2024. November 02. - 14:37:32
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4004239 alkalommal)

0 Felhasználó és 27 vendég van a témában

2009. Október 28. - 22:47:56
Válasz #23850
Nem elérhető

hummerdikk

"Nekem a velemenyem onnan jott, hogy olvastam a topikodat es irtad, hogy hat hajtani kell Bibit, merthogy nem hozza azt az eredmenyt ami elvarando tole... gondolom azzal Te is egyet ertessz, hogy vmi addig elmeny es addig jo amig valaki szivesen csinalja."

Az hogy van véleményed az jó.....   :azn: csak akkor van baj ha félre értesz valamit (mint jelen estben is..)  
Nézz utána én mennyi bodybuilding-es képet illetve videót töltöttem fel ide (youtube-ra is...rigogurkha-névvel) Daniról,Viktorról,Gergőröl, és soha de soha nem írtam semmilyen kommentet hozzá mert én nem értek hozzá nem vagyok ebbe profi......(pedig az évek alatt  igencsak sok "nagy" magyar body-sal sikerült egy-egy alkalommal együtt edzenem)  :-){    szerintem te se tedd mert nem lesz a szavad hiteles...

A baj nem azzal van,hogy Bibi nem hozza a tőle elvárható eredményt hanem hogy az edzései minősége lett nagyon gyenge,amivel véleményem szerint nem szabadna versenyen indulnia... (Persze lehet csak én vagyok ilyen maximalista...) és ezt érthetted te félre...  én csak az edzés filozófiámmal hajtom a Bibit ami sajnos nem egyezik az ő edzés filozófiájával......
Viszont mivel az idei első versenyén 7.-ik lett(én ezt szörnyű csapásként éltem meg) és ezt ő nekem BOLDOGAN újságolta el telefonon,hogy lám milyen ügyes ilyen kevés edzéssel is, 7.-ik lett,ennek  tükrében úgy gondolom nem rontottam el semmit vele kapcsolatban....
Ertem, hogy mire akarsz utalni. De Te is irtad, hogy maximalista vagy. Gondolom apakent nehez atelni, hogy nem azt a szintet hozza a lanyod, amit tudna hozni. De lehet h neki jobb ugy eg 7. hely, hogy tud neki orulni. Igazabol majd ha nem lesz neki eleg akkor szerintem kialakit magaban egy uj edzesfilozofiat es ugy fog hozzaallni.
Sokaig en is igy voltam a tanulassal amig at nem kerultem egy olyan iskolaba ahol napi 6 ora plussz 2-3 ora fakt, nyelviskola, es 3 ora kotelezo studium utan rajottem, hogy nulla volt amit a masik suliban tanultam es ide keves lesz (ertsd 5.0 voltam, atjottem a mostani sulimba es ugyanannyi tanulassal 3.55 lettem... most meg 4.8-5.0 kozott vagyok ugy, hogy vert izzadunk a tanulassal). Szval en is akkor valtoztattam a filozofiamon amikor lattam h megindultam a lejton.

2009. Október 28. - 23:24:50
Válasz #23851

Akezdetfia

Vendég
Hali Dodo, megtelt a postaládád  8-}

2009. Október 29. - 08:09:43
Válasz #23852
Nem elérhető

Kicsibors

Noh...minnyá elfogyok... Súly reggel éhgyomorra: 52,3 kg...  @-o
Tölteni akarok máááár!!!   ?:-/ /7% :-OO

2009. Október 29. - 08:19:36
Válasz #23853

Tündi-Bündi

Vendég
Jaj, de csípős itt a hangulat...na nekem már jobb kedvem van...a sós paradicsom tényleg lehúzza a gyulladást  ****:))) nem gondoltam volna, de használt..már nem fáj csak picit piros még...tudtak valamit ezek az öregek... Łł= (akkor lehet, h annak is van értelme mikor a filmekben nyers húst raknak a monoklira ????...)

2009. Október 29. - 08:21:40
Válasz #23854

Tündi-Bündi

Vendég

Borsi te milyen magas vagy?Jelenleg fotoszintetizálsz?:)

2009. Október 29. - 09:01:19
Válasz #23855
Nem elérhető

hummerdikk

Jaj, de csípős itt a hangulat...na nekem már jobb kedvem van...a sós paradicsom tényleg lehúzza a gyulladást  ****:))) nem gondoltam volna, de használt..már nem fáj csak picit piros még...tudtak valamit ezek az öregek... Łł= (akkor lehet, h annak is van értelme mikor a filmekben nyers húst raknak a monoklira ????...)
Hehe, Aloe First is ment? Vagy csak paradicsom?

ui.: Indulhatok lassan kocsikat mosni  ;D

2009. Október 29. - 09:13:18
Válasz #23856

Tündi-Bündi

Vendég
Hát fürdés után fújtam rá, de aztán nagyon fájt..és lefekvéskor raktam a parit az volt rajta reggelig..és jobb lett...
ui: az én kocsimat nem akarod lemosni?:)

2009. Október 29. - 09:15:54
Válasz #23857
Nem elérhető

hummerdikk

Hát fürdés után fújtam rá, de aztán nagyon fájt..és lefekvéskor raktam a parit az volt rajta reggelig..és jobb lett...
Ha le jossz vele nyiregyig akkor siman xD ;)

2009. Október 29. - 09:16:28
Válasz #23858
Nem elérhető

Kicsibors

157 cm "magasra" nőtem!   :D
Ja, kb úgy érzem, mint ha fotoszintetizálnék, az értelem is annyi a szememben hozzávetőleg!  ****:)))
De most má minnyá kész a versenyforma, vagy legalábbis valami arra hajazó fizimiska...  ;D  :-):-)::

2009. Október 29. - 09:22:09
Válasz #23859
Nem elérhető

atleeta

Ja, kb úgy érzem, mint ha fotoszintetizálnék, az értelem is annyi a szememben hozzávetőleg!  ****:)))
De most má minnyá kész a versenyforma, vagy legalábbis valami arra hajazó fizimiska...  ;D  :-):-)::
Reméljük kép is lesz ***)))
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2009. Október 29. - 09:27:31
Válasz #23860

Tündi-Bündi

Vendég
Ha le jossz vele nyiregyig akkor siman xD ;)
Hát ott még nem jártam..de Debrecenig eljutottam már :) az onnan csak egy nagy köpés nem? :) 2,5 óra és ott vagyok :D amúgy van céges mosónk ahol egy takarítás és mosás 1500 kb..csak mivel fehér az autóm és nem garázsban áll sajnálom kidobni a pénzt mert kb 1 nap és ugyan olyan koszos lesz főleg ha esik is mert felveri elől hátul a sarat.. mért nem csinálnak már az autókra sárvédőt amúgy  ????...

2009. Október 29. - 09:28:16
Válasz #23861

Tündi-Bündi

Vendég

Én veled vagyok!Drukkolok és eszem addig helyetted is  ****:)))

2009. Október 29. - 09:34:05
Válasz #23862
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Baxxa meg! Begyulladt a vállam! Lantos úrnak igaza lett!  ˝=/

2009. Október 29. - 09:37:10
Válasz #23863
Nem elérhető

Kicsibors

Baxxa meg! Begyulladt a vállam! Lantos úrnak igaza lett!  ˝=/

Tán megbökted valamivel?!...  ;D  ...Avagy amolyan sérüléses gyulladás?...
Egyébként nem akarom nagyon elviccelni, jobbulást!  :-\

2009. Október 29. - 09:37:49
Válasz #23864
Nem elérhető

Kicsibors

Reméljük kép is lesz ***)))

Hát ha más nem, majd a versenyről...  ;D