2024. November 02. - 18:24:11
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4004314 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

2009. Október 29. - 19:42:13
Válasz #23910
Nem elérhető

George

Nem említettem még a négyhúsos pizzát amit valamelyik nap ettem...illetve volt még tegnap előtt egy sima magyaros duplasajttal, tegnap este egy whopper baconnel /7% Persze a szokásos csirke-rizs mellé ;D

2009. Október 29. - 19:42:56
Válasz #23911
Nem elérhető

Kicsibors

Anyám olyan jó paprikás krumplit főz, hogy már az illatát is tunkolni lehetne!  ****:)))
...Öhm...vajon kezd az agyamra menni a diéta?!...  ????...  !+"% :D
Nagyon fincsi gyrost ettem pitában nemrég >:D ))=/ Puha fűszeres husi, zöldség, kapros szósz /7% mellé egy kis cola :-oD

:-/- :-/- :-/-- :-/-- gonosz vagy!!!

Nem baj Kicsiborsi én veled vagyok!!! Együtt érzek veled, ezért ma nem vacsizok!!!!

Jaj ne hülyéskedj már, egyél valami finomat!  ;)  ...Azért köszi!  :D

2009. Október 29. - 19:43:11
Válasz #23912
Nem elérhető

George

Anyám olyan jó paprikás krumplit főz, hogy már az illatát is tunkolni lehetne!  ****:)))
Nagyon fincsi gyrost ettem pitában nemrég >:D ))=/ Puha fűszeres husi, zöldség, kapros szósz /7% mellé egy kis cola :-oD

Kedves George!... Hogyan is fogalmazzak?!... -->   :-p ))=/   :D
Ok legközelebb ezt élőben eljátszhatod >:D De mindketten tudjuk, hogy csak irígy vagy ;D

2009. Október 29. - 19:44:58
Válasz #23913
Nem elérhető

Kicsibors

Nem említettem még a négyhúsos pizzát amit valamelyik nap ettem...illetve volt még tegnap előtt egy sima magyaros duplasajttal, tegnap este egy whopper baconnel /7% Persze a szokásos csirke-rizs mellé ;D

Te aztán tudod mi az élet sava - borsa!  /7%  ( ...Amúgy az élet Borsa én vagyok!  ***))) :D ***)))) ****:))) )

2009. Október 29. - 19:45:48
Válasz #23914
Nem elérhető

Kicsibors

Kedves George!... Hogyan is fogalmazzak?!... -->   :-p ))=/   :D
Ok legközelebb ezt élőben eljátszhatod >:D De mindketten tudjuk, hogy csak irígy vagy ;D

Aljas rágalom!  ***))) :D

2009. Október 29. - 19:47:41
Válasz #23915

Tündi-Bündi

Vendég

Nem baj Kicsiborsi én veled vagyok!!! Együtt érzek veled, ezért ma nem vacsizok!!!!

Eszek egy banánt aztán gyorsan lefekszem aludni, hogy ne halljam a pocikorgást és majd reggel reggelizem :) Most nem vagyok éhes..ha itt a Lali többet eszem mert ő kb óránként éhes...és belevisz a rosszba  :-[ megyek csinálok egy banános narancsos citromos kivis gyümiturmix italt reggelire...:)

2009. Október 29. - 20:10:14
Válasz #23916

Tündi-Bündi

Vendég

Eszek egy banánt aztán gyorsan lefekszem aludni, hogy ne halljam a pocikorgást és majd reggel reggelizem :) Most nem vagyok éhes..ha itt a Lali többet eszem mert ő kb óránként éhes...és belevisz a rosszba  :-[ megyek csinálok egy banános narancsos citromos kivis gyümiturmix italt reggelire...:)
találtam ananász konzervet úgyhogy azt is raktam bele kicsit sűrű lett de nem baj reggel ebbe rakom a zabpelyhet és egy kis aszalt vörös áfonyát, vitamin bomba  /7% Lalika megnyalja majd mind a 10 ujjam  ;D

2009. Október 29. - 20:20:10
Válasz #23917
Nem elérhető

Gabe

Lalika megnyalja majd mind a 10 ujjam  ;D
Adj neki alternatívát is a tíz ujj helyett!  :D
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Október 29. - 21:36:15
Válasz #23918
Nem elérhető

Gabe

FeRRgeteges este van!  ;D

2009. Október 29. - 21:39:30
Válasz #23919
Nem elérhető

rr

hmm....nem is tudom...így matek zh után elég lankadtak a dolgok  >:D

2009. Október 29. - 21:48:53
Válasz #23920
Nem elérhető

Gabe

Fel kell állítani!  >:D
És mi volt? Kis körintegrál volt benne? Egy-két Hesse mátrix-szal, meg Gradiens vektorral fűszerezve?

2009. Október 29. - 21:59:46
Válasz #23921
Nem elérhető

rr

És mi volt? Kis körintegrál volt benne? Egy-két Hesse mátrix-szal, meg Gradiens vektorral fűszerezve?
Áhh,az majd köv.félévben.Még csak a lájtosabb része megy : invertálás,deriválás,horner,küszöb index...nem kell keménykedni  **:))))*  :laugh: >:D

2009. Október 29. - 21:59:57
Válasz #23922
Nem elérhető

Tóth Attila

Gabe máskor ne tekerj ekkora jointot! ;D @-o
Leendő mesterszakács úr!!!

"Az életben az ember úgy van,sodródik mint bacilus a húgyban!"

2009. Október 29. - 22:03:44
Válasz #23923
Nem elérhető

Gabe

Áhh,az majd köv.félévben.Még csak a lájtosabb része megy : invertálás,deriválás,horner,küszöb index...nem kell keménykedni  **:))))*  :laugh: >:D
Keménykedni jó!  ;D
Akkor még alapok mennek! De anno megjegyezte a professzor az egyetemen: "Deriválni még egy lovat is megtanítok"  :D
Komoly volt a prof.
ÉS meglesz?
Attila, te buta gyúrós vagy kérlek, nem értesz a felsőbb analízishez!  ;D

2009. Október 29. - 22:27:14
Válasz #23924
Nem elérhető

Kicsibors

Szombat este terveim szerint már rántott sajtot fogok vacsorázni sült krumplival és tartárral...  :-}
Aztán másnap rántott csirkecombot...  <3!
Ezek a biztos tervek, a többit még kitalálom, de nagyon gyanúsan érik valami kurva finom pizza is!  ***))) ****) ;D