2024. November 05. - 17:43:52
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006238 alkalommal)

0 Felhasználó és 26 vendég van a témában

2009. November 04. - 19:31:59
Válasz #24210

Akezdetfia

Vendég
Szerintem semmi extra nincs itt, szétesett a fórum csak ennyi...én konkrétan azért veszek komolyan szinte mindent, mert emberek vannak a szavak mögött. Én vállalom azt amit leírtam vagy mondtam, nem csak itt hanem élőben is. Az, hogy más ezt nem teszi/tenné meg, nem az én bajom, legfeljebb ad egy képet az illetőről.
Épp valaki írta a napokban(asszem hopika), hogy sokan nem vállalják magukat élőben, hiába vannak ott esetleg egy versenyen.
Ez a fórum egy közös érdeklődési körrel rendelkezőket hozott össze, egy téma miatt. Edzés. Ez legyen bodys, erőemelő, erősember, fitness, stb...de a lényeg a sport. Az, hogy lett egy csomó más téma is, nem baj! De az már igen, hogy ezekből, az edzéshez semmilyen módon nem kapcsolódó témákból lett a fórum fő irányvonala, az már baj! Épp Te panaszkodtál Steve a Mr. O. topikban, hogy csak a chat meg a szextémák mennek.
A bodybuilding chat csak nagyon döcögősen megy, mert nem igazán szólnak hozzá. Vélemények ütköznek minden témában, nekem akkor szakad a cérna, ha valaki azt hiszi, hogy csak egy igazság van és az az övé. Én kész vagyok elismerni bárki tudását, eredményét, stb, ha ugyanezt kapom vissza...vagy ha megvan a kellő alázat és tisztelet, ami nem csak a sportban, hanem a mindennapi életben is elengedhetetlen! Ha hülye voltam, elismerem. Ha nem, akkor kiállok az igazamért. Én ezért veszem/vettem komolyan ezt a fórumot. Ha csak el akarnám ütni az időt, akkor mást csinálnék, nem erőlködnék itt, hogy valamivel hozzájáruljak mások fejlődéséhez, vagy mások esetleg az enyémhez. Ez egy nagyon jó motivációs hely lehetne, de ezt a részét közel sem használjuk ki.

Igaz én csak egy hónapja vagyok fent a fórumon, de amiket leírtál azok közül pár dolgon én is elgondolkoztam. Az utolsó mondatod az meg teljes mértékben igaz!

2009. November 04. - 19:35:06
Válasz #24211
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Szerintem semmi extra nincs itt, szétesett a fórum csak ennyi...én konkrétan azért veszek komolyan szinte mindent, mert emberek vannak a szavak mögött. Én vállalom azt amit leírtam vagy mondtam, nem csak itt hanem élőben is. Az, hogy más ezt nem teszi/tenné meg, nem az én bajom, legfeljebb ad egy képet az illetőről.
Épp valaki írta a napokban(asszem hopika), hogy sokan nem vállalják magukat élőben, hiába vannak ott esetleg egy versenyen.
Ez a fórum egy közös érdeklődési körrel rendelkezőket hozott össze, egy téma miatt. Edzés. Ez legyen bodys, erőemelő, erősember, fitness, stb...de a lényeg a sport. Az, hogy lett egy csomó más téma is, nem baj! De az már igen, hogy ezekből, az edzéshez semmilyen módon nem kapcsolódó témákból lett a fórum fő irányvonala, az már baj! Épp Te panaszkodtál Steve a Mr. O. topikban, hogy csak a chat meg a szextémák mennek.
A bodybuilding chat csak nagyon döcögősen megy, mert nem igazán szólnak hozzá. Vélemények ütköznek minden témában, nekem akkor szakad a cérna, ha valaki azt hiszi, hogy csak egy igazság van és az az övé. Én kész vagyok elismerni bárki tudását, eredményét, stb, ha ugyanezt kapom vissza...vagy ha megvan a kellő alázat és tisztelet, ami nem csak a sportban, hanem a mindennapi életben is elengedhetetlen! Ha hülye voltam, elismerem. Ha nem, akkor kiállok az igazamért. Én ezért veszem/vettem komolyan ezt a fórumot. Ha csak el akarnám ütni az időt, akkor mást csinálnék, nem erőlködnék itt, hogy valamivel hozzájáruljak mások fejlődéséhez, vagy mások esetleg az enyémhez. Ez egy nagyon jó motivációs hely lehetne, de ezt a részét közel sem használjuk ki.

A legtöbb felhasználónak a versenyzők mellett, (sőt már sokszor inkább) Te jelentesz motivációt. És ide raknám Jordan-t is. Aki olyan, az kihasználja ezt, hidd el...a többi meg nem számit úgy sem.  ;)
Én tök örülök, hogy mostanában Cressler meg Darknight tök jó topikokat nyit...hála érte  :-){ és hogy az idióta Gabe újra irogat.  ;D
Te is tudod, hogy én is úgy vagyok ezzel, hogy menjen a body...és az mellett menjen a többi téma, de ne az legyen, hogy megy a sok baromság...és van egy kis body, mert ez a bodybuilding.hu, az ország leglátogatottabb TESTÉPITŐ fóruma. Ezt már többször hangsúlyoztam amikor Lue kérdezgetett, meg a Chat-be is többször beirtam, ahol szinte mindenki helyeselt...de csak pár ember van, aki úgy is áll hozzá. És igen...ki kéne használni, hogy a miénk a leglátogatottabb bodybuilding fórum Magyarországon.
Sajnos az internetes fórumoknak szerintem ez velejárója, hogy vannak akik nem vállalják fel magukat, tök mást irkálnak mint a valóság, mert fel akarnak vágni, vagy mert erre izgulnak...mittudomén...de ezzel sajnos nem lehet mit csinálni. Az internet ilyen.

;-oo-;

2009. November 04. - 19:48:14
Válasz #24212
Nem elérhető

Gabe

Még elrontjuk itt a jó kis Chat topicot! :D
Sok érv hangzott itt el mindenkitől, ezekkel lehet egyetérteni, vagy sem!
Viszont egy dolgot sosem fogok megérteni: hogy lehet ezen a fórumon Balu moderátor?  !+"% !+"% !+"%  ;D
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 04. - 19:49:36
Válasz #24213
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Nem tudom figyeled-e a modikat...csak 1 maradhat.  ;D

2009. November 04. - 19:54:54
Válasz #24214
Nem elérhető

Gabe

Akkor Prod ki fog túrni?  ;D

2009. November 04. - 19:56:46
Válasz #24215
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Akkor Prod ki fog túrni?  ;D

:D

2009. November 04. - 19:57:26
Válasz #24216
Nem elérhető

George

Vin Mcleod :--:

Itt még Gabe is ír, pedig ő MÁS ;D szóval nagyobb már nem lehet a baj ;D

2009. November 04. - 19:59:01
Válasz #24217
Nem elérhető

Gabe

Geroge, azé' mer' engem nem érdekel a zacsipacsi nem kell beszólni!  **:))))*  ;D

2009. November 04. - 19:59:12
Válasz #24218
Nem elérhető

George

Amúgy mások is elmondhatnák a véleményüket, nem csak 2-3 ember van a fórumon...már ha van vélemény :-} Darknight, Cressler, stb.. 8-)

2009. November 04. - 20:00:02
Válasz #24219
Nem elérhető

Gabe

Pont ezt akartam mondani, ha már Balu is leírta a véleményét...  ::) ;D

2009. November 04. - 20:00:10
Válasz #24220
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Amúgy mások is elmondhatnák a véleményüket, nem csak 2-3 ember van a fórumon...már ha van vélemény :-} Darknight, Cressler, stb.. 8-)

Maradjunk a kettőnél...Gabe-et nem sorolnám emberszámba...  ;D

2009. November 04. - 20:00:48
Válasz #24221
Nem elérhető

Gabe

Tudom, állati izmos vagyok, és ez fáj neked!  ****:)))))) ;D

2009. November 04. - 20:01:15
Válasz #24222
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Tudom, állati izmos vagyok, és ez fáj neked!  ****:)))))) ;D

Te barooooooooooommmm!!!!!!!!  ****:)))

2009. November 04. - 20:02:42
Válasz #24223
Nem elérhető

bandus

Ugyan ezt irtam én is valamelyik nap az egyik privimben valakinek, hogy ez egy fórum...az interneten vagyunk...itt mindenki azt ir, amit akar. Nem szabad túl komolyan venni semmit itt a neten. Aztán max. aki olyan, az úgy is kiesik.  :D

MOD: az utolsó mondatban nem Dórira gondoltam.

egyetértek veled, ezt már szerintem én is leírtam. sokak talán túl komolyan veszik ezt (vagy más, mert nem csak erre a fórumra jellemző, hanem egyebekre is, ahol regisztrálva vagyok), és kicsit túl szerves részévé vált az életüknek. ezért álltam én is értetlenül Dóri nagy elbúcsúzása előtt is, mintha új munkahelyre menne, vagy új családba menne, vagy nem is tudom jól megfogalmazni.. a nickje él, és mégsem ő írta be az úgymond búcsúlevelét. ekkora felhajtást keríteni egy internetes dolognak... bár lehet, hogy nem érzem át, hiszen án személyesen nem találkoztam soha egyikőtökkel sem (bár Bélát láttam, meg Hopikát plakáton :D ). lue-val kapcsolatban... én már az elején (még mielőtt kitiltattam magam) sem értettem egyet azzal, hogy ennyire nyomni kellene a szexet, ő pedig csak azt csinálta, töménytelen mennyiségben. a képek okés, de ha már arra kíváncsi, hog yki miről fantáziálgat, az szerintem beteges...

bár én sem vagyok valami hasznos tag itt, a sokszor eltérő véleményemmel, meg azzal, hogy havi egyszer edzek jelenleg kb :D de ma lemegyek, olyan tíz óra körül... van még mit írnom, meg gondolataim, de majd eg ymásik postba, mert ha túl hosszú úgysem olvassa el senki :D
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2009. November 04. - 20:26:03
Válasz #24224
Nem elérhető

darknight

Nos...

Röviden összefoglalva jelenleg ez már nem az a fórum, amire anno beregisztráltam...

Ha az edzéssel-kajálással kapcsolatban vannak kérdéseim, akkor már megvannak azok a személyek, akikhez bizalommal fordulhatok, a híreket pedig jobbára külföldi oldalakon nézem meg-olvasom el, és néha meg is osztom az itteni fórumozókkal, mert tudom, hogy vagyunk néhányan, akiket ez is érdekel...

Személyeskedésbe nem kívánok belemenni, de néhány személy konkrétan a fórumon éli az életét, emellett megjelennek új user-ek, akik néhány hét után már úgy érzik, mindent és mindenkit kritizálhatnak, vannak a tipikus és minden fórumon megtalálható "csorda"-user-ek, akik mindig az aktuális alfa-hím (vagy nőstény) szavait kántálják rendületlenül, aztán 1 hét múlva azt imádják, akit előtte köpködtek és még sorolhatnám... Mások csak azért szólnak hozzá dolgokhoz, hogy ezzel is a hozzászólásaik számát növeljék...

És sokan, akik régebben a fórum gerincét, mondhatni motorját képezték, jobbára már csak be-be látogatnak a fórumra és egyre ritkábban szólnak hozzá a dolgokhoz...

Ez nyilvánvalóan nem véletlenül van így...

Vannak, akik úgy gondolják, hogy ez itt egy nagy, boldog család... De valójában minket általánosságban csak egy dolog köt össze: a testépítés...

Persze mindenki megtalálja azokat a személyeket, akikkel egy hullámhosszon van, de azt ne várjuk már el kvázi vadidegen emberektől, hogy a nyakunkba boruljanak, mint a legrégebbi cimboránk...

Ennek a fórumnak a testépítésről kell szólnia, semmi másról... Azzal együtt persze, hogy mint az életben semmit, ezt sem szabad túl komolyan venni, de azért javarészt ezzel kellene foglalkozni...

>:D >:D >:D
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."