. - 17:24:20
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006997 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2009. November 08. - 22:23:16
Válasz #24495
Nem elérhető

Kris

Milka sem rossz de ami nalam van az a tuti. Hurka kolbasz tejberizs.

2009. November 08. - 22:24:13
Válasz #24496

B1ll4

Vendég
Kris , szeretnék Uram itt megragadni az alkalmat és megköszönni a 12 órás fehérjét , túróval brutálfinom ! Magába is , nagyon bejön ! Végre ihatok belőle ! :D :-){

2009. November 08. - 22:33:57
Válasz #24497
Nem elérhető

Kicsibors

Milka sem rossz de ami nalam van az a tuti. Hurka kolbasz tejberizs.

Éljen a tömegnövelés!   @-o :-OO@:-) ;D

2009. November 08. - 22:37:18
Válasz #24498
Nem elérhető

Kris

Amugy tiszta a kaja mar csinalom a holnapi padlizsanos cukkinis daralt szinmarhahust-barnarizs

ja kiba....tt jol fozok!!!!!

2009. November 08. - 22:44:14
Válasz #24499
Nem elérhető

Kicsibors

Amugy tiszta a kaja mar csinalom a holnapi padlizsanos cukkinis daralt szinmarhahust-barnarizs

Há én csóró vagyok, nekem biztos kurvára nem lesz tiszta a tömegelésem...  :-}

2009. November 08. - 22:49:31
Válasz #24500
Nem elérhető

fastor

Miért kellett visszaregisztrálnom arra a kur.a iwiw-re  ***)))) természetesen az első ember akit meglestem a régi szerelmem volt  ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/

nyáron lett vége a 6éves kapcsimnak.ismerős a szitu ;D
már hárman vagyunk :laugh:
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. November 08. - 22:51:16
Válasz #24501
Nem elérhető

hopika

Fastor neked hol a picsába van/volt 6 éves kapcsolatod???
Amúgy tényleg 3-an vagyunk,mert nekem is hat év volt...
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. November 08. - 22:52:03
Válasz #24502
Nem elérhető

rr

Költözz hozzám arra a pár hónapra,itt olyan minőséget kapnál,hátralevő életedben a seggemet nyalnád :P  >:D

2009. November 08. - 22:52:34
Válasz #24503
Nem elérhető

fastor

Fastor neked hol a picsába van/volt 6 éves kapcsolatod???
Amúgy tényleg 3-an vagyunk,mert nekem is hat év volt...
!+"%
az elsö postra reagáltam, mint Kris is :D ténlyeg félreérthetö volt, bocsi ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. November 08. - 22:52:57
Válasz #24504
Nem elérhető

fastor

Költözz hozzám arra a pár hónapra,itt olyan minőséget kapnál,hátralevő életedben a seggemet nyalnád :P  >:D
desszertnek jó lehet ;D >:D

2009. November 08. - 22:54:38
Válasz #24505
Nem elérhető

Kris

Ezt kár volt ,mindjárt követelik többen a cimed

2009. November 08. - 23:02:24
Válasz #24506
Nem elérhető

Kicsibors

Hülye vagy szivi, azt minden nélkül megteszem neked!  >:D >:D >:D ;) ;D ;D ;D :-*

2009. November 08. - 23:04:35
Válasz #24507
Nem elérhető

Kicsibors

Amúgy meg nemtok ma már több privit küldeni RayRay drágám, szal itt mondom, hogy: Jó éjt!  ****)

2009. November 08. - 23:07:50
Válasz #24508
Nem elérhető

Kris

Az limitálva van?

2009. November 08. - 23:08:09
Válasz #24509
Nem elérhető

Kicsibors