2024. November 06. - 04:03:49
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006562 alkalommal)

0 Felhasználó és 29 vendég van a témában

2009. November 05. - 14:23:22
Válasz #24285
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Én ezt most komolyan kérdeztem Tünditől, mert pár napja priviztünk és ha kész lesznek a ML minták, akkor el kéne érném. Bár Lali gondolom van, irok majd neki. Mondjuk nem tudom, hogy most Tündi viccelt-e vagy mi van!?

2009. November 05. - 14:30:01
Válasz #24286
Nem elérhető

Kicsibors

Elgondolkodtam azon, amiket írtatok és regisztráltam a smartfórumra...ahhoz kicsit több közöm van mint a gyúráshoz...ott én is hozzá tudok szólni a témákhoz :D....úgyhogy ide majd visszajövök egy év múlva, ha már akkora vagyok, mint Kicsibors (jó vicc volt)  ;D

Öngyilkos is lennék, ha egy év alatt behoznál!  ****:))) !+"% :D

2009. November 05. - 14:30:23
Válasz #24287
Nem elérhető

hopika

Én ezt most komolyan kérdeztem Tünditől, mert pár napja priviztünk és ha kész lesznek a ML minták, akkor el kéne érném. Bár Lali gondolom van, irok majd neki. Mondjuk nem tudom, hogy most Tündi viccelt-e vagy mi van!?
Ok-sorry...
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. November 05. - 14:38:54
Válasz #24288
Nem elérhető

XA

Globális moderátor
Elgondolkodtam azon, amiket írtatok és regisztráltam a smartfórumra...ahhoz kicsit több közöm van mint a gyúráshoz...ott én is hozzá tudok szólni a témákhoz :D....úgyhogy ide majd visszajövök egy év múlva, ha már akkora vagyok, mint Kicsibors (jó vicc volt)  ;D

És a Blikk címlapján-Egy izmos fiatal lány holttestére bukkantak Dunakeszin ;D ;D.

Annyira anabolikus vagyok,hogy már félek :-).

2009. November 05. - 14:51:43
Válasz #24289
Nem elérhető

Kicsibors

És a Blikk címlapján-Egy izmos fiatal lány holttestére bukkantak Dunakeszin ;D ;D.

Valami ilyesmi, igen... Akit súlyzói nyomtak agyon, saját házuk egyik szobájában...  :laugh: :laugh: :laugh:

2009. November 05. - 15:42:44
Válasz #24290
Nem elérhető

God Vazzeg

Inkább ilyen  :P ezt csak nem nyúzná meg senki  >:D

Hullana a tollad..  @:-)  >:D

2009. November 05. - 15:56:34
Válasz #24291
Nem elérhető

Kicsibors

Inkább ilyen  :P ezt csak nem nyúzná meg senki  >:D

Hullana a tollad..  @:-)  >:D

Mondom én...  :-} :D

2009. November 05. - 15:58:39
Válasz #24292
Nem elérhető

Cressler

Különben én azért nem edzenék magammal, mert eleget látom magamat a tükörben, minek lássak duplán?!...  !+"%

Azért, hogy ne kelljen tükör :P

Ja és egyből látom hol meg melyik izom van elmaradva, meg lebaszhatom magam, ha szarul csinálok egy gyakit vagy ha rosszul pózolok, akkor is kijavíthatom magamat, mi?!...  :D !+"% ****:)))
de mennyivel könyebb lenne a hátsó pózokat látni
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 05. - 16:03:29
Válasz #24293
Nem elérhető

Kicsibors

Különben én azért nem edzenék magammal, mert eleget látom magamat a tükörben, minek lássak duplán?!...  !+"%

Azért, hogy ne kelljen tükör :P

Ja és egyből látom hol meg melyik izom van elmaradva, meg lebaszhatom magam, ha szarul csinálok egy gyakit vagy ha rosszul pózolok, akkor is kijavíthatom magamat, mi?!...  :D !+"% ****:)))
de mennyivel könyebb lenne a hátsó pózokat látni

Ahogy mondod!...  :)

2009. November 05. - 19:06:19
Válasz #24294

Tündi-Bündi

Vendég

Akkor regeljek a smart fórumra, ha kész vannak a minták?  ;D
Jaj drága Balu maci, ne aggódjál, nem gondoltad, hogy ilyen könnyen megszabadulsz tőlem  ))=/ fel nézek majd ide is csak nem pofázok fölöslegesen ennyi...hogy ne koppintsanak az orromra a gyúrós fiuk.. ****:))) most elfoglalom magam a smart funokkal és belevetem magam a smart tuningolásba  ;D persze mellette edzem is majd és feltétlenül írj ha van fehérje!
Köszi
Pusziiiiiiii már itt se vagyok ;)
P.S.
(ti nekem túl komoly fiúk vagytok :D minden tiszteletem a tiétek, majd ha lesz mit felmutatnom (plasztikai műtét után  ;D ) visszajövök egy Tündi nagy átalakulása topikkal...addig majd a háttérből leselkedem..és egyeseket zaklatok a privijeimmel...Rachel és Borsi ezt vehetitek fenyegetésnek is ;) )

2009. November 05. - 19:57:28
Válasz #24295
Nem elérhető

Gabe

Pedig elég bimbózóvá alakult a kapcsolatod Baluval, ki tudja mi sülhetett volna ki belőle!  :-[
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 05. - 20:53:54
Válasz #24296
Nem elérhető

Kris

2009. November 05. - 20:57:35
Válasz #24297
Nem elérhető

Kris

KicsiBors: Nekem is közel van ,még lehet ,hogy egyfelé lakunk.

De most rohanok van egy órám!

2009. November 05. - 21:08:42
Válasz #24298
Nem elérhető

Kicsibors

Oks! :)
Én a Bocskai utcában lakom egyébként.

2009. November 05. - 21:25:27
Válasz #24299
Nem elérhető

Jordan

Oks! :)
Én a Bocskai utcában lakom egyébként.

Ez most nyilt felkero volt tancra?  ;D
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)