0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
Közben nézi valaki a retek klubon a sztárcsinálót? Nagyon nagy arcok vannak benne. Ez az MCDC nagyon ott volt, meg az ütősök is faszányosak.
Idézetet írta: Yeti - 2009. Október 31. - 21:07:15Közben nézi valaki a retek klubon a sztárcsinálót? Nagyon nagy arcok vannak benne. Ez az MCDC nagyon ott volt, meg az ütősök is faszányosak.én nézem, nekem is tetszett hihi jól osztott... meg a cigánylábú kissrác is ari volt gondolom neked a Timesz girls jött be amúgy jó a mezszámod biztos sok felnőtt csatornát néztél...
Köszi Balu mikor feltettem, akkor vettem észre hogy nem áll jól Boccs.
Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Október 31. - 21:09:39Idézetet írta: Yeti - 2009. Október 31. - 21:07:15Közben nézi valaki a retek klubon a sztárcsinálót? Nagyon nagy arcok vannak benne. Ez az MCDC nagyon ott volt, meg az ütősök is faszányosak.én nézem, nekem is tetszett hihi jól osztott... meg a cigánylábú kissrác is ari volt gondolom neked a Timesz girls jött be amúgy jó a mezszámod biztos sok felnőtt csatornát néztél... Jobb csinálni, mint nézni... De mikor mit tudok, van mikor csinálom, van mikor csak nézem. Úgy néz ki egyébként tavasztól máshol játszom majd, de a mezszámom megmarad!
Idézetet írta: Yeti - 2009. Október 31. - 21:20:49Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Október 31. - 21:09:39Idézetet írta: Yeti - 2009. Október 31. - 21:07:15Közben nézi valaki a retek klubon a sztárcsinálót? Nagyon nagy arcok vannak benne. Ez az MCDC nagyon ott volt, meg az ütősök is faszányosak.én nézem, nekem is tetszett hihi jól osztott... meg a cigánylábú kissrác is ari volt gondolom neked a Timesz girls jött be amúgy jó a mezszámod biztos sok felnőtt csatornát néztél... Jobb csinálni, mint nézni... De mikor mit tudok, van mikor csinálom, van mikor csak nézem. Úgy néz ki egyébként tavasztól máshol játszom majd, de a mezszámom megmarad! Ja jó is az a 69 én sem cserélném le.... mikor jön már a Lali... unatkozom... közben jelölgetek... Csabesz te sem úsztad meg
Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Október 31. - 21:29:12Idézetet írta: Yeti - 2009. Október 31. - 21:20:49Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Október 31. - 21:09:39Idézetet írta: Yeti - 2009. Október 31. - 21:07:15Közben nézi valaki a retek klubon a sztárcsinálót? Nagyon nagy arcok vannak benne. Ez az MCDC nagyon ott volt, meg az ütősök is faszányosak.én nézem, nekem is tetszett hihi jól osztott... meg a cigánylábú kissrác is ari volt gondolom neked a Timesz girls jött be amúgy jó a mezszámod biztos sok felnőtt csatornát néztél... Jobb csinálni, mint nézni... De mikor mit tudok, van mikor csinálom, van mikor csak nézem. Úgy néz ki egyébként tavasztól máshol játszom majd, de a mezszámom megmarad! Ja jó is az a 69 én sem cserélném le.... mikor jön már a Lali... unatkozom... közben jelölgetek... Csabesz te sem úsztad meg Nyugi! Nemsoká már otthon lesz! Aztán lehet 69ezni akár a fürdőben is. Csak a gyertyákra vigyázzatok! Node, ez már Lue topicja lenne...
Na jó éjt fiuk!Köszi a társalgást!
Idézetet írta: csaba.r - 2009. Október 31. - 21:04:20Köszi Balu mikor feltettem, akkor vettem észre hogy nem áll jól Boccs.Az, hogy neked nem áll jól...az már nem rám tartozik.
hmm csajszi,micsoda meghívás rám számíthatsz,még a főzésbe is besegítek (ipari mennyiségű kajafőzésben otthonosan mozgok )
Idézetet írta: rr - 2009. November 01. - 12:25:46hmm csajszi,micsoda meghívás rám számíthatsz,még a főzésbe is besegítek (ipari mennyiségű kajafőzésben otthonosan mozgok )Akkor megyek én is