2024. November 06. - 09:48:00
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006760 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

2009. November 06. - 12:07:36
Válasz #24375
Nem elérhető

Gabe

Pedig elég bimbózóvá alakult a kapcsolatod Baluval, ki tudja mi sülhetett volna ki belőle!  :-[

Ezt csak most láttam.  :D

Te Barom!  ;D
Most mé'?  ;D
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 06. - 12:11:01
Válasz #24376
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Pedig elég bimbózóvá alakult a kapcsolatod Baluval, ki tudja mi sülhetett volna ki belőle!  :-[

Te Barom!  ;D
Most mé'?  ;D

Csak!  ;D
Amúgy ha erre jársz, vonszold be a puding tested ide a Westend-be.

2009. November 06. - 12:11:52
Válasz #24377
Nem elérhető

Kicsibors

Te Barom!  ;D
Most mé'?  ;D

Csak!  ;D

Én azt hittem hab teste van...  :D

2009. November 06. - 12:16:34
Válasz #24378
Nem elérhető

Gabe

Te Barom!  ;D
Most mé'?  ;D

Csak!  ;D
Na mi van, kell a fájás öcsi?   ;D
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 06. - 12:49:02
Válasz #24379
Nem elérhető

God Vazzeg

Te Barom!  ;D
Most mé'?  ;D

Csak!  ;D
Na mi van, kell a fájás öcsi?   ;D

Nem csoda hogy felháborodsz, azt én se nevezném testnek  :D  >:D

2009. November 06. - 13:02:08
Válasz #24380
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Indulok dolgozni, 51es szám uyge? ;D

Meg se kérdem mit dolgozol  :D

Most azt h a haza meg a b pont között kocsikázom mert egyesek nem ismerni ora...
Ha Wichitában buksz, azért buksz, mert Wichitában vagy.

2009. November 06. - 13:55:41
Válasz #24381
Nem elérhető

Kicsibors

Miva'?!...  ????... :D

Hú gyerekek, lehet, hogy meló van kilátásban, drukkoljatok, hétfőn minden eldől!  :-OO @-o

2009. November 06. - 21:07:03
Válasz #24382

Tündi-Bündi

Vendég
Sziasztok!

Képzeljétek az egyik kollégám influenzával maradt otthon múlt héten és most már az intenzíven fekszik tüdőgyuszival és bevizesedett tüdővel. Azt hittük egy erős 36 éves srác és erre... most az életéért küzd annyira durva ez  :'( remélem meggyógyul hamar! Ezért kell sok zöldséget és gyümit enni én 2 nap alatt átmentem a megfázáson és nagyon szarul voltam, de egy hétvége elég volt...hála a sok biocsíra kapszulának és egészséges ételeknek... úgy látszik ennyit számít a kollégát soha nem láttam még egy almát se enni.. :-\

Na  :-* vigyázzatok magatokra!

2009. November 06. - 21:13:25
Válasz #24383
Nem elérhető

Kicsibors

Hát, ha nem kap ő is egy jó kis tüdővérzést, mert most abba hal bele egy csomó ember... akik előtte teljesen egészségesek voltak...  :-\
Reméljük nála nem történik ilyesmi, kívánom, hogy gyógyuljon meg!
Én tegnap lettem beoltva...

2009. November 06. - 22:16:50
Válasz #24384
Nem elérhető

George

kmh..csak egy megjegyzés. Az összes korábbi vakcinát évekig kellett tesztelni, mire forgalomba kerülhettek. Most, hogy "járvány" van, tesztelés nélkül simán mehet egy eddig ismeretlen, ötkomponensű(higanyoldatos - ezt régóta nem használják talán érthető miért) oltóanyag. Amit mellesleg egy aláírással máris beadhatóvá tettek 3 éven aluli gyerekek számára is, ami eddig teljesen tabu volt! A gyógyszertárakba olyan leírás érkezett, aminek az alján nagybetűvel rajta van, hogy senki semmilyen felelősséget nem vállal azokért az esetleges mellékhatásokért, ami a régi és az új vakcina együttes beadásával jár, pedig ezt nyomatják a médiába orrba-szájba, hogy így kell csinálni!
Madárinfluenza volt, tömegesen pusztultak a szárnyasok. Sertésinfluenza van, de egy disznót sem bánt ::)
Ukrajnában nem H1N1 van, hanem egy teljesen más, gyors lefolyású vírusos tüdőgyulladás, de ezt is kihasználták az illetékes szakemberek(akik mellesleg az ország kb 80%-át ellátó háziorvosi réteget inkompetensnek nevezték), és rögtön az új influenzával riogattak mindenkit.
Szintén mellékes, hogy az új vakcina gyártója egy "visszavonult" politikus egyik cége, ahonnan rögtön 6 millió darabot vásárolt az állam ***)))
Szerintem: sport, tiszta étkezés, kiegészítők használata(nem csak fehérjére gondolok, hanem vitamin, ásványianyag, immunerősítő, stb...), és alapvető higiéniás szempontok betartásával el lehet kerülni bármit! Ha valaki mindenképp oltatni akar, az oltassa magát tüdőgyulladás ellen...de ne egy influenzás vírustörzs ellen.

2009. November 06. - 22:21:15
Válasz #24385
Nem elérhető

Kicsibors

Én ennyire nem ártottam bele magam ebbe a történetbe...
Anyám orvos, aszonta: BE LESZEL OLTVA ÉS KUSS!   ...Szted volt apelláta?!  :D
Én nem olttattam volna be magam, mert utálom a tűt, de hát ez van...  :)

2009. November 06. - 22:22:43
Válasz #24386
Nem elérhető

Kris

Azt nem tudom hallotátok-e ,hogy 60 ország vásárolna tőlünk oltóanyagot. DE az Union belül nem igazán tudnánk értékesíteni egy darabot sem!!

2009. November 06. - 22:25:18
Válasz #24387

Akezdetfia

Vendég
kmh..csak egy megjegyzés. Az összes korábbi vakcinát évekig kellett tesztelni, mire forgalomba kerülhettek. Most, hogy "járvány" van, tesztelés nélkül simán mehet egy eddig ismeretlen, ötkomponensű(higanyoldatos - ezt régóta nem használják talán érthető miért) oltóanyag. Amit mellesleg egy aláírással máris beadhatóvá tettek 3 éven aluli gyerekek számára is, ami eddig teljesen tabu volt! A gyógyszertárakba olyan leírás érkezett, aminek az alján nagybetűvel rajta van, hogy senki semmilyen felelősséget nem vállal azokért az esetleges mellékhatásokért, ami a régi és az új vakcina együttes beadásával jár, pedig ezt nyomatják a médiába orrba-szájba, hogy így kell csinálni!
Madárinfluenza volt, tömegesen pusztultak a szárnyasok. Sertésinfluenza van, de egy disznót sem bánt ::)
Ukrajnában nem H1N1 van, hanem egy teljesen más, gyors lefolyású vírusos tüdőgyulladás, de ezt is kihasználták az illetékes szakemberek(akik mellesleg az ország kb 80%-át ellátó háziorvosi réteget inkompetensnek nevezték), és rögtön az új influenzával riogattak mindenkit.
Szintén mellékes, hogy az új vakcina gyártója egy "visszavonult" politikus egyik cége, ahonnan rögtön 6 millió darabot vásárolt az állam ***)))
Szerintem: sport, tiszta étkezés, kiegészítők használata(nem csak fehérjére gondolok, hanem vitamin, ásványianyag, immunerősítő, stb...), és alapvető higiéniás szempontok betartásával el lehet kerülni bármit! Ha valaki mindenképp oltatni akar, az oltassa magát tüdőgyulladás ellen...de ne egy influenzás vírustörzs ellen.

