2024. November 05. - 06:31:14
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4005817 alkalommal)

0 Felhasználó és 88 vendég van a témában

2009. Október 31. - 20:31:03
Válasz #24060

Tündi-Bündi

Vendég
... és mi a kedvenced?vagy te is csak rizs csirkemellen élsz? :o
Csak nem főzni akarsz rám???  ****:)))
Ugye, hogy megtetszett egy férfias férfi?!  ****:))) Na jó, csak vicceltem. Nem lehetünk egyformák.
A kérdésre válaszolva, nem figyelek én oda annyira a kajára. Szeretem nagyon a rizs - csirkemell kombót, de nem tudnék csak azon élni. Szeretem a jóféle töltöttkáposztát, például. Mondjuk vadhúsból. Hmmm... Nyami! :D De a kedvenc az a tejberízs és a grízes - ízes tészta. Ezek a favoritjaim.
:) úú most lebuktam! :-[ viccet félre téve, hát én a babapofira bukom (az sincs kizárva, hogy neked is az van  ????... :) ) és a kis vakarcsokra akiket lehet gyömöszölni babusgatni...téged nehéz lenne a hónomalá kapni vagy vmi :) Na de még az is lehet, hogy főzök rád, :) csak hozd magaddal Rachelt is :) majd nyáron, ha csak a miénk lesz a ház..:) tejberízst azt tudok sok gyümölccsel szoktam...töltöttkáposztát max majd rendelünk  ;)
Köszi az invitálást! ****:)))))) Rendes tőled. Megbeszélem "Récsöllel", de szerintem a kedvesének is lesz beleszólása a dologba.  ****:)))
Nem a kezét kell megkérned (bár szerintem az sem lenne ellenedre)  ;) mondjátok, hogy ez fórum tali :) (vagy a párja is itt szokott lenni esetleg? :) ) ha minden kötél szakad akkor 3-an jöttök :D (azért mondd meg anyukádnak csomagoljon uzsonnát neked, ha nem bírnám szusszal.. <:-)****:)))

2009. Október 31. - 20:37:49
Válasz #24061
Nem elérhető

Yeti

Nem a kezét kell megkérned (bár szerintem az sem lenne ellenedre)  ;) mondjátok, hogy ez fórum tali :) (vagy a párja is itt szokott lenni esetleg? :) ) ha minden kötél szakad akkor 3-an jöttök :D (azért mondd meg anyukádnak csomagoljon uzsonnát neked, ha nem bírnám szusszal.. <:-)****:)))
****:))) ****:))) ****:)))
Jó! Rendben!
Erre még később visszatérünk.  ****:)))))) ****:)))
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. Október 31. - 20:41:57
Válasz #24062

Akezdetfia

Vendég

:) úú most lebuktam! :-[ viccet félre téve, hát én a babapofira bukom (az sincs kizárva, hogy neked is az van  ????... :) ) és a kis vakarcsokra akiket lehet gyömöszölni babusgatni...téged nehéz lenne a hónomalá kapni vagy vmi :) Na de még az is lehet, hogy főzök rád, :) csak hozd magaddal Rachelt is :) majd nyáron, ha csak a miénk lesz a ház..:) tejberízst azt tudok sok gyümölccsel szoktam...töltöttkáposztát max majd rendelünk  ;)
[/quote]

Akkor gondolom te szereted a palotapincsiket is  ****:)))

2009. Október 31. - 20:43:55
Válasz #24063

Tündi-Bündi

Vendég
****:))) ****:))) ****:)))
Jó! Rendben!
Erre még később visszatérünk.  ****:)))))) ****:)))

Majd júniusban...akkor kiürül a kecó :) na még mindig vannak a B középben...most engedik majd ki őket..de azt mondja Lali ők is vannak vagy 100an...mondtam ha életben marad akkor kád forró vízzel gyertyákkal és teával várom majd  <3! csak jönne már :( még vagy 2 óra...lehet inkább elé megyek..

2009. Október 31. - 20:45:23
Válasz #24064

Tündi-Bündi

Vendég

[/quote]
Azokat nem, a yorkikat inkább  <3!  de amíg Laliéknál lakunk nem lehet :( addig Lalika hasát vakargatom :)

2009. Október 31. - 20:49:51
Válasz #24065

Akezdetfia

Vendég

Azokat nem, a yorkikat inkább  <3!  de amíg Laliéknál lakunk nem lehet :( addig Lalika hasát vakargatom :)
[/quote]

de nem ám elhanyagolod akkor meg majd Lalikát  ****:)))

2009. Október 31. - 20:52:14
Válasz #24066

Tündi-Bündi

Vendég
Asszem megtaláltalak az iwiwen "picifiú" :D megjelölhetlek?:D Jó kép lett :)

2009. Október 31. - 20:54:04
Válasz #24067
Nem elérhető

Yeti

Asszem megtaláltalak az iwiwen "picifiú" :D megjelölhetlek?:D
Ha rólam van szó, akkor: "Vágó Úr, jelöljük meg!"  ****:)))
"BE A MONSTER!!!"

2009. Október 31. - 20:55:47
Válasz #24068
Nem elérhető

csaba.r

Hát igen most már az a kérdés, hogy melyik picifiú ;D
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 31. - 20:56:59
Válasz #24069

Tündi-Bündi

Vendég

Téged is megjelölnélek de te meghaladod a hekker képességeimet...:) de ha priviben adsz egy linket téged is jól megjelöllek :D

2009. Október 31. - 20:58:11
Válasz #24070
Nem elérhető

csaba.r

Pedig csak olvasni kell, de akkor ez legyen egy rejtvény :-}
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 31. - 21:00:23
Válasz #24071
Nem elérhető

Yeti

Jah, igen. De azzal, hogy módosította a hozzászólását és belinkelte az egyik "képem", le lett szűkítve.  ;)
"BE A MONSTER!!!"

2009. Október 31. - 21:01:21
Válasz #24072
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Csaba, az őszi versenytopikban átforgattam Seth képét a hsz-edben, utólagos engedelmeddel.

2009. Október 31. - 21:04:20
Válasz #24073
Nem elérhető

csaba.r

Köszi Balu mikor feltettem, akkor vettem észre hogy nem áll jól Boccs.

Arisztonümosz

2009. Október 31. - 21:04:49
Válasz #24074
Nem elérhető

Yeti

Csaba, az őszi versenytopikban átforgattam Seth képét a hsz-edben, utólagos engedelmeddel.
Én meg engedem(bár nem számít semmit  ****:))) ) és meg is köszönöm. Feltűnt nekem is, de nem akartam azzal kötekedni, hogy elforgathatta volna.  ***)))) ****:)))
"BE A MONSTER!!!"