este ellátogattam a hajógyárira a studióba bulizni.
kis zsemembe az amino kapszulák, tatyóba 2turmix...
állok az 1ik bárpultnál várom a redbullom felnézek és meglátom a 2009es wabba világbajnok Tóth Danit 1 napszemcsiban pózolni 1 pódiumon.
Nem neeem nem képzelődtem.nem ujdonság ez ha jól emléxem láttam már ugyan ott youtube-on Steve-et is pózolni(ha tévedek sorry)
hát gyerekek azt hittem összefosom magam.
annyira jól jött ki az egész jelenet
annyira váratlan volt és örömteli,tudván,h csúcsformába láthatom akkor amikor a fasz se gondol ilyenre.
kb fél órán keresztül rázott a hideg
Ne mond már ,hogy így jársz szórakozni !!!!!!
Azok közé tartozom akik nagyon sokat buliznak, és ezek a bulik nemritkán másnap délutánig elhúzódnak.
Mivel gyors anyagcserés ektomorf ember vagyok nagyon sokat kivesznek belőlem ezek a 7végék,extrém gyorsan vált a szervezetem katabolikus állpotba.Pórbálok kompromisszumra törekedni ha már így hozta a sors, és összeegyeztetni ezt az életformát.1versenyzőnek ez nyílván nem férne bele, de Én nem versenyszerűen űzöm(bár jövő őszt kitűztem)
na persze a tatyó a ruhatárban van a turmixokkal nem azzal mászkálok
nagyon jó barátságot kötöttem tavaly 1 olyan esetben,h látom jön velem szemben 1 srác meglátja,h a ruhatárnál nyomom a shake-et odajön röhög és mutatja,h majszolja a protein szeletét:D
volt olyan eset is,h kipakoltatták a zsebemet benne gyufásdoboz és kapszulák(bcaa:-))) )
néz rám a kidobó,pfuuu mondom ez most szarul jön ki de ez amino.természetesen a kidobó se volt kicsi,levettem a kabátot nyomtam 1 bicepsz pózt röhögött és továbbengedett