0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Idézetet írta: Tóth Attila - 2009. November 08. - 21:07:29Nálam még új a leányzó!megy a vadulás ezerrel! Persze, be kell azt járatni...
Nálam még új a leányzó!megy a vadulás ezerrel!
Bors:Milyen volt a randi??
Idézetet írta: Kris - 2009. November 08. - 20:17:05Ok értem a dolgot csak nekem egy két mondat hülyén jött le.Ez nem kötözködés de szerintem a te alkatodhoz ez a kaja kevés!!volt,h nyomtam 8g ch-t tskg-klént kb 3hétig,kurva nehéz.már öklendeztem a gyomorsavat annyi termelődött.Most nem csinálok semmi melót, mert kiléptem augusztusba.Cak az edzés van ebben az évben, próbálok önerőböl megélni.Sokat pihenek így úgy érzem fejlődöm,de igazad van fel fogom emelni a ch-t 6-7re ha a napjaim ismét aktívabbak lesznek.Ez az alap, nem kimondottan tömegnövelő az igaz.
Ok értem a dolgot csak nekem egy két mondat hülyén jött le.Ez nem kötözködés de szerintem a te alkatodhoz ez a kaja kevés!!
Idézetet írta: Kris - 2009. November 08. - 21:23:36Bors:Milyen volt a randi??Várjál máár,lehet még tart
Áh, holnapra tolódott...ez az én formám különben, fogadnom kellene, mert tudtam, hogy az utsó pillanatban arrébb lesz tolva... De a jó oldala, hogy így csak 1x kell Pestre mennem, mert holnap amúgy is dolgom van ott, szal olcsóbban megúszom...
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. November 08. - 21:29:01Áh, holnapra tolódott...ez az én formám különben, fogadnom kellene, mert tudtam, hogy az utsó pillanatban arrébb lesz tolva... De a jó oldala, hogy így csak 1x kell Pestre mennem, mert holnap amúgy is dolgom van ott, szal olcsóbban megúszom... Kis hülye nem képes odamenni hozzád?