2024. November 06. - 12:27:18
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006842 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

2009. November 08. - 00:30:38
Válasz #24420
Nem elérhető

tockon2

Közérdekű információ:

Tockon2 kolégát megkérnénk hogy töröljön a postaládályából
Postaláda üres.  /:-) Az ő postaládája!  ;)

2009. November 08. - 07:47:55
Válasz #24421
Nem elérhető

Maszat

este ellátogattam a hajógyárira a studióba bulizni.
kis zsemembe az amino kapszulák, tatyóba 2turmix...

állok az 1ik bárpultnál várom a redbullom felnézek és meglátom a 2009es wabba világbajnok Tóth Danit 1 napszemcsiban pózolni 1 pódiumon.

Nem neeem nem képzelődtem.nem ujdonság ez ha jól emléxem láttam már ugyan ott youtube-on Steve-et is pózolni(ha tévedek sorry)

hát gyerekek azt hittem összefosom magam.
annyira jól jött ki az egész jelenet :D
annyira váratlan volt és örömteli,tudván,h csúcsformába láthatom akkor amikor a fasz se gondol ilyenre.
kb fél órán keresztül rázott a hideg @:-)
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2009. November 08. - 09:51:20
Válasz #24422
Nem elérhető

Kris

állok az 1ik bárpultnál várom a redbullom felnézek és meglátom a 2009es wabba világbajnok Tóth Danit 1 napszemcsiban pózolni 1 pódiumon.

Nem neeem nem képzelődtem.nem ujdonság ez ha jól emléxem láttam már ugyan ott youtube-on Steve-et is pózolni(ha tévedek sorry)

annyira váratlan volt és örömteli,tudván,h csúcsformába láthatom akkor amikor a fasz se gondol ilyenre.

Ne mond már ,hogy így jársz szórakozni !!!!!!

2009. November 08. - 10:02:06
Válasz #24423
Nem elérhető

Maszat

Azok közé tartozom akik nagyon sokat buliznak, és ezek a bulik nemritkán másnap délutánig elhúzódnak.
Mivel gyors anyagcserés ektomorf ember vagyok nagyon sokat kivesznek belőlem ezek a 7végék,extrém gyorsan vált a szervezetem katabolikus állpotba.Pórbálok kompromisszumra törekedni ha már így hozta a sors, és összeegyeztetni ezt az életformát.1versenyzőnek ez nyílván nem férne bele, de Én nem versenyszerűen űzöm(bár jövő őszt kitűztem)

na persze a tatyó a ruhatárban van a turmixokkal nem azzal mászkálok ;D

nagyon jó barátságot kötöttem tavaly 1 olyan esetben,h látom jön velem szemben 1 srác meglátja,h a ruhatárnál nyomom a shake-et odajön röhög és mutatja,h majszolja a protein szeletét:D

volt olyan eset is,h kipakoltatták a zsebemet benne gyufásdoboz és kapszulák(bcaa:-))) )
néz rám a kidobó,pfuuu mondom ez most szarul jön ki de ez amino.természetesen a kidobó se volt kicsi,levettem a kabátot nyomtam 1 bicepsz pózt röhögött és továbbengedett ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

2009. November 08. - 12:36:54
Válasz #24424
Nem elérhető

God Vazzeg

Azok közé tartozom akik nagyon sokat buliznak, és ezek a bulik nemritkán másnap délutánig elhúzódnak.
Mivel gyors anyagcserés ektomorf ember vagyok nagyon sokat kivesznek belőlem ezek a 7végék,extrém gyorsan vált a szervezetem katabolikus állpotba.Pórbálok kompromisszumra törekedni ha már így hozta a sors, és összeegyeztetni ezt az életformát.1versenyzőnek ez nyílván nem férne bele, de Én nem versenyszerűen űzöm(bár jövő őszt kitűztem)

na persze a tatyó a ruhatárban van a turmixokkal nem azzal mászkálok ;D

nagyon jó barátságot kötöttem tavaly 1 olyan esetben,h látom jön velem szemben 1 srác meglátja,h a ruhatárnál nyomom a shake-et odajön röhög és mutatja,h majszolja a protein szeletét:D

volt olyan eset is,h kipakoltatták a zsebemet benne gyufásdoboz és kapszulák(bcaa:-))) )
néz rám a kidobó,pfuuu mondom ez most szarul jön ki de ez amino.természetesen a kidobó se volt kicsi,levettem a kabátot nyomtam 1 bicepsz pózt röhögött és továbbengedett ;D

Addig kell gyúrnod, hogy a kidobó ne röhögjön hanem sírjon ha bicepsz pózt nyomsz  ;)

2009. November 08. - 13:06:25
Válasz #24425
Nem elérhető

Maszat

na ezaaaaaz ;D =/+'

2009. November 08. - 13:10:16
Válasz #24426
Nem elérhető

God Vazzeg

De az nem érvényes ha sírva röhög  8-}  :D

2009. November 08. - 14:05:35
Válasz #24427
Nem elérhető

Kris

Ezért furcsállom mivel nem vagy versenyző. Kicsit túlzásnak tartom de ez a te dolgod.

Láttam már a Tóth Danit a Tescoban shakerrel a kezében az megértem.

2009. November 08. - 14:32:37
Válasz #24428
Nem elérhető

God Vazzeg

Ezért furcsállom mivel nem vagy versenyző. Kicsit túlzásnak tartom de ez a te dolgod.

Láttam már a Tóth Danit a Tescoban shakerrel a kezében az megértem.

Ha éjszakára elmegyünk valamerre bulizni, én úgy oldom meg, hogy vagy ott a helyszínen, vagy a buli végén elmegyünk enni. Nekem ez nagyon bejön, illetve én nem is nagyon fogyasztok alkoholt, szóval még nem vettem észre hátrányát ennek  8)

2009. November 08. - 14:40:59
Válasz #24429
Nem elérhető

hopika

Ááááá-nem tudtok ti bulizni...
 @-o
Majd eccer kézenfogva elviszek valakit és megmutatom az éccakát...
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. November 08. - 14:46:40
Válasz #24430
Nem elérhető

Kris

@-o
Buli

Igy van vagy bulizok vagy nem.  Mondom én aki március óta nem jár sehova.

Ez a shaker nálam egy kicsit olyan Norbis. Buli van de update!!!

2009. November 08. - 15:00:20
Válasz #24431
Nem elérhető

God Vazzeg

@-o

Régen én is csapattam neki, de már nem igénylem, ha "véletlen" többet iszok a kelleténél, mindig átkozom magam másnap, én a rosszul levős fajta vagyok. Ez van  ;-oo-;

2009. November 08. - 15:29:38
Válasz #24432
Nem elérhető

fastor

Én is aztszoktam,ha elmegyek valahova, eszek utánna, de általában beviszek valami jóreggelt kekszet, vagy hasonlót ,hogyha véletlenül leesne a vércukrom, akkor nelegyen gond :)
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. November 08. - 15:37:12
Válasz #24433
Nem elérhető

Kris

Én is azért szoktam le ,mert visszatartott a másnap. Ami inkább már 2-3 nap volt.

Öregszem!

Meg persze nem igazán ismertem a mértéket!

2009. November 08. - 15:38:19
Válasz #24434
Nem elérhető

fastor

jó, hát persze, aki leissza magát, az nagyon nem fér össze,de szerintem, alapból egy éjszakai bulizás, mértéktartó ivászattal, ritkán belefér... én legalábbis így érzem.
amúgyis ritkán iszom, mert nem költök rá ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó