2024. November 06. - 12:20:49
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006836 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2009. November 07. - 09:18:22
Válasz #24405
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Gyerekkorunktól kezdve szúrtak belénk minden szart, nem ebbe fogok pont belehalni valószínűleg...  :-}

Akkor te már túl vagy rajta?  ;)

2009. November 07. - 09:19:47
Válasz #24406
Nem elérhető

Kicsibors

Én túl, nem tudom melyik fajtát kaptam, de nem is foglalkoztat... Nem tehettem mást, mutter leszíjjazott!  :D

2009. November 07. - 09:21:10
Válasz #24407
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Én túl, nem tudom melyik fajtát kaptam, de nem is foglalkoztat... Nem tehettem mást, mutter leszíjjazott!  :D

Nyugi van nálam ellenszer  ;D

2009. November 07. - 09:23:50
Válasz #24408
Nem elérhető

Kicsibors

Erre a kis időre már minek?!...  :-} ****:))) !+"%

2009. November 07. - 09:28:15
Válasz #24409
Nem elérhető

Cressler

Fogadjunk annak a beadásához is le kell szíjazni a pácienst :)
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 07. - 09:31:01
Válasz #24410
Nem elérhető

atleeta

Ebben az egész védőoltásos mizériában az az undorító, hogy még az orvosok sem tudják, hogy érdemes e beadatni.
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2009. November 07. - 09:39:45
Válasz #24411
Nem elérhető

Kicsibors

Fogadjunk annak a beadásához is le kell szíjazni a pácienst :)

Hát az attól függ... megvizslatom mit akar beadni...  ;D

2009. November 07. - 12:31:45
Válasz #24412
Nem elérhető

Szandi

Az ember fizikai korlátja csak az, amit ő épít saját maga köré.

2009. November 07. - 12:51:57
Válasz #24413
Nem elérhető

atleeta

Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2009. November 07. - 13:12:38
Válasz #24414
Nem elérhető

zotja

Vki ha tud adjon már egy regkódot 2003as officehoz  :-Đ

2009. November 07. - 17:54:10
Válasz #24415

Tündi-Bündi

Vendég
Én úgy gondolom, hogy ez az egész H1N123456789 csak annak nem egyértelmű, aki nem akar átlátni a szitán.
Influenzavírustól eddig is haltak meg emberek, akiknek gyenge az immunrendszere, egészségtelen életmódot él, vagy egyébként is hajlamos a megbetegedésre.
Még George gondolatmeneténél is tovább mennék, egyrészt valakik ebből szépen meggazdagodnak, hogy bármiféle szemetet beléd nyomnak, hosszú, több éves tesztelési folyamat nélkül, most persze csecsemőknek is lehet adni, másrészt úgy érzem, hogy ezzel az oltóanyaggal bele is nyomhatnak az emberbe valamit, ami talán csak évek múlva mutatja a hatását. A föld túl van népesedve, a nagytőke meg megoldja a természetes szelekció helyett! Aztán ha beadattad az oltást, és mégis lerohadsz a vírustól, akkor mindenféle kamuszöveggel kimagyarázzák, nem attól van, más betegséged szövődménye, vagy bármilyen mondvacsinált indok, ez a röhej!

Én amikor ezt kb 2 hónapja beírtam jól lehurrogtak....túl sok filmet nézek....hát majd pár év múlva kiderül úgyis kinek volt igaza...remélem nem nekünk...ha ez a cucc jó lenne és tényleg az emberek védelmét akarnák szolgálni és pont tenni azért, hogy pl ne haljon ki fél Magyarország akkor már rég kötelezővé tették volna, mint az összes többi oltást...de valamiért nem...

2009. November 07. - 17:58:14
Válasz #24416
Nem elérhető

Cressler

Én úgy gondolom, hogy ez az egész H1N123456789 csak annak nem egyértelmű, aki nem akar átlátni a szitán.
Influenzavírustól eddig is haltak meg emberek, akiknek gyenge az immunrendszere, egészségtelen életmódot él, vagy egyébként is hajlamos a megbetegedésre.
Még George gondolatmeneténél is tovább mennék, egyrészt valakik ebből szépen meggazdagodnak, hogy bármiféle szemetet beléd nyomnak, hosszú, több éves tesztelési folyamat nélkül, most persze csecsemőknek is lehet adni, másrészt úgy érzem, hogy ezzel az oltóanyaggal bele is nyomhatnak az emberbe valamit, ami talán csak évek múlva mutatja a hatását. A föld túl van népesedve, a nagytőke meg megoldja a természetes szelekció helyett! Aztán ha beadattad az oltást, és mégis lerohadsz a vírustól, akkor mindenféle kamuszöveggel kimagyarázzák, nem attól van, más betegséged szövődménye, vagy bármilyen mondvacsinált indok, ez a röhej!

Én amikor ezt kb 2 hónapja beírtam jól lehurrogtak....túl sok filmet nézek....hát majd pár év múlva kiderül úgyis kinek volt igaza...remélem nem nekünk...ha ez a cucc jó lenne és tényleg az emberek védelmét akarnák szolgálni és pont tenni azért, hogy pl ne haljon ki fél Magyarország akkor már rég kötelezővé tették volna, mint az összes többi oltást...de valamiért nem...
itt azért komoly keveredés van ...
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 07. - 21:10:43
Válasz #24417
Nem elérhető

endre66

Siklósi Józsi "pózolásáról" @-o  valaki dobja már be a linket...sehol nem találom...

2009. November 07. - 22:12:07
Válasz #24418
Nem elérhető

Boresz

Az összetételben van egy dolog amiről nem akarnak beszélni és 25évre titkosították...vajon miért  8-)

Én biztos nem oltatom be magam!  ;)
én jövő héten oltatom be magamat,aztán ha nem jelentkezem akkor megzakkantam  ;D
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2009. November 08. - 00:10:56
Válasz #24419
Nem elérhető

csaba.r

Közérdekű információ:

Tockon2 kolégát megkérnénk hogy töröljön a postaládályából
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz