2024. November 06. - 11:19:27
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006812 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2009. November 06. - 22:35:11
Válasz #24390
Nem elérhető

George

Azt nem tudom hallotátok-e ,hogy 60 ország vásárolna tőlünk oltóanyagot. DE az Union belül nem igazán tudnánk értékesíteni egy darabot sem!!
Kamu! Össze-vissza hazudoznak, hogy minél több oltóanyagot el tudjanak adni rövid időn belül. Nem gyenge politika áll mögötte...pénzpénzpénz, az élet meg szart sem ér.

2009. November 06. - 23:11:07
Válasz #24391
Nem elérhető

Kicsibors

Én ennyire nem ártottam bele magam ebbe a történetbe...
Anyám orvos, aszonta: BE LESZEL OLTVA ÉS KUSS!   ...Szted volt apelláta?!  :D
Én nem olttattam volna be magam, mert utálom a tűt, de hát ez van...  :)
Persze, csak sajnos ez nem ilyen egyszerű. Én amennyire belelátok az egészségügybe, annyiból az jön le, hogy szarnak nagy ívben az emberekre, egy darab hús vagy, csak legyen pénz. Kilóra megvesznek orvosokat a gyógyszercégek meg a politika - nem akarok nevet említeni, de mindenki által ismert genetikus példája jól mutatja ezt az elmúlt hetekből...sajnos.
Persze vannak nagyon ritka kivételek, és van amikor ismerőse vagy valakinek...meg amikor tájékozottabb vagy az átlagnál, és egyszerűen nem is kerülsz orvoshoz.
Egy példa a napokból: a szegedi tüdőszűrő személyzete lecserélődött, így egy csomó régi kartont is kidobtak. Nagyapám 84 éves, semmi baja nincs, erős, fitt, kicsit süket, dehát sokat volt a fronton az öreg :-/-
Behívták szűrésre. Kb. 10 évvel ezelőtt volt, akkor kimutatták nála, hogy valami kis folt van a tüdején, ami lehet egy meszesedés, vagy a korábbi(kb 50 évvel ezelőtti) rendszeres dohányzásból valami lerakódás, a lényeg, hogy jól érzi magát, így nem is zargatták vele. Most valami új doki van, aki miután megnézték, rögtön ct-re, meg újabb röntgenre küldte két helyre...aztán eredményért vissza, ahol újabb vizsgálatokat akart előírni, itt nagyapám besokallt, és közölte, hogy nem járul hozzá több vizsgálathoz, hagyják békén.
Egészen eddig a pontig normális van megírva a lelete. Innentől kezdve, már nem pácien, hanem bácsiként szerepel a papíron, és olyan flegma stílusban írta meg az orvos, hogy legszívesebben bemennék felrúgni műholdnak, mit képzel magáról?! :-Đ &5* 84 éves az öreg, nincs jobb dolguk, minthogy őt szivassák? Ennyit ér az orvoslás, ja, amúgy időpontra ment, és ehhez képest 2 óra késéssel hívták be.
Kísérleteznek az embereken a védőoltással. A helyi ÁNTSZ hivataloknak napi szinten kell jelenteniük az országos főorvosnak, hogy hol, mennyi vakcina fogyott. Az orvosoknak le kell adniuk, hogy ki kapott vakcinát, hol lakik, stb...röhej. Mondom, teszteletlen oltóanyag, ilyen eddig sosem lehetett! Most mi változott meg hirtelen? Válság van, és kell a pénz? ::) :D

Van egy ilyen könyv, hogy: Cenzúrázott egészség    ...asszem ez a címe, abban ugyanezekről írnak ha jól tudom, mint amiről te is beszélsz, George... Akit érdekel, olvassa el!
(Én ugyan nem olvastam, de figyelmesen hallgattam, amikor kiselőadást tartott róla az egyik srác az egyetemen... :P)

