0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Milka sem rossz de ami nalam van az a tuti. Hurka kolbasz tejberizs.
Amugy tiszta a kaja mar csinalom a holnapi padlizsanos cukkinis daralt szinmarhahust-barnarizsja kiba....tt jol fozok!!!!!
Idézetet írta: Akezdetfia - 2009. November 08. - 20:57:12Miért kellett visszaregisztrálnom arra a kur.a iwiw-re természetesen az első ember akit meglestem a régi szerelmem volt nyáron lett vége a 6éves kapcsimnak.ismerős a szitu
Miért kellett visszaregisztrálnom arra a kur.a iwiw-re természetesen az első ember akit meglestem a régi szerelmem volt
Idézetet írta: Kris - 2009. November 08. - 22:37:18Amugy tiszta a kaja mar csinalom a holnapi padlizsanos cukkinis daralt szinmarhahust-barnarizsja kiba....tt jol fozok!!!!!Há én csóró vagyok, nekem biztos kurvára nem lesz tiszta a tömegelésem...
Fastor neked hol a picsába van/volt 6 éves kapcsolatod???Amúgy tényleg 3-an vagyunk,mert nekem is hat év volt...
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. November 08. - 22:44:14Idézetet írta: Kris - 2009. November 08. - 22:37:18Amugy tiszta a kaja mar csinalom a holnapi padlizsanos cukkinis daralt szinmarhahust-barnarizsja kiba....tt jol fozok!!!!!Há én csóró vagyok, nekem biztos kurvára nem lesz tiszta a tömegelésem... Költözz hozzám arra a pár hónapra,itt olyan minőséget kapnál,hátralevő életedben a seggemet nyalnád
Az limitálva van?