0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Gyerekkorunktól kezdve szúrtak belénk minden szart, nem ebbe fogok pont belehalni valószínűleg...
Én túl, nem tudom melyik fajtát kaptam, de nem is foglalkoztat... Nem tehettem mást, mutter leszíjjazott!
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. November 07. - 09:19:47Én túl, nem tudom melyik fajtát kaptam, de nem is foglalkoztat... Nem tehettem mást, mutter leszíjjazott! Nyugi van nálam ellenszer
Idézetet írta: Producer - 2009. November 07. - 09:21:10Idézetet írta: Kicsibors - 2009. November 07. - 09:19:47Én túl, nem tudom melyik fajtát kaptam, de nem is foglalkoztat... Nem tehettem mást, mutter leszíjjazott! Nyugi van nálam ellenszer Fogadjunk annak a beadásához is le kell szíjazni a pácienst
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__477476-a-feherjedus-etel-laktato
Én úgy gondolom, hogy ez az egész H1N123456789 csak annak nem egyértelmű, aki nem akar átlátni a szitán.Influenzavírustól eddig is haltak meg emberek, akiknek gyenge az immunrendszere, egészségtelen életmódot él, vagy egyébként is hajlamos a megbetegedésre.Még George gondolatmeneténél is tovább mennék, egyrészt valakik ebből szépen meggazdagodnak, hogy bármiféle szemetet beléd nyomnak, hosszú, több éves tesztelési folyamat nélkül, most persze csecsemőknek is lehet adni, másrészt úgy érzem, hogy ezzel az oltóanyaggal bele is nyomhatnak az emberbe valamit, ami talán csak évek múlva mutatja a hatását. A föld túl van népesedve, a nagytőke meg megoldja a természetes szelekció helyett! Aztán ha beadattad az oltást, és mégis lerohadsz a vírustól, akkor mindenféle kamuszöveggel kimagyarázzák, nem attól van, más betegséged szövődménye, vagy bármilyen mondvacsinált indok, ez a röhej!
Idézetet írta: Gabe - 2009. November 07. - 08:53:03Én úgy gondolom, hogy ez az egész H1N123456789 csak annak nem egyértelmű, aki nem akar átlátni a szitán.Influenzavírustól eddig is haltak meg emberek, akiknek gyenge az immunrendszere, egészségtelen életmódot él, vagy egyébként is hajlamos a megbetegedésre.Még George gondolatmeneténél is tovább mennék, egyrészt valakik ebből szépen meggazdagodnak, hogy bármiféle szemetet beléd nyomnak, hosszú, több éves tesztelési folyamat nélkül, most persze csecsemőknek is lehet adni, másrészt úgy érzem, hogy ezzel az oltóanyaggal bele is nyomhatnak az emberbe valamit, ami talán csak évek múlva mutatja a hatását. A föld túl van népesedve, a nagytőke meg megoldja a természetes szelekció helyett! Aztán ha beadattad az oltást, és mégis lerohadsz a vírustól, akkor mindenféle kamuszöveggel kimagyarázzák, nem attól van, más betegséged szövődménye, vagy bármilyen mondvacsinált indok, ez a röhej!Én amikor ezt kb 2 hónapja beírtam jól lehurrogtak....túl sok filmet nézek....hát majd pár év múlva kiderül úgyis kinek volt igaza...remélem nem nekünk...ha ez a cucc jó lenne és tényleg az emberek védelmét akarnák szolgálni és pont tenni azért, hogy pl ne haljon ki fél Magyarország akkor már rég kötelezővé tették volna, mint az összes többi oltást...de valamiért nem...
Az összetételben van egy dolog amiről nem akarnak beszélni és 25évre titkosították...vajon miért Én biztos nem oltatom be magam!