2009. November 06. - 23:34:39
Válasz #24392
Nem elérhető

Cressler

Én ennyire nem ártottam bele magam ebbe a történetbe...
Anyám orvos, aszonta: BE LESZEL OLTVA ÉS KUSS!   ...Szted volt apelláta?!  :D
Én nem olttattam volna be magam, mert utálom a tűt, de hát ez van...  :)
Persze, csak sajnos ez nem ilyen egyszerű. Én amennyire belelátok az egészségügybe, annyiból az jön le, hogy szarnak nagy ívben az emberekre, egy darab hús vagy, csak legyen pénz. Kilóra megvesznek orvosokat a gyógyszercégek meg a politika - nem akarok nevet említeni, de mindenki által ismert genetikus példája jól mutatja ezt az elmúlt hetekből...sajnos.
Persze vannak nagyon ritka kivételek, és van amikor ismerőse vagy valakinek...meg amikor tájékozottabb vagy az átlagnál, és egyszerűen nem is kerülsz orvoshoz.
Egy példa a napokból: a szegedi tüdőszűrő személyzete lecserélődött, így egy csomó régi kartont is kidobtak. Nagyapám 84 éves, semmi baja nincs, erős, fitt, kicsit süket, dehát sokat volt a fronton az öreg :-/-
Behívták szűrésre. Kb. 10 évvel ezelőtt volt, akkor kimutatták nála, hogy valami kis folt van a tüdején, ami lehet egy meszesedés, vagy a korábbi(kb 50 évvel ezelőtti) rendszeres dohányzásból valami lerakódás, a lényeg, hogy jól érzi magát, így nem is zargatták vele. Most valami új doki van, aki miután megnézték, rögtön ct-re, meg újabb röntgenre küldte két helyre...aztán eredményért vissza, ahol újabb vizsgálatokat akart előírni, itt nagyapám besokallt, és közölte, hogy nem járul hozzá több vizsgálathoz, hagyják békén.
Egészen eddig a pontig normális van megírva a lelete. Innentől kezdve, már nem pácien, hanem bácsiként szerepel a papíron, és olyan flegma stílusban írta meg az orvos, hogy legszívesebben bemennék felrúgni műholdnak, mit képzel magáról?! :-Đ &5* 84 éves az öreg, nincs jobb dolguk, minthogy őt szivassák? Ennyit ér az orvoslás, ja, amúgy időpontra ment, és ehhez képest 2 óra késéssel hívták be.
Kísérleteznek az embereken a védőoltással. A helyi ÁNTSZ hivataloknak napi szinten kell jelenteniük az országos főorvosnak, hogy hol, mennyi vakcina fogyott. Az orvosoknak le kell adniuk, hogy ki kapott vakcinát, hol lakik, stb...röhej. Mondom, teszteletlen oltóanyag, ilyen eddig sosem lehetett! Most mi változott meg hirtelen? Válság van, és kell a pénz? ::) :D

Van egy ilyen könyv, hogy: Cenzúrázott egészség    ...asszem ez a címe, abban ugyanezekről írnak ha jól tudom, mint amiről te is beszélsz, George... Akit érdekel, olvassa el!
(Én ugyan nem olvastam, de figyelmesen hallgattam, amikor kiselőadást tartott róla az egyik srác az egyetemen... :P)
na mondjuk LEnkei sem feltétlenül teljesen elfogulatlan de egy fokkal jobb min mások
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 06. - 23:42:13
Válasz #24393
Nem elérhető

Kris

Tisztifőorvos kamu oltása!

