2024. November 02. - 14:31:57
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4004228 alkalommal)

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában

2009. Október 28. - 19:56:12
Válasz #23835
Nem elérhető

Kicsibors

És ürített a drága, oh yeah!  :D @:-) :-):-):: :-*

na igen csajszi,ez csak a kettőnk dolga >:D
Humi,már megint mi rosszat tettem? :P

De még mennyire!  >:D >:D >:D

2009. Október 28. - 21:23:19
Válasz #23836
Nem elérhető

gurkha

Fuu mit találtam...hát én 10 évesen gumicukrot és csokit faltam....és max a suliban hullahopp karikáztam és ugráló köteleztem... az apukája biztos nem testépítő...:)
Mar nem azert, de miert kell egy fejlodo lany szervezetet igy szetcseszni? Palatinus Tundivel is beszeltuk ezt, hogy 16-18 eves korban talan el lehet kezdeni versenyezni egy gyereknek ilyen szinten.... Addig meg menjen tanc versenyekre stb...
En Bibi versenyeztetesevel se ertettem egyet... Gurkhaek is szerintem elrontottak... nem is tudom miert csodalkozik, hogy nincs motivacioja Biankanak.... ***)))) ****) ***)))
Majd ha lehúzol pár évtizedet a sportban, akkor lesz alapod kritizálni. Majd ha lesz gyereked, akkor lesz alapod kritizálni. Az, hogy beszélsz pár emberrel, semmit nem jelent ;) Azon meg gondolkozz el, hogy mennyire etikus egy magánbeszélgetés részleteit nagy plénum elé tárni, ráadásul úgy, hogy olyan valakire hivatkozol, aki itt sincs...de mindig könnyebb más faszával verni a csalánt ***))))

Ha lehet akkor én is hozzászólnék....
A Bibi versenyeztetésével kapcsolatban egy kicsit elvesztél az éterben...(sőt nem is kicsit!!) A Palatinusz Tüncivel valóban beszéltem versennyel kapcsolatban,csak az éppen nem fitness hanem bodybuildingel kapcsolatban volt( egész pontosan azzal kapcsolatban,hogy a Tünci szerint nem szabad body-zni egy ilyen "kis" lánynak szerintem pedig igen és mivel már van Világ,-Európa ill.Magyar bajnok tanítványom is ezért az ez irányú tapasztalataim engem látszanak igazolni!!(persze itt ne a kőkemény súlyzós edzéseket értem) Esetleg menjél le tornász,kajak vagy evezős lányok edzésére(ha kell adok címet is...) és kapaszkodjál meg jó erősen valamibe,mert lehet,hogy azt hiszed hogy a tegnapi italozásodnak a mellékhatásaként szédelegsz....(pedig csak a valóságba azt látod,hogy 8-10 éves lányok már igen "komoly" súlyzós edzéseket végeznek.
Csodálkozni pedig nem csodálkozok(mint ahogyan te fogalmaztál) mert Bibi soha nem szerette még ennyire a fitnesst mint mostanában(legutóbb 3 napja versenyzett szolnokon és képzeld el sérült volt nem is kicsit ,én megpróbáltam mindenféle módszerrel lebeszélni,de sikertelenül... ),tehát a te szavaiddal élve tényleg jól "elrontottuk" a dolgot,ha még sérülten is versenyezni akar a Bibi és nem lehet erről lebeszélni.....ÉN SOHA DE SOHA NEM KÜLDTEM SE VERSENYRE SE EDZÉSRE...Ennek fényében gondold át még egyszer mit is írtál...

Valamint még két dolog még mielőtt félre értések vennék kezdetét:Az egyik én a mai napig jóban vagyok a Tüncivel és érdekel is a véleménye fitness-el kapcsolatban..(az egy másik dolog,hogy egy bizonyos kérdésben nem egyezik a véleményünk..) ő így látja én meg úgy --ennyi az egész.
a másik pedig látszik,hogy sem gyereked sem pedig tanítványod nincsen,ezért a véleményed eléggé súlytalan..(bár attól még véleményed persze lehet)

És még ami nagyon fontos Bibi későbbi pályafutásával kapcsolatban:már most látjuk,hogy nagyon-nagyon komoly izomzat kell majd 21 éves kora után,hogy világszínvonalú lehessen amit vagy nagyon sok év munkával(vagy még azzal se) vagy pedig sok koxal lehet elérni... mi az előzőt választottuk. Véleményem szerint ugyanis ez az egy dolog(kox.) az ami elfogathatatlan egy fitness kategóriában... És mi már most látjuk,hogy így nem lesz esélye,de mivel nem kötelező versenyezni ezért ezt vagy elfogadjuk vagy lehet menni a fenébe,Bibi MÉGIS versenyezni akar,és mivel nem a MINDEN ÁRON győzelem a cél ezért ez már most be van kalkulálva,hogy nem lesz túl sok sikere felnőtt versenyzőként.Bibi SOHA nem fog koxolni,de mégis ki fog állni tisztán versenyezni úgymond esélytelenül is a többiekkel szemben(lagalábbis a kox területén),mert SZERETI A FITNESST és nem azért jár versenyre,hogy az apukája elvárásainak megfeleljen!  (most abba már nem is megyek bele,hogy a fitness mellett még milyen más olimpiai sportágban is versenyzik mind a mai napig---és képzeld el oda sem én küldtem...--mert felesleges)
Még mindig úgy gondolod,hogy elrontottunk valamit?????
Üdv.

2009. Október 28. - 21:34:00
Válasz #23837
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Fuu mit találtam...hát én 10 évesen gumicukrot és csokit faltam....és max a suliban hullahopp karikáztam és ugráló köteleztem... az apukája biztos nem testépítő...:)
Mar nem azert, de miert kell egy fejlodo lany szervezetet igy szetcseszni? Palatinus Tundivel is beszeltuk ezt, hogy 16-18 eves korban talan el lehet kezdeni versenyezni egy gyereknek ilyen szinten.... Addig meg menjen tanc versenyekre stb...
En Bibi versenyeztetesevel se ertettem egyet... Gurkhaek is szerintem elrontottak... nem is tudom miert csodalkozik, hogy nincs motivacioja Biankanak.... ***)))) ****) ***)))
Majd ha lehúzol pár évtizedet a sportban, akkor lesz alapod kritizálni. Majd ha lesz gyereked, akkor lesz alapod kritizálni. Az, hogy beszélsz pár emberrel, semmit nem jelent ;) Azon meg gondolkozz el, hogy mennyire etikus egy magánbeszélgetés részleteit nagy plénum elé tárni, ráadásul úgy, hogy olyan valakire hivatkozol, aki itt sincs...de mindig könnyebb más faszával verni a csalánt ***))))

A Bibi versenyeztetésével kapcsolatban egy kicsit elvesztél az éterben...(sőt nem is kicsit!!) A Palatinusz Tüncivel valóban beszéltem versennyel kapcsolatban,csak az éppen nem fitness hanem bodybuildingel kapcsolatban volt( egész pontosan azzal kapcsolatban,hogy a Tünci szerint nem szabad body-zni egy ilyen "kis" lánynak szerintem pedig igen és mivel már van Világ,-Európa ill.Magyar bajnok tanítványom is ezért az ez irányú tapasztalataim engem látszanak igazolni!!(persze itt ne a kőkemény súlyzós edzéseket értem) Esetleg menjél le tornász,kajak vagy evezős lányok edzésére(ha kell adok címet is...) és kapaszkodjál meg jó erősen valamibe,mert lehet,hogy azt hiszed hogy a tegnapi italozásodnak a mellékhatásaként szédelegsz....(pedig csak a valóságba azt látod,hogy 8-10 éves lányok már igen "komoly" súlyzós edzéseket végeznek.
Csodálkozni pedig nem csodálkozok(mint ahogyan te fogalmaztál) mert Bibi soha nem szerette még ennyire a fitnesst mint mostanában(legutóbb 3 napja versenyzett szolnokon és képzeld el sérült volt nem is kicsit ,én megpróbáltam mindenféle módszerrel lebeszélni,de sikertelenül... ),tehát a te szavaiddal élve tényleg jól "elrontottuk" a dolgot,ha még sérülten is versenyezni akar a Bibi és nem lehet erről lebeszélni.....ÉN SOHA DE SOHA NEM KÜLDTEM SE VERSENYRE SE EDZÉSRE...Ennek fényében gondold át még egyszer mit is írtál...

Valamint még két dolog még mielőtt félre értések vennék kezdetét:Az egyik én a mai napig jóban vagyok a Tüncivel és érdekel is a véleménye fitness-el kapcsolatban..(az egy másik dolog,hogy egy bizonyos kérdésben nem egyezik a véleményünk..) ő így látja én meg úgy --ennyi az egész.
a másik pedig látszik,hogy sem gyereked sem pedig tanítványod nincsen,ezért a véleményed eléggé súlytalan..(bár attól még véleményed persze lehet)

