0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
Idézetet írta: George - 2009. Október 29. - 19:36:52Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Október 29. - 19:34:05Anyám olyan jó paprikás krumplit főz, hogy már az illatát is tunkolni lehetne! ...Öhm...vajon kezd az agyamra menni a diéta?!... Nagyon fincsi gyrost ettem pitában nemrég Puha fűszeres husi, zöldség, kapros szósz mellé egy kis cola gonosz vagy!!!Nem baj Kicsiborsi én veled vagyok!!! Együtt érzek veled, ezért ma nem vacsizok!!!!
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Október 29. - 19:34:05Anyám olyan jó paprikás krumplit főz, hogy már az illatát is tunkolni lehetne! ...Öhm...vajon kezd az agyamra menni a diéta?!... Nagyon fincsi gyrost ettem pitában nemrég Puha fűszeres husi, zöldség, kapros szósz mellé egy kis cola
Anyám olyan jó paprikás krumplit főz, hogy már az illatát is tunkolni lehetne! ...Öhm...vajon kezd az agyamra menni a diéta?!...
Idézetet írta: George - 2009. Október 29. - 19:36:52Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Október 29. - 19:34:05Anyám olyan jó paprikás krumplit főz, hogy már az illatát is tunkolni lehetne! ...Öhm...vajon kezd az agyamra menni a diéta?!... Nagyon fincsi gyrost ettem pitában nemrég Puha fűszeres husi, zöldség, kapros szósz mellé egy kis cola Kedves George!... Hogyan is fogalmazzak?!... -->
Nem említettem még a négyhúsos pizzát amit valamelyik nap ettem...illetve volt még tegnap előtt egy sima magyaros duplasajttal, tegnap este egy whopper baconnel Persze a szokásos csirke-rizs mellé
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Október 29. - 19:42:01Idézetet írta: George - 2009. Október 29. - 19:36:52Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Október 29. - 19:34:05Anyám olyan jó paprikás krumplit főz, hogy már az illatát is tunkolni lehetne! ...Öhm...vajon kezd az agyamra menni a diéta?!... Nagyon fincsi gyrost ettem pitában nemrég Puha fűszeres husi, zöldség, kapros szósz mellé egy kis cola Kedves George!... Hogyan is fogalmazzak?!... --> Ok legközelebb ezt élőben eljátszhatod De mindketten tudjuk, hogy csak irígy vagy
Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Október 29. - 19:39:51Idézetet írta: George - 2009. Október 29. - 19:36:52Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Október 29. - 19:34:05Anyám olyan jó paprikás krumplit főz, hogy már az illatát is tunkolni lehetne! ...Öhm...vajon kezd az agyamra menni a diéta?!... Nagyon fincsi gyrost ettem pitában nemrég Puha fűszeres husi, zöldség, kapros szósz mellé egy kis cola gonosz vagy!!!Nem baj Kicsiborsi én veled vagyok!!! Együtt érzek veled, ezért ma nem vacsizok!!!!Jaj ne hülyéskedj már, egyél valami finomat! ...Azért köszi!
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Október 29. - 19:42:56Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Október 29. - 19:39:51Idézetet írta: George - 2009. Október 29. - 19:36:52Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Október 29. - 19:34:05Anyám olyan jó paprikás krumplit főz, hogy már az illatát is tunkolni lehetne! ...Öhm...vajon kezd az agyamra menni a diéta?!... Nagyon fincsi gyrost ettem pitában nemrég Puha fűszeres husi, zöldség, kapros szósz mellé egy kis cola gonosz vagy!!!Nem baj Kicsiborsi én veled vagyok!!! Együtt érzek veled, ezért ma nem vacsizok!!!!Jaj ne hülyéskedj már, egyél valami finomat! ...Azért köszi! Eszek egy banánt aztán gyorsan lefekszem aludni, hogy ne halljam a pocikorgást és majd reggel reggelizem Most nem vagyok éhes..ha itt a Lali többet eszem mert ő kb óránként éhes...és belevisz a rosszba megyek csinálok egy banános narancsos citromos kivis gyümiturmix italt reggelire...
Lalika megnyalja majd mind a 10 ujjam
hmm....nem is tudom...így matek zh után elég lankadtak a dolgok
Idézetet írta: rr - 2009. Október 29. - 21:39:30hmm....nem is tudom...így matek zh után elég lankadtak a dolgok Fel kell állítani! És mi volt? Kis körintegrál volt benne? Egy-két Hesse mátrix-szal, meg Gradiens vektorral fűszerezve?
Idézetet írta: Gabe - 2009. Október 29. - 21:48:53Idézetet írta: rr - 2009. Október 29. - 21:39:30hmm....nem is tudom...így matek zh után elég lankadtak a dolgok Fel kell állítani! És mi volt? Kis körintegrál volt benne? Egy-két Hesse mátrix-szal, meg Gradiens vektorral fűszerezve?Áhh,az majd köv.félévben.Még csak a lájtosabb része megy : invertálás,deriválás,horner,küszöb index...nem kell keménykedni