2009. November 07. - 00:02:07
Válasz #24394
Nem elérhető

Kicsibors

Összegezzünk tehát : Az egész világ a pénz körül forog és mindenki élete egy kalap szart ér, nem számítunk semmit, le vagyunk szarva, dögöljünk meg. Ennyi! :D

2009. November 07. - 00:09:17
Válasz #24395

Akezdetfia

Vendég
Összegezzünk tehát : Az egész világ a pénz körül forog és mindenki élete egy kalap szart ér, nem számítunk semmit, le vagyunk szarva, dögöljünk meg. Ennyi! :D

Nézd a dolgok jó oldalát  :azn: Például még nincs nagy létszámú éhezés Magyarországon (ami késik nem múlik)  :D Meg még egy pozítivum, hogy az átlag dolgozó ember kap fizetés és nem viszi el az egészet az adó (ami késik nem múlik)  stb..

csak pozítivan  ;)  ****:)))

2009. November 07. - 00:35:55
Válasz #24396
Nem elérhető

fastor

Nézd a dolgok jó oldalát  :azn: Például még nincs nagy létszámú éhezés Magyarországon (ami késik nem múlik)  :D Meg még egy pozítivum, hogy az átlag dolgozó ember kap fizetés és nem viszi el az egészet az adó (ami késik nem múlik)  stb..

te melyik országban élsz? ????... ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. November 07. - 00:42:52
Válasz #24397

Akezdetfia

Vendég

Kenya  ****:)))

2009. November 07. - 00:49:27
Válasz #24398

Akezdetfia

Vendég

Kenya  ****:)))

8-}

2009. November 07. - 08:53:03
Válasz #24399
Nem elérhető

Gabe

Én úgy gondolom, hogy ez az egész H1N123456789 csak annak nem egyértelmű, aki nem akar átlátni a szitán.
Influenzavírustól eddig is haltak meg emberek, akiknek gyenge az immunrendszere, egészségtelen életmódot él, vagy egyébként is hajlamos a megbetegedésre.
Még George gondolatmeneténél is tovább mennék, egyrészt valakik ebből szépen meggazdagodnak, hogy bármiféle szemetet beléd nyomnak, hosszú, több éves tesztelési folyamat nélkül, most persze csecsemőknek is lehet adni, másrészt úgy érzem, hogy ezzel az oltóanyaggal bele is nyomhatnak az emberbe valamit, ami talán csak évek múlva mutatja a hatását. A föld túl van népesedve, a nagytőke meg megoldja a természetes szelekció helyett! Aztán ha beadattad az oltást, és mégis lerohadsz a vírustól, akkor mindenféle kamuszöveggel kimagyarázzák, nem attól van, más betegséged szövődménye, vagy bármilyen mondvacsinált indok, ez a röhej!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 07. - 08:57:22
Válasz #24400
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Az összetételben van egy dolog amiről nem akarnak beszélni és 25évre titkosították...vajon miért  8-)

Én biztos nem oltatom be magam!  ;)

2009. November 07. - 08:58:33
Válasz #24401
Nem elérhető

Gabe

Az összetételbe van egy dolog amiről nem akarnak beszélni és 25évre titkosították...vajon miért  8-)

Én biztos nem oltatom be magam!  ;)
Mert addigra kipusztul tőle, aki beadatta...  :D

2009. November 07. - 09:07:28
Válasz #24402
Nem elérhető

Cressler

Hehe előre sajnálom azokat a fórumosokat akik már beoltatták magukat és most olvasnak itt :))))))))))) Szóval tartós tejet már ne vegyetek és ne kössetek hűségnyilatkozatot, és ha van elfekvőben nagy kiszerésű fehérjétek küldjétek el nekem.
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 07. - 09:10:25
Válasz #24403
Nem elérhető

Gabe

Hehe előre sajnálom azokat a fórumosokat akik már beoltatták magukat és most olvasnak itt :))))))))))) Szóval tartós tejet már ne vegyetek és ne kössetek hűségnyilatkozatot, és ha van elfekvőben nagy kiszerésű fehérjétek küldjétek el nekem.
Hűségnyilatkozatot köthetnek, a szolgáltató szívja meg, a tartós tej már necces, a kiegeken meg osztozunk...  ;D

2009. November 07. - 09:12:24
Válasz #24404
Nem elérhető

Kicsibors

Gyerekkorunktól kezdve szúrtak belénk minden szart, nem ebbe fogok pont belehalni valószínűleg...  :-}