És még ami nagyon fontos Bibi későbbi pályafutásával kapcsolatban:már most látjuk,hogy nagyon-nagyon komoly izomzat kell majd 21 éves kora után,hogy világszínvonalú lehessen amit vagy nagyon sok év munkával(vagy még azzal se) vagy pedig sok koxal lehet elérni... mi az előzőt választottuk. Véleményem szerint ugyanis ez az egy dolog(kox.) az ami elfogathatatlan egy fitness kategóriában... És mi már most látjuk,hogy így nem lesz esélye,de mivel nem kötelező versenyezni ezért ezt vagy elfogadjuk vagy lehet menni a fenébe,Bibi MÉGIS versenyezni akar,és mivel nem a MINDEN ÁRON győzelem a cél ezért ez már most be van kalkulálva,hogy nem lesz túl sok sikere felnőtt versenyzőként.Bibi SOHA nem fog koxolni,de mégis ki fog állni tisztán versenyezni úgymond esélytelenül is a többiekkel szemben(lagalábbis a kox területén),mert SZERETI A FITNESST és nem azért jár versenyre,hogy az apukája elvárásainak megfeleljen!  (most abba már nem is megyek bele,hogy a fitness mellett még milyen más olimpiai sportágban is versenyzik mind a mai napig---és képzeld el oda sem én küldtem...--mert felesleges)
Üdv.

Szerintem ebbe kár ilyen mélyen belemenned Gurkha! Egy mondatban összefoglaltad az igazságot. Nemtom nekem a tornaedzésre nemjött be édesanyám felháborodva,mikor az edző tockosokkal megtűzdelte az edzést,elverte a lábam mert nem volt nyújtva a spiccem meg a térdem. Ezzel együtt én aztmondom hogy erre,ezekre a dolgokra szükség volt,és a legjobb szívvel emlékszem vissza!  ;) ****:))))))

Épp ma beszéltük George barátommal,hogy a mai fiatal srácokban sem tisztelet,sem alázat,sem a kemény munkára való törekvés nincs meg. Tisztelet a kivételnek!!!  :-){

2009. Október 28. - 21:37:31
Válasz #23838
Nem elérhető

gurkha

Csak megpróbáltam kinyitni a "csukott" szemét annak aki engem kritizál......  :-p   talán sikerült... ***))))

2009. Október 28. - 21:47:33
Válasz #23839
Nem elérhető

hummerdikk

Üdv.
Sikerult kinyitni! Csak nem hiszem, hogy 8-10 eves lanyoknak "komoly" sulyzos edzes jo... De majd 10-20 ev mulva kiderul. Koxrol meg en nem beszeltem, es remelem, hogy amit most errol irtal fogjatok tartani es a minden aronbol kesobb nem lesz "az egeszegem aran" Bibinel  ;)
(italozni meg nem szoktam... ennek is megvan az oka edesapam miatt...)
Nekem a velemenyem onnan jott, hogy olvastam a topikodat es irtad, hogy hat hajtani kell Bibit, merthogy nem hozza azt az eredmenyt ami elvarando tole... gondolom azzal Te is egyet ertessz, hogy vmi addig elmeny es addig jo amig valaki szivesen csinalja.
Nem csak en vagyok ezen a velemenyem. De legalabb bevallalom. Nem megbantani akarok valakit, csak elmondom/leirom ugy, ahogy azt gondolom. Szerintem ez mindaddig nem gond, amig az embernek nem a megelhetese ill. az egzisztenciaja mulik azon, hogy mit mond. Persze megfelelo nullaert en is megfontolom, hogy mit mondok. De szerintem itt a forumon pont nem egymas hatso reszet kellene nyalogatni.

2009. Október 28. - 21:49:11
Válasz #23840
Nem elérhető

Jordan

Keressuk meg Hummert, es verjuk meg ugy, hogy orran szajan-jojjon a ver  @-o @-o @-o
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. Október 28. - 21:51:02
Válasz #23841
Nem elérhető

hummerdikk

Keressuk meg Hummert, es verjuk meg ugy, hogy orran szajan-jojjon a ver  @-o @-o @-o
En is szeretlek Jordan szivem  <3! :-p

2009. Október 28. - 21:54:05
Válasz #23842
Nem elérhető

Jordan

En is szeretlek Jordan szivem  <3! :-p

Keszitem a baseballutot, ma azzal lessz az analis gyomortukrozes  ;D
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. Október 28. - 22:10:50
Válasz #23843
Nem elérhető

gurkha

"Nekem a velemenyem onnan jott, hogy olvastam a topikodat es irtad, hogy hat hajtani kell Bibit, merthogy nem hozza azt az eredmenyt ami elvarando tole... gondolom azzal Te is egyet ertessz, hogy vmi addig elmeny es addig jo amig valaki szivesen csinalja."

Az hogy van véleményed az jó.....   :azn: csak akkor van baj ha félre értesz valamit (mint jelen estben is..)  
Nézz utána én mennyi bodybuilding-es képet illetve videót töltöttem fel ide (youtube-ra is...rigogurkha-névvel) Daniról,Viktorról,Gergőröl, és soha de soha nem írtam semmilyen kommentet hozzá mert én nem értek hozzá nem vagyok ebbe profi......(pedig az évek alatt  igencsak sok "nagy" magyar body-sal sikerült egy-egy alkalommal együtt edzenem)  :-){    szerintem te se tedd mert nem lesz a szavad hiteles...