Mondjuk én ezen az oltás dolgon nem is gondolkodtam egy pillanatig sem, mivel kiskorom óta utálom a tűt  :-/-- kiskoromba még a doki elöl is elfutottam mikor elövette a fecskendőt aztán ott kergetőztunk az orvosi rendelő körül  :D úgyhogy oltás az már csak akkor ha tényleg nagyon muszáj  :azn:

2009. November 06. - 22:32:19
Válasz #24388

Akezdetfia

Vendég

Mondjuk én ezen az oltás dolgon nem is gondolkodtam egy pillanatig sem, mivel kiskorom óta utálom a tűt  :-/-- kiskoromba még a doki elöl is elfutottam mikor elövette a fecskendőt aztán ott kergetőztunk az orvosi rendelő körül  :D úgyhogy oltás az már csak akkor ha tényleg nagyon muszáj  :azn:

http://www.youtube.com/watch?v=aT6nV5lAiWo   :----  @-o

2009. November 06. - 22:33:41
Válasz #24389
Nem elérhető

George

Én ennyire nem ártottam bele magam ebbe a történetbe...
Anyám orvos, aszonta: BE LESZEL OLTVA ÉS KUSS!   ...Szted volt apelláta?!  :D
Én nem olttattam volna be magam, mert utálom a tűt, de hát ez van...  :)
Persze, csak sajnos ez nem ilyen egyszerű. Én amennyire belelátok az egészségügybe, annyiból az jön le, hogy szarnak nagy ívben az emberekre, egy darab hús vagy, csak legyen pénz. Kilóra megvesznek orvosokat a gyógyszercégek meg a politika - nem akarok nevet említeni, de mindenki által ismert genetikus példája jól mutatja ezt az elmúlt hetekből...sajnos.
Persze vannak nagyon ritka kivételek, és van amikor ismerőse vagy valakinek...meg amikor tájékozottabb vagy az átlagnál, és egyszerűen nem is kerülsz orvoshoz.
Egy példa a napokból: a szegedi tüdőszűrő személyzete lecserélődött, így egy csomó régi kartont is kidobtak. Nagyapám 84 éves, semmi baja nincs, erős, fitt, kicsit süket, dehát sokat volt a fronton az öreg :-/-
Behívták szűrésre. Kb. 10 évvel ezelőtt volt, akkor kimutatták nála, hogy valami kis folt van a tüdején, ami lehet egy meszesedés, vagy a korábbi(kb 50 évvel ezelőtti) rendszeres dohányzásból valami lerakódás, a lényeg, hogy jól érzi magát, így nem is zargatták vele. Most valami új doki van, aki miután megnézték, rögtön ct-re, meg újabb röntgenre küldte két helyre...aztán eredményért vissza, ahol újabb vizsgálatokat akart előírni, itt nagyapám besokallt, és közölte, hogy nem járul hozzá több vizsgálathoz, hagyják békén.
Egészen eddig a pontig normális van megírva a lelete. Innentől kezdve, már nem pácien, hanem bácsiként szerepel a papíron, és olyan flegma stílusban írta meg az orvos, hogy legszívesebben bemennék felrúgni műholdnak, mit képzel magáról?! :-Đ &5* 84 éves az öreg, nincs jobb dolguk, minthogy őt szivassák? Ennyit ér az orvoslás, ja, amúgy időpontra ment, és ehhez képest 2 óra késéssel hívták be.
Kísérleteznek az embereken a védőoltással. A helyi ÁNTSZ hivataloknak napi szinten kell jelenteniük az országos főorvosnak, hogy hol, mennyi vakcina fogyott. Az orvosoknak le kell adniuk, hogy ki kapott vakcinát, hol lakik, stb...röhej. Mondom, teszteletlen oltóanyag, ilyen eddig sosem lehetett! Most mi változott meg hirtelen? Válság van, és kell a pénz? ::) :D