A baj nem azzal van,hogy Bibi nem hozza a tőle elvárható eredményt hanem hogy az edzései minősége lett nagyon gyenge,amivel véleményem szerint nem szabadna versenyen indulnia... (Persze lehet csak én vagyok ilyen maximalista...) és ezt érthetted te félre...  én csak az edzés filozófiámmal hajtom a Bibit ami sajnos nem egyezik az ő edzés filozófiájával......
Viszont mivel az idei első versenyén 7.-ik lett(én ezt szörnyű csapásként éltem meg) és ezt ő nekem BOLDOGAN újságolta el telefonon,hogy lám milyen ügyes ilyen kevés edzéssel is, 7.-ik lett,ennek  tükrében úgy gondolom nem rontottam el semmit vele kapcsolatban....

2009. Október 28. - 22:27:52
Válasz #23844

Akezdetfia

Vendég
Kezdődik a született feleségek  :-):-)::

2009. Október 28. - 22:31:21
Válasz #23845
Nem elérhető

George

Részemről még egy hozzászólás a témához, aztán kiszálltam belőle.
Nem azzal van baj, hogy valakinek véleménye van. A baj ott kezdődik, ha valaki kérés nélkül, félinformációk alapján, és tapasztalat hiányában osztja meg a véleményét egy országos nézettségű nyilvános fórumon. Véleményem nekem is van sokmindenről, de mégsem kezdek mindent ide leírni, mert nem kíváncsi rá senki. Ettől én már nem vagyok egyenes? Nem hiszem, hogy orrba-szájba megy a seggnyalás a fórumon, sőt!
Ha a vita elért egy olyan pontra, ahol valakinek az érvei elbuktak, akkor teljesen mindegy a véleménye...mert abból van vita, hogy a másik nem úgy gondolja, innentől kezdve felesleges újra meg újra ugyanazt szajkózni. Beszéljenek a tények! Elég sok érv lett felhozva pro és kontra, de úgy látszik az eredmények és a sikeres sportolói életutak mind a fiatalon kezdés mellett szólnak. Ha nekem valaki kész tényekkel alátámasztva megdönti az érveimet, akkor elismerem, hogy nem helytálló az állításom, és ha valakit(akiről konkrétan kritikát alkottam) indokolatlanul megbántottam, attól bocsánatot kérek. Ez nehéz?!
És még egy személyes vonatkozás: lehet, hogy én cinikus vagyok, de nálam mindenki nulláról indul, főleg a fórumon. Teljesen semlegesen állok hozzá mindenkihez addig, amíg okot nem ad az ellenkezőjére - akár pozitív, akár negatív irányba. 8-}

2009. Október 28. - 22:34:47
Válasz #23846
Nem elérhető

gurkha

Szerintem is legyen ez a végszó.....   /:-)

2009. Október 28. - 22:41:50
Válasz #23847
Nem elérhető

God Vazzeg

Egy gondolat még, bár nekem sincs gyerekem, de ha lenne, az élete részévé tenném a sportot. Nem gondolom hogy a gyerekkor attól rosszabb lenne, ha sportol valamit, csak esetleg MÁS lesz, de szerintem ezzel több is lesz. Megtanul küzdeni, és megtanulja hogy a sikerek a munkán alapulnak, ha valamibe nem rak energiát, abból nem lesz semmi. Ezt sok fiatalnak megtanítanám, mert sajnos az átlag gyerekkori dolgok nem tanítják ezt meg nekik, és elvesznek a világban, ha jön a nagybetűs ÉLET  ::)

2009. Október 28. - 22:44:04
Válasz #23848

Akezdetfia

Vendég
Egy gondolat még, bár nekem sincs gyerekem, de ha lenne, az élete részévé tenném a sportot. Nem gondolom hogy a gyerekkor attól rosszabb lenne, ha sportol valamit, csak esetleg MÁS lesz, de szerintem ezzel több is lesz. Megtanul küzdeni, és megtanulja hogy a sikerek a munkán alapulnak, ha valamibe nem rak energiát, abból nem lesz semmi. Ezt sok fiatalnak megtanítanám, mert sajnos az átlag gyerekkori dolgok nem tanítják ezt meg nekik, és elvesznek a világban, ha jön a nagybetűs ÉLET  ::)

Jó fater lesz belöled  ****:))))))  :D

2009. Október 28. - 22:45:56
Válasz #23849
Nem elérhető

God Vazzeg

Jó fater lesz belöled  ****:))))))  :D

Megjártam a piárt, nefélj, fel vagyok készítve az életre  :D